Mam pewien problem.
Otóż jakiś czas temu moja żona otwarła sobie konto w betsson. Dziwne trochę ale prawda (chyba trochę zrobiła mi na złość bo stwierdziła że za mało czau jej ostanio poświecam). Wiecie byłem niechętny temu ale uparła sie to koniec - najwyżej wtopi pomyślałem.
No i ja jej pomagałem na początku i wyjaśniałem jak to działa. Trochę to trwało ale było śmiesznie.
Po pewny czasie z wpłaconego depozytu (plus bonusu) zrobiła o dziwo zrobiła znaczną kwotę. Więc mówie jej wypłacaj to kobieto i kup sobie fajne buty
No i pomogłem jej zlecić wypłatę. Po kilku godzinach dostała e-mail żeby potwierdzić tożsamość poprzez wysłanie skanów. Już chciałem wysyłać skany ale ostatnim momencie zobaczyłem że podczas rejestracji zrobiliśmy błąd w adresie zamieszkania. Nie czekałem uderzyłem na live chat i chciałem wyjaśnić sprawę przed wysłaniem skanów. Sympatyczny Pan powiedział ze to nie problem żeby samemu zmienic a jak nie to on przyczepi odpowiednią notatkę do konta a my mamy wysłać skany. Spoko nie ma sprawy niech pan tak zrobi - powiedziałem. Skany były wysłane po około 5 min. Moja żona ucieszona z wygranej poszła zając się obiadem a ja poleciałem do pracy.
W drodze do pracy dostałem telefon od mojej żony że dzwonił jakiś facet i pytał się o jej różne rzeczy. Przedstawił się jako agent z Betssona i prosił o informacje weryfikujące. Potwierdziła że jej jest konto, zapomiała jednak jaki jej wpisałem adres e-mail i nie potrafiła dokładnie temu Panu powiedzieć (ps. ona ma trzy albo cztery adresy e-mail i każdy pełni inną funkcję). Poprosiła go chwilę cierpliwości że nie jest pewna i że zapyta się męża bo jej pomagał w pierwszy krokach. Na to agent " ZE ON MYSLI ZE ONA WCALE NIE GRA NA TYM KONCIE I ZE PRZEKAZUJE SPRAWE DO DZIALU BEZPIECZENSTWA".
Z góry facet założył że ona jest oszutką a jest chyba najbardziej uczciwą osobą jaką znam. Sama się też tak poczuła przez jakiegoś kretyna.
Ogólnie mówiąc facet był nie miły i sam zakończył rozmowę nie pozwalając biedulce nawet nic wyjaśnić.
Ponowna rozmowa na czacie i próba wyjaśnienia nic nie przyniosła kazali czekać na decyzję co dalej.
Pytanie do Pana "Betssona.com" CZY TAKIE PRAKTYKI TO U WAS NORMA?????
Betsson BUKMACHER 2011 to chyba wielkie nieporozumienie nieprawdzaż? A wy formumowicze jak się odniesiecie to tej sytuacji?