#2804562 - 01/01/2009 12:03
Re: jacy zboczeńcy spędzają kolejnego sylwestra na mecz.pl ?:D
[Re: czepek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/04/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2804725 - 01/01/2009 21:20
[Re: majner]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 09/02/2006
|
Nie wszyscy Skorpion Najlepszego w Nowym Roku ! Ja dzisiaj do 23 w pracy, więc nie było mowy o żadnym sylwestrowym wypadzie, więc Sylwka spędzam z żoną w domku No właśnie widać jak spędzałeś go z żoną... siedząc na mecz.pl...
|
Do góry
|
|
|
|
#2804737 - 01/01/2009 21:29
[Re: Rancorn]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/02/2008
|
Nie wszyscy Skorpion Najlepszego w Nowym Roku ! Ja dzisiaj do 23 w pracy, więc nie było mowy o żadnym sylwestrowym wypadzie, więc Sylwka spędzam z żoną w domku No właśnie widać jak spędzałeś go z żoną... siedząc na mecz.pl... Wspólnie grali bety
|
Do góry
|
|
|
|
#2804881 - 01/01/2009 23:53
[Re: Wychowany_Na_Nalewce]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 27/08/2003
|
ja sylwestra spedzilem zgodnie z moim planem, tj. w domu, ogladajac 4 mecze uniwersyteckiego futbolu pod rzad Nie spozylem przy tym ani grama alkoholu Wyskoczylem teraz rzeski na stacje po hot-dogi, a tam wszyscy jacys nieswiezi i bez humoru No nie WNN nie głoś herezji:P Będziesz musiał poprosić chyba o zmianę nicka:)
|
Do góry
|
|
|
|
#2804991 - 02/01/2009 02:51
[Re: Conrad]
|
addict
Meldunek: 21/12/2008
|
Ja też jestem z rodziną. Po drugie nie znoszę imprez sylwestrowych, dla mnie to taki dzień jak każdy inny. Wielkie halo... oh, ah... dzisiaj jest 08, jutro 09. Czy coś się zmienia? Prąd jest, woda też, lodówka działa, i zimne piwo na mnie czeka. P.S. Nawet miałem czas "spolszczyć" interfejs wysyłania wiadomości na forum. nie rozumiem jak można traktować owy dzień jako zwykły dzień? Ja rozumiem ze można mieć niechęć do sztucznych balów sylwestrowych etc. To nie jest zwykły dzień, jak zawsze do końca świata będziemy mieli dni i miesiące takie same to rok pozostanie tylko jeden i nigdy nie powtórzy się. Szczęśliwego Nowego Roku !!!
|
Do góry
|
|
|
|
#2805003 - 02/01/2009 03:05
[Re: ice18]
|
old hand
Meldunek: 28/11/2005
|
ja pojechalem na impre 40km za miasto od Siebie i pocalowalem klamke bo nic jednak nie bylo.... pozniej pojechalem do Hotelu gdzie byl sylwek wbilem sie z kumplami za frikoo. dosyc dobra szama byla dobre salatki mmm 3 flaszki wynieslismy i do domku ;-) Kompletny upadek obyczajów....chwalisz się złodziejstwem zwykłym.... Co za czasy..
|
Do góry
|
|
|
|
#2805019 - 02/01/2009 03:23
[Re: morski_ptak]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/09/2002
|
Ja też jestem z rodziną. Po drugie nie znoszę imprez sylwestrowych, dla mnie to taki dzień jak każdy inny. Wielkie halo... oh, ah... dzisiaj jest 08, jutro 09. Czy coś się zmienia? Prąd jest, woda też, lodówka działa, i zimne piwo na mnie czeka. P.S. Nawet miałem czas "spolszczyć" interfejs wysyłania wiadomości na forum. nie rozumiem jak można traktować owy dzień jako zwykły dzień?... ble ble ble bo to jest zwykły dzien, niezwykle tylko reagujemy my, tzw. ludzie, czy jebane media. Poniedzialek tez hucznie witasz, petardą i szampanem? a czemu nie? przeciez to tez pierwszy dzien tygodnia. bo jest duzo czesciej niz nowy rok? za rok bedzie nowy rok, tak samo jak za tydzien bedzie nowy tydzien za miesiac nowy miesiac itd itp. Co takiego niezwyklego jest w sylwestra? ze jest raz na 365 czy 366 dni? Jakby był az tak niezwykły, to nie byloby tylu kolejek w monopolowym, a dzien pozniej w aptece. Jak nie rzuciles palenia przez caly rok 2008, to w nowym, 2009 rok tym bardziej, lub odwrotnie. Postanowienia noworoczne. Jakie to typowe w sylwestra, czy nowym roku. Tak jak narzekania, ze znowu ten jebany poniedzialek.
|
Do góry
|
|
|
|
#2805044 - 02/01/2009 03:40
[Re: twist]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
@twist
mam wrazenie, ze masz jakis problem ze soba i nic Cie juz w zyciu nie cieszy.... zapewne chcialbys, zeby 365 dni w roku byly dla Ciebie takie same, bez swiat, łikendow, urlopow i dni wolnych, wstawac codziennie o tej samej godzinie, isc do pracy, w pracy rozmawiac tylko na jeden temat, na sniadanie, obiad i kolacje jesc to samo i zawsze przed snem pewnie chcialbys ogladac ten sam film, bo w koncu dlaczego jeden dzien ma byc lepszy od drugiego? przeciez wszystkie dni sa takie same, bo sa zwykle
|
Do góry
|
|
|
|
#2805066 - 02/01/2009 03:54
[Re: yaaho]
|
addict
Meldunek: 21/12/2008
|
twist jak ci powiem ze ktos umarł w poniedzialek 7 sierpnia to bedzie to data bez znaczenia gdyz nie ma w niej najwazniejszej informacji jaką jest rok. Tylko jeden i jedyny, niepowtarzajacy sie od tysięcy lat. Zegnajmy stary rok a witajmy nowy.
|
Do góry
|
|
|
|
#2805077 - 02/01/2009 04:06
[Re: yaaho]
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
@twist
mam wrazenie, ze masz jakis problem ze soba i nic Cie juz w zyciu nie cieszy.... zapewne chcialbys, zeby 365 dni w roku byly dla Ciebie takie same, bez swiat, łikendow, urlopow i dni wolnych, wstawac codziennie o tej samej godzinie, isc do pracy, w pracy rozmawiac tylko na jeden temat, na sniadanie, obiad i kolacje jesc to samo i zawsze przed snem pewnie chcialbys ogladac ten sam film, bo w koncu dlaczego jeden dzien ma byc lepszy od drugiego? przeciez wszystkie dni sa takie same, bo sa zwykle dlaczego coś co nie jest typowe, określasz problemem? pełne prawo i dowolność do wszystkiego.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|