Typer roku:
Ciężko wypisać jedną osobę, dlatego kilka tych których zdanie ma dla mnie większe znaczenie.
MłodyGniewy, MagiK za tenis,
Korver, Wojtas za siatkówke.
Tekst roku:
Amir_Khan - Nie wiem co cie tak bawi. Rozni nas to ze ty jestes hazardzista jak 90 % tutaj a ja inwestorem.
gucik6 - jak taki zawodnik po 1.30 na korcie moze nie miec sil?nie rozumiem tego
ontennis - Let's get's ready for the rainboooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow
i jeszcze by się kilka innych znalazło. ;-)Złota malina:
Amir_Khan - za to, że oddał na forum obie ręce za "Legia DNB 10/10" i "Rafa dzisiaj jedzie Klaunovica". Gdyby nie walił przy Rafie i nie był w niego taki zapatrzony to mógłby się częściej wiedzą chwalić, ale niestety, błazen niesamowity.
Boubson, Cendrus - za to, że w ciągu paru dni z, jak się wydawało spoko ludzi, zmienili się w inwestorów, którzy potrzebowali pożyczek i "dzida".
Na szybko to jeszcze
KUERTEN. za panike w temacie o ustawie i niedziałających Irańskich i Egipskich mailach, których nie poleca,
AGASSI za codzienne wpisy, że "mudżyny nie rzuciły przez 5 minut ani jednego punktu" i
Rusedski, który przez 2 tygodnie Rolanda tak narzygał na QC Tenis, że do dziś czuć.
Nagroda specjalna:
rafal08 za masakryczna wiedze w temacie kasyn. Las Vegas i Poker Table to dla mnie 2 działy, które są bezbłędnie prowadzone, dużo aktualizacji, dodawanych promocji i jak ktoś ma jakieś pytanie to w bardzo krótkim czasie dostanie odpowiedź. Szacunek dla Rafała za wiedze i znajomości w tych kwestiach

Kogo brakuje na forum:
Faktycznie
Pierniczka po którego zniknięciu temat 'Jak zagadać lachona?' umarł. Jego oczytana i wykształcona w tej dziedzinie osoba dużo dawała całemu TiO.