Meldunek: 30/04/2006
przestanmy sie tym podniecac, oni robia show - czesto przekraczaja granice dobrego smaku i fair play, ale ludzie to lubia, lykaja to - niewazne, czy potepiaja czy nie - ale to dodaje smaczku, robi wieksza ogladalnosc a potem ludzie niepotrzebnie wariuja kilka dni przescigajac sie kto jest wiekszym wiesniakiem lub kto bardziej zawinil - szkoda czasu
Dla tych co wyzywali Mou od wiesniaka za wsadzanie palca w oko.
15. sekunda Barca
jak nie nazywałem wieśniakiem ale zwracam mu honor nie widziałem tego wcześniej dzięki że mnie uświadomiłeś i wstyd mi za Titiego sprowokował Mourinho...
Kolego ale najpier Murinio zaatakował kolesia z barcy . A to co mamy na filmiku to już jest po ataku Murinio . Widziałem to na żywo , po faulu na Fabregasie zrobiła się przepychanka , Murionio wstał z ławki podszedł od kolesia od tyłu i wsadził mu palec ... po czym w rewanżu dostał w czerep ... jakies 2 min później . Prowodyrem tego zdarzenia był Murino ..chciał odreagować stres ..
Na konferencji prasowej Murinio narzekał na chłopców od podawania piłek ze się chowali .... qwa czy on jest normalny ? takie głupoty niby poważny człowiek .Naprawdę powinien odwiedzić lekarza od głowy
przestanmy sie tym podniecac, oni robia show - czesto przekraczaja granice dobrego smaku i fair play, ale ludzie to lubia, lykaja to - niewazne, czy potepiaja czy nie - ale to dodaje smaczku, robi wieksza ogladalnosc a potem ludzie niepotrzebnie wariuja kilka dni przescigajac sie kto jest wiekszym wiesniakiem lub kto bardziej zawinil - szkoda czasu
Meldunek: 30/03/2006
Witam, warto dziś inwestować w Lecha? po wczorajszym Celticu dzisiaj mam lekko w gaciach, mocno umoczyłem Wczoraj rano ktoś przestrzegał przed Celtami , ehhh
to mi sie podoba, stracili napastnika - sprowadzili na podobnym poziomie
W zasadzie to stracili dwóch napastników.
ale tu pisze o wymianie Falcao - Suarez, bo w tej kategorii trzeba to rozpatrywac
Gieksa nie wygra w koncu ? overek lepszy ?
Zaglebie rozwali Bielsko, jestem bardzo mocno o tym przekonany
powiem CI tak byłem na dwóch meczach u siebie z Niecieczą - dramat Olimpią - niby lepiej ale zaczęli dobrze grać dopiero jak stracili bramkę + u siebie jeszcze bez overka a H2H dużo bramek padało
Meldunek: 30/03/2006
Originally Posted By: maaajo
Originally Posted By: Akhu
Originally Posted By: craax
Originally Posted By: katowiczanin
Falcao w Atletico Madryt
to mi sie podoba, stracili napastnika - sprowadzili na podobnym poziomie
W zasadzie to stracili dwóch napastników.
Diego pójdzie do Interu?
Inter zablokował transfer Eto'o , chyba, że podbijają cenę bo ponoć o to się rozchodzi, coś przebąkują że MC daje więcej, ale czy dojedzie do transferu...
Kolego ale najpier Murinio zaatakował kolesia z barcy . A to co mamy na filmiku to już jest po ataku Murinio . Widziałem to na żywo , po faulu na Fabregasie zrobiła się przepychanka , Murionio wstał z ławki podszedł od kolesia od tyłu i wsadził mu palec ... po czym w rewanżu dostał w czerep ... jakies 2 min później . Prowodyrem tego zdarzenia był Murino ..chciał odreagować stres ..
na żywo? na żywo = w TV?
jak Ty wiesz lepiej niż z analiz w hiszpańskiej TV to zwracam honor.