Właściwie, to nie wiele się zmieni. Gram dalej 2 lub 3 bramki, z tym, że teraz będą grały dla mnie czołowe drużyny lig Anglii i Hiszpanii.
Manchester Utd , Chelsea , Manchester City , Arsenal , Tottenham , Liverpool , FC Barcelona, Real Madrid, Valencia CF,
Villarreal CF, Atlético Madrid, Athletic Bilbao.
Dlaczego 2 lub 3 bramki ? Kurs zawsze jest w pobliżu 2:00, więc jest dla mnie wystarczajacy. Dalej progresja...bo jest to jedyny sposób na odrobienie strat, tak uważam.
Sprawdziłam statystyki wszystkich tu wymienionych drużyn za ubiegły rok. Jedynie MC sprawił kłopot, bo 2/3 bramki nie padły w ośmiu kolejnych spotkaniach i mam nadzieję, że w tym roku do tego nie dojdzie. Górny pułap to 9ty stopień. Nawet ci wielcy Barcelona, Real czy MU miały tylko po 5 razy z rzędu brak 2/3 bramek. Ilość 12 drużyn zapewni stały równy dochód. Mam taką nadzieję.
Jeszcze jedno. Gram wszystkie spotkania tych drużyn, wszelkiego rodzaju puchary, krajowe jak i zagraniczne. I w tym miejscu prośba do odwiedzajacych temat. Proszę o zwrócenie mi uwagi jeżeli jakieś spotkanie pominę. Mam ograniczony dostęp do netu.
Ostatnia sprawa, by wszystko było jasne. Stawka początkowa 10 zł.
Pozdrawiam