Kilka słów co do zajęcia przez Olsztyn 3 miejsca...
Co zrobiła Czewa? Tego nikt nie wie... nawet najwierniejsi kibice chyba nie pamiętają... żeby ich ukochany zespół dostał takie lanie... i to u siebie, jak na wyjeździe... OK.. Olsztyn znacznie lepiej się zaprezentował ostatnio i w ogóle, no ale bez przesady... Częstochowa! ...
Oks: jednak miałeś rację, ale ten brąz dla Czewy, napisałem tylko...że jestem kibicem

Ok. Zostawmy już sprawę 'małego' finału... Gratulacje dla zespołu
Olsztyna, który przeżywał różne momenty w tym sezonie, ale jednak trzeba im przyznać spory plus...
Częstochowa jak co roku... (już chyba wszyscy się przywyczaili) nowym składem wybiega na parkiet... ale po raz kolejny gra w czwórce i to musi cieszyć kibiców... Na sukcesy starej gwardi Murek itd... musimy niestety jeszcze poczekać... ale wierzę że juz niedługo...może w następnym sezonie

?
Już jutro... po raz 3... po tak długiej przerwie... :

v

Nikt chyba nie pamięta tak długiej przerwy w finale... po świętach jednak czas powrócić na 3 spotkanie... Tym razem jednak Jastrzębie jako gospodarze... Czy mają oni szanse na V decydujący mecz w Bełchatowie? Myślę że spore... ale jak dla mnie chyba jednak nie będzie... choć dla nas kibiców.. V mecz jak najbardziej...

dla siatkarzy już nie...
W Skrze jak i w Jastrzębiu (oprócz oczywiście Michalczuka i Terleckiego) wszyscy zawodnicy zdrowi i już wypoczęci... Skra wierzy że uda im się wygrać choć jeden mecz w Jastrzębiu i to oni już w sobotę lub w niedzielę...będą pić szampana ...

Czego możemy się spodziewać? Myślę że po raz 3 bardzo dobrego widowiska..w końcu finał.. więc czego możemy oczekiwać...
Kto wygra? Oj... z tym to już mały problem...Dla mnie po prostu mecz nie do ruszenia... Choć lekko może i spróbowałbym
Skrę 
? Ale coś jakoś nie chce mi się wierzyć w 3-0 dla skry

No ale jak już trzeba... :
Skra @1.92 
To tak krótko i na temat ode mnie.

Pozdrawiam