Lech na jakim boisku gra dziś? Na Bułgarskiej chyba po RB rozkopane jeszcze
Wronki
Amica wraca na stare śmieci
Hmm dziś dubelek: Lech + Zagłębie fajnie wygląda ale trochę mnie Zagłębie martwi. Podbeskidzie to nie ogóry, słaby początek o niczym nie świadczy. Może być zagłębiu ciężko oj ciężko
Meldunek: 30/04/2006
Originally Posted By: maniak_nw
Originally Posted By: craax
Zaglebie martwi ? duzo trudniejsze zadanie czeka Lecha
Przeczucie mam takie dziwne że Górale dziś sprawią niespodziankę.
oni nie maja kim straszyc, nie maja zawodnika ktory robi roznice, jak jeszcze u siebie moga cos tam ciulac to na wyjazdach nie wroze im sukcesow na poczatku - zwlaszcza w Lubinie, gdzie zmierza sie z naprawde poukladana, dobrze zgrana i z dobrym trenerem
oni nie maja kim straszyc, nie maja zawodnika ktory robi roznice, jak jeszcze u siebie moga cos tam ciulac to na wyjazdach nie wroze im sukcesow na poczatku - zwlaszcza w Lubinie, gdzie zmierza sie z naprawde poukladana, dobrze zgrana i z dobrym trenerem
obyś się nie mylił bo pograłem ten dubel Lech + Zagłębie
Czołem, tak sobie czytam i własnym oczom nie wierzę. Lech czeka trudne zadanie? LOL. 1,60 na Lecha to jest promo jakiego dawno nie widziałem. Zagłębie też sobie powinno poradzić ale poczekałbym na live i zagrał po nieco wyższym kursie.
Meldunek: 30/04/2006
Originally Posted By: quincy
Originally Posted By: maniak_nw
Czołem, tak sobie czytam i własnym oczom nie wierzę. Lech czeka trudne zadanie? LOL. 1,60 na Lecha to jest promo jakiego dawno nie widziałem. Zagłębie też sobie powinno poradzić ale poczekałbym na live i zagrał po nieco wyższym kursie.
Dla tych co wyzywali Mou od wiesniaka za wsadzanie palca w oko.
15. sekunda Barca
jak nie nazywałem wieśniakiem ale zwracam mu honor nie widziałem tego wcześniej dzięki że mnie uświadomiłeś i wstyd mi za Titiego sprowokował Mourinho...
Meldunek: 18/03/2004
Originally Posted By: katowiczanin
Originally Posted By: Gaske
Dla tych co wyzywali Mou od wiesniaka za wsadzanie palca w oko.
15. sekunda Barca
jak nie nazywałem wieśniakiem ale zwracam mu honor nie widziałem tego wcześniej dzięki że mnie uświadomiłeś i wstyd mi za Titiego sprowokował Mourinho...
Kolego ale najpier Murinio zaatakował kolesia z barcy . A to co mamy na filmiku to już jest po ataku Murinio . Widziałem to na żywo , po faulu na Fabregasie zrobiła się przepychanka , Murionio wstał z ławki podszedł od kolesia od tyłu i wsadził mu palec ... po czym w rewanżu dostał w czerep ... jakies 2 min później . Prowodyrem tego zdarzenia był Murino ..chciał odreagować stres ..
Na konferencji prasowej Murinio narzekał na chłopców od podawania piłek ze się chowali .... qwa czy on jest normalny ? takie głupoty niby poważny człowiek .Naprawdę powinien odwiedzić lekarza od głowy