Osobiście miałem z expekt też przygode mianowicie zagrałem zakład, w którym jedna z drużyn była inna niż w ofercie expekt zgłosiłem to, wchodzę w histroię konta a oni zmienili mi nazwę drużyny tak, że wylądowali na "cztery łapy", uratowało mnie tylko to, że zrobiłem zrzut ekranu dla mnie to ich postępowanie było oburzające zważywszy, że gram u nich od ładych paru lat to i tak chcieli mnie wykolegować...
Powiem, że mnie tez to troszke wkurza, bo gram tam ponad 10 lat.
W zeszlym tygodniu mialem podobną sytuacje. Mecz w ofercie byl o godzinie 18.00, rozpoczął się o 16.00 ale z uwagi na fakt, że postawilem kupon o 14.00 zdarzenie zostalo rozliczone.
W tym przypadku niestety to zdarzenie psuje mi kupon "wygrany" na 2500zl. Mecz zaczal sie o 14.45 mialem over 3,5 - skonczylo sie 2-1. Jestem ciekawy czy chcialby ode mnie raport meczowy gdyby miedzy 14.45 a 15.00 padly juz te 4 bramki i mialbym 100% over wynikający z ich bledu.
POniewaz zdarzenie dotyczy 2. Div Avd 3 wiec taka niska liga moze olac czy mecz byl o 14,45 czy o 15.00 i nie wiadomo czy pojawi sie sprostowania na ich glownej stronie
tutaj jak wól mecz 14.45
http://www.futbol24.com/national/Norway/2-Div-Avd-3/2011/