Dziś dopiero zawuażyłem, że STS szykuje sie do urchomienia mozliwości obstawiania przez internet. Myslicie, że uruchomia pełną profesjonalną platformę, gdzie będzie można obstawiać wszytko z oferty ? Czyzby pierwsze w pełni legalne obstawianie przez neta w Polsce?
Ta gówniana firma z półdebilem jako webmasterem, który nie potrafi ogarnąć prostego skryptu kopiującego ofertę z ich systemu na stronę internetową szybciej upadnie niż jej nazwę będzie można zestawić ze słowem "profesjonalny".
Od pół roku piszę do ich "supportu" o to, że na stronie nie da się sprawdzić oferty na formułę 1 to mi ta sklonowana owca odpisywała początkowo jakieś kłamstwa, że oferta jest (udowodniłem mu szybko, że jest załganą świnią), więc teraz już wcale nie odpisuje, a oferta na f1 (nie tylko!) jak nie bywała na stronie tak dość często nie bywa.
Oni mają w dupie tą śmieszną firmę i swoich ewentualnych klientów, nie zależy im na tym, żebym u nich zostawiał swoje pieniądze (aż ciężko uwierzyć w takie rzeczy...).
Każdy inny naziemniak sobie poradził z natychmiastowym kopiowaniem oferty z systemu na www, ale sts nie, oni są inni.
Teraz uruchomili tą rejestrację chyba dla łapania jeleni.
Po drugie ta sklonowana owca urzędująca pod adresem kontakt@sts.pl przygotowała rejestrację, gdzie trzeba potwierdzić zapoznanie się z regulaminem, którego pod linkiem do niego kierującym... nie ma!
W wielu miejscach wiesza się psy na naszych naziemnych, ale wśród tych nie aż tak złych buków (moim zdaniem) sts to jest jakaś katastrofa, przebili się przez muł, dno i urzędują kilka metrów poniżej jego poziomu.
Marża w kursach to jest nie z 2, ale z 3 świata bukmacherskiego, na zdarzenie dwudrogowe dają kursy 1,78 1,78 (obecnie ciężko na świecie znaleźć takich złodziei).
Życzę bankructwa, niech zrobią miejsce na rynku komuś normalnemu!