Spamowanie, jakim szajsem? Masz jakieś problemy natury psychicznej.
Czy ja tam wklejałem adresy innych for, czy tam znajdowały się jakieś filmiki, które uraziły kogoś tak bardzo jak ciebie?
Czy ktokolwiek inny ma mi za złe, że wkleiłem ten filmik jeszcze oprócz ciebie?
Raczej nie, tylko Ty masz z tym jakiś problem. Nie dość, że odebrałeś mi funkcję moda to jeszcze zablokowałeś mi pisanie w dziale.
Gdy idą wyzwiska od szmat, kurw, sprzedajnych dziwek i czarnych nie myślących śmieci na QCZ to nikomu to nie przeszkadza.
Rozkręciłem chociaż ten jeden dział na już prawie martwym "bukmacherskim" forum. Wraz z Akhu nie raz poświęciłem wiele prywatnego czasu na to aby zrobić podsumowania, napisać analizę, rozpocząć dyskusję w dziale piłkarskim, a Ty za dwu minutowy filmik z wypowiedzią posła PiS odbierasz mi funkcję moda. Wiesz dlaczego? Bo masz coś z głową!
Na koniec napiszę jeszcze jedną rzecz zanim wyzwiesz mnie od PiS-matołków. Głosowałem w swoim życiu dwa razy, dwa razy na Platformę Obywatelską i wiesz co Ci powiem? Już nigdy w życiu zagłosować nie pójdę. Tak bardzo ten nie udolny rząd zraził mnie do polityki, że już więcej paszy do koryta tych skurwieli nie dołożę.
Z serdecznym pozdrowieniem - Jose.