Strona 1 z 2 1 2 >
Opcje tematu
#506350 - 07/02/2006 14:17 bet-at-home____ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chudy Offline
specjalista

Meldunek: 22/05/2005
Witam. Wiem ze istnieje juz temat odnoscie internetowego buku Bet-at-home, ale musze nawinac w nowym temacie bardzo wazna sprawe!!

Od poczatku opisze cala historie...
Otoz jakis czas temu (jakos pod koniec stycznia, obowiazywala taka promocja w ktorej dodawali 50% bonusa) chcialem wplacic kase na b-a-h. Na poczatku chacilem to zrobic przelewem bankowym, jak wiadomo przelew taki trwa do kilku dni wczesniej jak wplacalem to kasa szla ok 3-4dni. Bardzo zalezalo mi zeby kasa doszla szybciutko bo mialem dobre meczyki do obstawienia jeszcze tego samego dnia. Poprosilem kolege ktory ma konto w mBanku i posiada e-karte, przy ktorej to uzyciu(przelew elektroniczny) kasa na koncie jest dopisywana blyskawicznie(po ok 5 min kasa juz jest przypisana na koncie gracza), jak juz napisalem poprosilem go aby przelał kartą kase na moje konto gracza. Jako ze posiadam konto bamnkowe rowniez w mBanku szybciutko przelałem koledze kase a on wczesniej wspomniana e-kartą wplacil na moje konto gracza. W tym czasie na b-a-h byla promocja, od wplaconej kwoty dodawali 50 %. kolega wplacil mi tak jak chailem 50 zł i dopisali mi 25 złgratis. Jak wiadomo aby moc wyplacic bonus tzreba obrucic nim 3krotnie przy minimalnym kursie zakladu 1,5. Tak wlasnie zzrobilem , obrucilem zarowno kwota ktora wpalcilem jak i bonusem 3 krotnei a nawet i wiecej razy. w Zeszlym tygodniu tygodniu(w srode) chcailem wyplacic czesc kasy ktora wgralem. Zlecilem wyplate, na nastepny dzien mialem nadal cala kase jaka mialem wczesniej na koncie ,nic nie odpisali. Na maila dostalem wiadomosc ze mam przeslac skana dowodu osobistego i ksero karty ktora zostaly wplacone pieniazki. Powstal klopot , poniez posiadaczem karty byl moj kolega i dane z mojego dowodu a kartą ktora wpalcal kase roznily by sie. Napisalem jeszcze tego samego dnia maila z wytlumaczeniem calej sytuacji, zalaczylem skana MOjego dowodu, skana karty kolegi i skana jego dowodu. Do dnia dzisiejszego nie moge wyplacic pieniazkow, nie otrzymalem tez zadnego maila z jaka kolwiek informacja. Pisalem zarowno do zagranicznego support'u jak i do polskiego. Jestem tak wkur*** na ta firme ze bede walczyl do konca o te pieniadze i nie poddam sie tak latwo, jak bedzie trzeba to napisze nawet do rzecznika praw konsumenta. To jest poprostu skandal, zeby chociaz cos odpisali , a tu zero odezwu. cyt.:"Aby szybko uzyskać fachową pomoc, najlepiej napisz do nas Emaila!" --->to jest kpina a nie fachowa pomoc. Jedno co pisza jest prawda cyt:'Gratulujemy wygranej! Twoja wypłata została już zlecona!
Gwarantowane emocje i dobra zabawa! Twój Bet-at-home.com Team" ...."Gwarantowane emocje"--to sie zgadza , jeszcze troche a wyjde z siebie i zrobie z tym porzadek. Wczesniej nie mialem zadnych problem u tego buka , juz jakis czas temu kolega przelewal swoja karta na moje konto pieniazki i pozneij nie bylo zadnych problemow z wyplata. Mogli by chociaz napisac gdzies ze obowiazuje(od jakiegos tam czasu) przeslanie do nich skana karty i dowodu. Gdybym o tym wiedzial to bym nie prosił kolegi o przelew. Chcialbym aby osoby ktore mialy podobny problem napisaly cos , czy dały rade zadzialac i udalo im sie odzyskac kase. Prosze rowniez jakies doswiadoczone osoby o porade co mam albo co moge jeszcze zrobic z tym problemem. pozdrawiam i zycze wszytkim brak klopotow z bukami !! servus!

Do góry
Bonus: Unibet
#506351 - 07/02/2006 15:51 Re: bet-at-home____ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
arktos Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/11/2004
A może zajebałes komuś kartę zrobiłeś przelew i teraz chcesz wypłacic na swoje konto?Żartowałem ale sam jeteś sobie winien bo trzeba być niepełnosprawnym umysłowo aby myśleć że takie kombinacje pozostaną niezauważone.

Do góry
#506352 - 07/02/2006 15:59 Re: bet-at-home____ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kazow Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/11/2004
no bez jaj...zakombinowales i to zdrowo...maja pelna slusznosc ze tak zrobili...mysle ze najwyzej mogliby odeslac kase na karte....ale i to cienko

mysle ze raczej nazywanie ich zlodziejami jest przesadzone, zaden buk na to nie pozwala, jedynie co to mogliby wprowadzic zabezpieczenie ze nie przyjmuja depozytow z kart z innymi danymi niz podane przy rejestracji....ale wtedy ludzie znowu by narzekali ze trwa to dlugo...

a BTW...do Bet-at-home zawsze wysylam przelew, idzie max jeden dzien, a w rzeczywistosci to po zrobienu przelewu wysylam im screena z potwierdzenia przelewu mailem i prosze o dopisanie...zawsze po 5 minutach byla kaska

oczywiscie jak przeslesz 1000 to to nie przejdzie tak latwo, ale 50zl to bez problemu

Do góry
#506353 - 07/02/2006 16:01 Re: bet-at-home____ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chudy Offline
specjalista

Quote:

A może zajebałes komuś kartę zrobiłeś przelew i teraz chcesz wypłacic na swoje konto?Żartowałem ale sam jeteś sobie winien bo trzeba być niepełnosprawnym umysłowo aby myśleć że takie kombinacje pozostaną niezauważone.

Gdybym wiedział ze takie numery są spostrzegane jako "wały" to nierobiłbym tego. Jak juz wyzej pisalem zalezało mi na czasie i dlatego poprosilem kolege zeby mi to przelał.

Do góry
#506354 - 07/02/2006 16:06 Re: bet-at-home____ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bkaytek Offline
addict

Meldunek: 17/02/2003
przecież w każdym buku jest napisane że wypłaty tylko na kartę posiadacza konta w buku, mniemam że w Bet-at-home jest tak samo

Do góry
#506355 - 07/02/2006 16:10 Re: bet-at-home____ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chudy Offline
specjalista

Quote:

no bez jaj...zakombinowales i to zdrowo...maja pelna slusznosc ze tak zrobili...mysle ze najwyzej mogliby odeslac kase na karte....ale i to cienko

mysle ze raczej nazywanie ich zlodziejami jest przesadzone, zaden buk na to nie pozwala, jedynie co to mogliby wprowadzic zabezpieczenie ze nie przyjmuja depozytow z kart z innymi danymi niz podane przy rejestracji....ale wtedy ludzie znowu by narzekali ze trwa to dlugo...

a BTW...do Bet-at-home zawsze wysylam przelew, idzie max jeden dzien, a w rzeczywistosci to po zrobienu przelewu wysylam im screena z potwierdzenia przelewu mailem i prosze o dopisanie...zawsze po 5 minutach byla kaska

oczywiscie jak przeslesz 1000 to to nie przejdzie tak latwo, ale 50zl to bez problemu

moze i masz teraz racje ale naprawde nie wiedzialem ze to zaraz wyjdzie jakis wał z tego. zastanawiam sie teraz nad zmiana na koncie danych , poprostu przespisze moje konto na kolege ktory jest wlascicielem karty i on wyplaci na swoje konto kase ale z drugij strony jak to zrobie to dopeiro moge narobic dymu. sam juz nie wiem co robic... wiem jedno- nie oddam im tej kasy, przynajmniej chce zwrot tego co bylo wplacone!!

Do góry
#506356 - 07/02/2006 16:14 Re: bet-at-home____ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/06/2001
a ja wypłacałem w poniedziałek i już od południa kasa leży na koncie

Do góry
#506357 - 07/02/2006 16:14 Re: bet-at-home____ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Qcz Offline
old hand

Meldunek: 07/11/2002
boshhh a ja myslalem ze to naprawde zlodzieje.
Chlopcze mowisz wiedziec ze nie mozna wplacac czyjas karta na swoje konto! Dla nich i kazdego = zajebales karte. Skany wiele nie pomagaja, bo jak juz ja zajebales to skana zrobisz
Moga Ci nawet tej kasy nie oddac...takie maja prawo i taki regulamin.

Do góry
#506358 - 07/02/2006 16:17 Re: bet-at-home____ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/06/2001
wyglądaja na złodzieji i taka jest opinia odnośnie tego buka podobnie ma sie sytuacja z betandwin i jego klonami ale jak ludzie robią takie wały to nie ma się co dziwić jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie.

Do góry
#506359 - 07/02/2006 16:30 Re: bet-at-home____ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jadanek Offline
Olimpijczyk

Meldunek: 14/05/2005
50 zl , to tylko jedna impreza mniej w miesiacu :P

Do góry
#506360 - 07/02/2006 16:30 Re: bet-at-home____ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chim123 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/05/2005
A przeczytałeś regulamin promocji? Jest tam taki punkt:

"W przypadku skorzystania z Bonusa w czasie trwania promocji nie wolno dokonać wypłaty"

Do góry
#506361 - 07/02/2006 16:39 Re: bet-at-home____ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chudy Offline
specjalista

Quote:

A przeczytałeś regulamin promocji? Jest tam taki punkt:

"W przypadku skorzystania z Bonusa w czasie trwania promocji nie wolno dokonać wypłaty"

promocja trwala do 5 lutego i po tym czasie mozna wyplacic kase takze nie w tym problem

Do góry
#506362 - 07/02/2006 16:42 Re: bet-at-home____ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chim123 Offline
Carpal Tunnel

To wkońcu kiedy wypłacałeś? Napisałeś przecież:

"w Zeszlym tygodniu tygodniu(w srode) chcailem wyplacic czesc kasy ktora wgralem. Zlecilem wyplate, na nastepny dzien mialem nadal cala kase jaka mialem wczesniej na koncie"

Ta środa to 1.02.2005, czyli praomocja jeszcze wtedy trwałą (do 5.02)

Do góry
#506363 - 07/02/2006 16:43 Re: bet-at-home____ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chudy Offline
specjalista

Quote:

To wkońcu kiedy wypłacałeś? Napisałeś przecież:

"w Zeszlym tygodniu tygodniu(w srode) chcailem wyplacic czesc kasy ktora wgralem. Zlecilem wyplate, na nastepny dzien mialem nadal cala kase jaka mialem wczesniej na koncie"

Ta środa to 1.02.2005, czyli praomocja jeszcze wtedy trwałą (do 5.02)

no dobra ale mniejsza z tym.... obrucilem bonusem 3 krotnie w zakladach z minimalnymi kursami 1,5 ale nie w tym rzecz. Cala ta afera dotyczy wplaty karta ktora nienalezala do mnie!

Do góry
#506364 - 07/02/2006 16:46 Re: bet-at-home____ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Morten Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/02/2006
A wystarczyło wysłać skana dowodu wpłaty...I nie miałbyś takich problemów...Wiadomo przekombinowałeś...Ciężko teraz cokolwiek zrobić, ale najlepiej pogadaj na LiveSupporcie...

Do góry
#506365 - 07/02/2006 16:46 Re: bet-at-home____ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chudy Offline
specjalista

Quote:

przecież w każdym buku jest napisane że wypłaty tylko na kartę posiadacza konta w buku, mniemam że w Bet-at-home jest tak samo

Ja nie widze w regulaminie ani jednego punktu mowiącego JASNO jakie są warunki wplat i wyplat kasy. Nie ma zupelnie mowy o tym ze mozna wplacac tylko karta na ktorej sa dane zgodne z danymi konta gracza wecej : regulamin b-a-h

Do góry
#506366 - 07/02/2006 16:53 Re: bet-at-home____ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bkaytek Offline
addict

widocznie słabo szukasz

patrz punkt 4

Dlaczego moje zlecenie wypłaty nie zostało zrealizowane?

Istnieje kilka powodów dlaczego Twoje zlecenie wypłaty nie zostało zrealizowane:

1.

Podałeś niekompletne albo nieprawidłowe dane do przelewu. W takim przypadku otrzymasz od Bet-at-home.com E-mail. Prosimy również by wszelkie Państwa dane były zawsze aktualne i poprawne!
2.

Użyto na jednym koncie gracza więcej niż jeden gratisowy bon lub kwota bonu nie została jeszcze trzy razy postawiona.
3.

Nie wypełniono regulaminu akcji bonusowej (np. Bonus do kwoty wpłaty) – również w tym przypadku otrzymasz od Bet-at-home.com E-mail z powiadomieniem.
4.

Dane właściciela konta gracza nie są identycznie z danymi właściciela konta bankowego.

dodatkowo tak jak juz było pisane nie mozna bylo wyplacac w czasie trwania promocji

Do góry
#506367 - 07/02/2006 17:04 Re: bet-at-home____ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chudy Offline
specjalista

no dobra jest taki punkt: 4.

Dane właściciela konta gracza nie są identycznie z danymi właściciela konta bankowego.

No ja akurat nie zauwazylem tego pkt. Nie wiedzialem ze takie cos jest zabronione. No ale jesli jest zabronione to dlaczego np podczas wplaty gdy koleszka jak mi wplacał podal imie na karcie ktore sie nie zagdzalo z danymi na koncie) i jakos przyjeli kase ale oddac szuje nie chca. Ktos zarzucil ze przesadzilem z tym ze nazwalem ich "zlodziejami" ...pytam teraz : to jak ich ku*** mialem nazwac? robinhodami to oni nie są!!!!

Do góry
#506368 - 07/02/2006 17:10 Re: bet-at-home____ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bkaytek Offline
addict

a znasz takie powiedzenie, które mówi, że brak znajomości prawa nie zwalnia z jego przestrzegania?
jesteś sam sobie winien i nie masz co teraz jęczeć,
a powiedz mi jeszcze kto miał niby sprawdzać czy dane na karcie są takie same jak na koncie? przecież operacja jest przeprowadzana natychmiastowo

Do góry
#506369 - 07/02/2006 17:10 Re: bet-at-home____ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chim123 Offline
Carpal Tunnel

Napisz do nich, aby zwrócili ci przynajmniej wpłacony depozyt. Zapytaj także dlaczego przyjęli pieniądze z karty o innych danych niż te, na które jest założone twoje konto. Może uda ci się odzyskać depozyt...

Do góry
Strona 1 z 2 1 2 >

Moderator:  rafal08