To nie jest lista mailingowa, to się nazywa "grupa dyskusyjna", weteranom nie wypada mylić takich pojęć

Eeee tam.. Pamiętam, jak w pierwszym outlooku miałem "lista mailingowa".. Początki były takie, że pisało się normalnego maile, po "wyślij" pakował się w "skrzynkę nadawczą" i po wybraniu magicznego 0202122 maile się wysyłały, a pobierały się nowe

Grupa dyskusyjna to była jak powstał Usenet

Mogę coś mylić, ale nie będę się spierał

Ja, kilka znanych osób się tam przewinęło i dyskusje były całkiem fajne, bardzo aktywnie pisywali tam twórcy
www.90minut.pl (Maciejko, Paweł Mogielnicki), wyjazdowe opisy Wiktora Cegły były rewelacyjne (potem chyba w jakimś piśmie o grach komputerowych pisywał)
Kiedyś łączyła nas spora przyjaźń.. Pamiętam zlot w Warszawie, wspólny wyjazd z Legią na Odrę Wodzisław..
Nawet potem mieliśmy swoja grupę, w/w plus osoby z Gdańska i jeszcze jedna z Wawy. Dziś praktycznie z nikim nie mam kontaktu, a z min. Wiktorem kiedyś naprawdę byliśmy kumplami.
Był tez taki Dominik Rollauer i wydawało mi się zawsze, że tutaj był pod nickiem UQ$.. Ale głowy nie dam. Może coś mylę.
pod pseudonimem Zygmunt pisywał twórca weszlo.pl i dziennikarz m.in. "Przeglądu Sportowego", czyli Krzysztof Stanowski... wiele ciekawych postaci, wiele świetnych wątków i dyskusji.
Już wtedy były "multikonta"

Krzyśka akurat nie znałem.
Ale to był ten stary, prawdziwy internet, bez dzieci neostrady, bez natłoku grafik, pisali ludzie, którzy mieli coś do powiedzenia, a nie coś do pokazania...
Zgadza się.. Naprawdę fajni ludzie..