#4947264 - 30/09/2011 05:00
Re: QC Piłka nożna - 29.09
[Re: Pier]
|
I Love This Game
Meldunek: 13/07/2007
|
Pier Legia dla mnie dzis brawo. Legie widze jako mistrza , Lech,Wisła beda sie bili o wice ja niestety nie widzę tu majstra, za wielu młodych bez charakteru, defensywa niepewna a nią wygrywa się ligę... I oto chodzi młodzi maja grac!!!!! Wisła ma gorsza obrone od Legi
|
Do góry
|
|
|
|
#4947265 - 30/09/2011 05:00
[Re: Danielsan]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/05/2007
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4947270 - 30/09/2011 05:04
[Re: priboj]
|
Krecik
Meldunek: 04/01/2009
|
Widzew też o puchary powalczy dokładnie jest to na razie najrówniej grająca drużyna i nawet przyjemnie dla oka a równo grająca drużyna w lidze Polskiej ma sie wysoko ... myślałem może że Polonia W. jest gitarą ale jak widziałem ostatni mecz z Koroną to na ten moment Widzew dobrze wygląda, ale już w meczu przyjaźni z Ruchem mogą zostać sprowadzeni na ziemię, bo to dla mnie zespół na maks środek. Ja na mistrza typuje Lecha lub warszawską Polonię, myślę, że na wiosnę Czarne Koszule będą już mocniejsze. Legia ani nie ma składu, do tego gra na dwa fronty i będzie jeszcze sporo wtop.
|
Do góry
|
|
|
|
#4947274 - 30/09/2011 05:08
[Re: Napo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2005
|
Pier Legia dla mnie dzis brawo. Legie widze jako mistrza , Lech,Wisła beda sie bili o wice ja niestety nie widzę tu majstra, za wielu młodych bez charakteru, defensywa niepewna a nią wygrywa się ligę... I oto chodzi młodzi maja grac!!!!! Wisła ma gorsza obrone od Legi tego bym nie powiedział. W naszej lidze gra się siłowo i dość wolno, dlatego tacy obroncy jakich ma Wisła, zyskują. W pucharach, gra jest dużo szybsza, kombinacyjna i tu tacy drwale jak Chavez się gubią.. Dla mnie faworytem jest Lech. Legia długo nie pociągnie na wszystkich frontach z jednym Ljubą z przodu, a nie ma zmiennika dla niego. Bardzo słabo to wygląda na ławce.
|
Do góry
|
|
|
|
#4947275 - 30/09/2011 05:08
[Re: młody gniewny]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/05/2010
|
Widzew też o puchary powalczy dokładnie jest to na razie najrówniej grająca drużyna i nawet przyjemnie dla oka a równo grająca drużyna w lidze Polskiej ma sie wysoko ... myślałem może że Polonia W. jest gitarą ale jak widziałem ostatni mecz z Koroną to na ten moment Widzew dobrze wygląda, ale już w meczu przyjaźni z Ruchem mogą zostać sprowadzeni na ziemię, bo to dla mnie zespół na maks środek. Ja na mistrza typuje Lecha lub warszawską Polonię, myślę, że na wiosnę Czarne Koszule będą już mocniejsze. Legia ani nie ma składu, do tego gra na dwa fronty i będzie jeszcze sporo wtop. Śląsk też nie głupio wygląda teraz jakoś nie mogłem sie do nich przekonać ale ostatni mecz z Lechem sporo wyjaśnił ... znając historię to jeszcze w Polskiej pierwszej lidze dużo sie będzie zamieniać, przemieniać, odmieniać...
|
Do góry
|
|
|
|
#4947302 - 30/09/2011 10:16
[Re: Danielsan]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
brawa dla Legii, wlasnie wrocilem z pubu, warto przeglądać quasi? widzę, ze co drugi post huge'a, na szczęscie dzięki opcji ignoruj nie muszę czytać tych wypocin sedno sprawy GRATULACJE LEGIA - to jest charakter, moze pilkarsko nie bylo wysmienicie, ale jak nie idzie trzeba pokazac charakter - choc jedna druzyna go pokazuja, brawo brawo brawo
|
Do góry
|
|
|
|
|
|