Strona 1 z 3 1 2 3 >
Opcje tematu
#4846868 - 13/08/2011 12:51 Problem "wałkow"
ANALYTICS Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/01/2009
Chciałem w pierwszych słowach pozdrowić wszystkich forumowiczów znających mnie/nie znających.
Do zalożenia tego tematu mowiąc inaczej problemu z nim związanym, skłoniły mnie zdarzenia które miały miejsce
wczoraj o godz 18 30 w lidzie 2 austrackiej mecz HARTBERG-ST ANDRA.
Wielu kolegów poległo na tym meczu ,jestem o tym głeboko przekonany i zapewne wyleja tutaj ostre słowa krytyki
na zawodnikow ,sedziow i austriacki zwiazek pilki noznej.
Robi nas cały swiat w hu..... pod katem bukmacherki oczywiscie zrozumie to ze ktos odpisze "z tego chlopie zyja" ,"te klocki wlasnie na tym polegaja"
i trudno abym sie z takimi wypowiedziami nie zgodził.Nie gram od miesiaca czy roku tylko troche dluzej i nie takie rzeczy
w zyciu widzialem co wczoraj ale chcialem wlasnie zalozyc temat i podyskutowac skoro juz tak robia to jak mamy ograniczyc wpadanie
na tego rodzaju "miny"????.
Wczoraj to mi sie serce krajało jak w beszczelny sposob bo tego inaczej koledzy nazwac sie nie da przy stanie 0-3 dla gosci
i zdecydowanego faworyta w tym meczu zaczely sie od 40min dziac strasznie dziwne rzeczy w przedziale 41-45min gosp niczym
barcelona z messim laugh robi 3-3!!!!!!!?????? obłęd shocked .

Mecz oczywiscie przy stanie 0-3 na zwyciestwo gosp byl zapewne astronomiczny i oczywiscie niezły kąsek na WALEK
ktory byl oczywiscie juz w szatni ustalony wink .
Siegajac pamiecia sezon2002/2003 w 2niemieckiej kiedy jeszcze mainz 05 byl prowadzony obecnego trenera bvb KLOPA.
Po 33 kolejkach i co za tym idzie przed ostatnia kolejka MAINZ walczył korenspondencyjnie z eintrachtem frankfurt oby dwa zespoly mialy identyczna
ilosc pkt i roznice goli!!!! mainz mial wyjazd ,frankfurt gral u siebie.W okolicach 84minuty kiedy kibice mainzu szaleli ze
szczescia i upragnionego awansu (prowadzili 4-1) eintracht mial remis 3-3 wiec zadnych szans na 3bramkowe zwyciestwo.
Co sie nagle dzieje wbijaja 4 ,5 i 6 bramke tyleeee ile im styka do awansu 6-3!
http://fussball-ergebnisse.t-online.de/zweiteliga/2003/34/frankfurt-reutlingen/ tu macie koledzy opis tego meczu

o ile 4 gol wpadl w 84minucie to tam byla 91minuta malo tego ze sedzia doliczył 6 minut chyba wtedy to wbili bramke nr 5 i 6
w 90+3 90+5 i zagwizdal koniec.NIGDY W ZYCIU niewidzialem tyle tysiecy kibicow MAINZU ktorzy w 90minucie (przy wyniku rywali
tylko 4-3 i ponad 90minuty majac awans na 99.999999% musieli przełknac NIKCZEMNA,HARDCOROWA machinacje walkarzy z reutlingen.
Po meczu wybuchła niesamowita afera (jakiej u nas nie bylo jeszcze ) ale oczywiscie DFB nikomu nic nie udowodnił albo inaczej niechciał
nic udawadniac i przeprowadzac normalnie proces dociekajac co gdzie i jak i za ile! problem w taki sposob rozwiazali aby sobie ani osoba
w ten "walek" zamieszanych nic sie nie stalo. Kibicom mainzu naprawde wspolczułem z calego serca ze w tak "bezszczelny sposób"
zostali "wyjeba...." ,"wyruch....." i jeszcze kilka podobnych okreslen chodzi mi po glowie piszac o tej rywalizacji.

W nastepnych latach tez FIFA udowodnila swoja "beznadziejnosc" w dociekaniu do rzeczy ktore powinny byc na porzadku
dziennym takiej instytucji a mianowicie "korupcja".

Turniej mundialowy w pilce noznej w japan/korea gdzie.......
w meczu korea-hiszpania sedziowie odpier......taka maniane przecoez na to patrzyly miliony oczow na swiecie.
Atak hiszpanow dojscie do linii dosrodkowanie tam raul na 1-0 glowa a sedzia co robi???????
choragiewka do gory po 10sekundach po dosrodkowaniu i gdy pilka wpadla do bramki.
Slepy??? zaspany??? SPRZEDANY!!!!!!!!!!
manewr powtorzyl sie jeszcze raz i tez w identyczny sposob kiedy hiszpania objela prowadzenie znow nie uznali prawidlowo
zdobytej bramki niechce juz opisywac jak szalał trener CAMACHO pokazujac wymachujac rekami doslownie to co robil sedzia.
Ten mecz udowodnil ze SPORT jest chory nie tylko w POLSCE i raczej nikt go nieuzdrowi.
Sedzia w tym spotkaniu byl kupiony po pierwsze gral gospodarz wiec niebylo mowy o nie danie sobie szansy awansu i tak sie stalo jak dla mnie
prawidłowy wynik powinien byc 2-0 minimum dla hiszpanow ale im nieuznal 2 goli skonczylo sie 0-1.
Co zreszta w meczu korea-niemcy chyba pierwszy raz widzialem i dało sie to wyczuc ze wszyscy zyczyli wygranej niemcom najlepiej 1-0
i tak sie stalo nie pomogli sedziowie juz niestety.PRZYNAJMIEJ RAZ w zyciu cieszyelm sie ze zwyciestwa deutschland. laugh

Nie dawno kolejny wałek o ktorym tez duzooooooo sie pisało na forum.
MECZ tenisa w wykonaniu chyba BOGOMOLOWA prosze poprawcie mnie jak pomylilem nazwisko
sytuacja wyglodala tak ze mecz gleboko wdup.... czyli np 2-6 3-5 15-40 i juz nie dalo sie poczekac chocby odbic pilke w hekary
w trybuny i zakonczyc normalnie mecz nieeeeeeee on musial skreczowac.
ZAZYGALISCIE cale quazi wtedy wink

Moglbym tu jeszcze przynajmiej z 3-4 opisy takich bezsczelnych podobnych "numerow"opisac ale nie am to najwiekszego sensu
chce tylko zwrocic uwage WSZYSTKICH ze sport nigdy nie byl czysty nie jest i chyba nie bedzie a raczej napewno.
NAJGORSZE W TYM WSZYSTKIM JEST FAKT ZE ZADNE WLADZE NIE CHCA ZROBIC Z TYM PORZADKU.
CZASAMI UKARAJA (KOLARZA I ITP) ALE TO KROPLA W MORZU ZE WSZYSTKIMI PROBLEMAMI Z JAKIMI BORYKA SIE DZISIEJSZA
"NIESPORTOWA" RYWALIZACJA

PROSZE TEN MATERIAL POTRAKTOWAC JAKO OSOBISTE PRZEMYSLENIA I ZWROCENIE UWAGI NA TEN PROBLEM .
WIEM ZE MOGE SOBIE PISAC I TAK NIC Z TYM NIEZROBIE ALE NA WYMIANE POGLODÓW , SPOSTRZEZEN ZAWSZE JEST CZAS
I DLATEGO ZAPRASZAM DO DYSKUSJI

Do góry
Bonus: Unibet
#4846893 - 13/08/2011 14:19 Re: Problem "wałkow" [Re: ANALYTICS]
royalflush Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/12/2008

Nie zapominaj o ubiegłorocznym meczu Legia-Ruch i Jopie w meczu z Cracovią (powinien od razu iść na 24 i dostać sanki a obie drużyny spaść z ekstraklay) laugh
Naucz się kontrować zakłady za parę złotych przy takich wynikach, potencjalna wygrana niż z zakładu głównego i pewny zysk.

Do góry
#4846933 - 13/08/2011 14:53 Re: Problem "wałkow" [Re: ANALYTICS]
marzano Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/10/2002

Do góry
#4846934 - 13/08/2011 14:54 Re: Problem "wałkow" [Re: ANALYTICS]
marzano Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/10/2002
sorry... powinien być ten link:

http://www.matchfixingscandal.com/index.asp?id=2

Do góry
#4846967 - 13/08/2011 15:20 Re: Problem "wałkow" [Re: ANALYTICS]
anfa_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/08/2006
ale w tenisie jest taka mała 'zasada', że jak kreczować oddając mecz czy inne powody to kreczuje się przy piłce meczowej zeby niby cały mecz był rozegrany. faktycznie wałek...

Do góry
#4846969 - 13/08/2011 15:21 Re: Problem "wałkow" [Re: royalflush]
ANALYTICS Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: royalflush

Nie zapominaj o ubiegłorocznym meczu Legia-Ruch i Jopie w meczu z Cracovią (powinien od razu iść na 24 i dostać sanki a obie drużyny spaść z ekstraklay) laugh
Naucz się kontrować zakłady za parę złotych przy takich wynikach, potencjalna wygrana niż z zakładu głównego i pewny zysk.

WODZU! JA TEGO MECZU NIE GRALEM :SMIRK: (ANDRA)
NIE GRAM TAKICH SMIECI

Do góry
#4846975 - 13/08/2011 15:25 Re: Problem "wałkow" [Re: marzano]
ANALYTICS Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: marzano
sorry... powinien być ten link:

http://www.matchfixingscandal.com/index.asp?id=2

marzano bardzo ciekawa lektura co prawda moja angielszczyzna nie pozwala az dobitnie doczytac dokladnie ale jakos probuje ogarnąc

widze ze temat sie rozkreca

Do góry
#4847007 - 13/08/2011 15:44 Re: Problem "wałkow" [Re: ANALYTICS]
analityk Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/07/2009
wrzuc sobie do google translate smile

Do góry
#4847016 - 13/08/2011 15:51 Re: Problem "wałkow" [Re: analityk]
ANALYTICS Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: analityk
wrzuc sobie do google translate smile

nie no tak zle nie ma "BRATEWNY" analityku smile

Do góry
#4847102 - 13/08/2011 16:57 Re: Problem "wałkow" [Re: ANALYTICS]
Kieras Offline
BKS Sparta

Meldunek: 09/01/2008
a ja juz znam jeden wałek na cały rok laugh

Do góry
#4847120 - 13/08/2011 17:14 Re: Problem "wałkow" [Re: ANALYTICS]
bamik14 Offline
addict

Meldunek: 30/07/2011
To jest po prostu sport , i dlatego go kochamy bo jest nieprzewidywalny. Paranoikow zrobia z was te zaklady . Wszedzie ustawka, co wtopa to zwalacie wine nie na siebie.
Ten caly hartberg musial kiedys wygrac, zla passa sie skonczyla.
Wiele takich meczow w w pilce byli ze z 3-0 na 4-3

Do góry
#4847121 - 13/08/2011 17:14 Re: Problem "wałkow" [Re: Kieras]
ANALYTICS Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Kieras
a ja juz znam jeden wałek na cały rok laugh

polska wychodzi z grupy laugh czesc kieras piwo

Do góry
#4847133 - 13/08/2011 17:24 Re: Problem "wałkow" [Re: bamik14]
ANALYTICS Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: bamik14
To jest po prostu sport , i dlatego go kochamy bo jest nieprzewidywalny. Paranoikow zrobia z was te zaklady . Wszedzie ustawka, co wtopa to zwalacie wine nie na siebie.

bamik witam boks po pierwsze jezeli "bijesz" do mnie
to chyba cos nie hallo.
po drugie meczu tego nie gralem ale zalozylem temat bo widze ze graja w kule!
po trzecie: gwarantuje ci ze niebyl to normalny mecz wink
ja bron boze niemam do ciebie zadnych pretensji (moze i ty do mnie nie) zobacze jak odpisze nie powinnnismy sie jebac na czatach tylko wspierac ,doradzac i itp pozdro piwo

Do góry
#4847145 - 13/08/2011 17:27 Re: Problem "wałkow" [Re: bamik14]
Gaske Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/08/2006

piwo dobrze gada.

Do góry
#4847158 - 13/08/2011 17:35 Re: Problem "wałkow" [Re: Gaske]
ANALYTICS Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Gaske

piwo dobrze gada.

WITAM GASKE ZNASZ MNIE nie od dzis ja nie twierdze ze on ma cos zlego na mysli piwo pozdro

Do góry
#4847166 - 13/08/2011 17:43 Re: Problem "wałkow" [Re: ANALYTICS]
royalflush Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/12/2008
coś ci te wydarzenia nie dały spać skoro zdecydowałeś się o tym napisać o 7:51 laugh

Do góry
#4847168 - 13/08/2011 17:48 Re: Problem "wałkow" [Re: royalflush]
ANALYTICS Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: royalflush
coś ci te wydarzenia nie dały spać skoro zdecydowałeś się o tym napisać o 7:51 laugh

no niewiem jak ty ja troche obowiazkow rano mialem
6:30 pies na dwor od 7 zakupy bo pozniej "szarancza" sie najebie na sklep wiec niewiem o co chodzi wkleje ci moj kupon wskza mi ten mecz (fortuna)

Do góry
#4847205 - 13/08/2011 18:33 Re: Problem "wałkow" [Re: ANALYTICS]
bamik14 Offline
addict

do nikogo nie pije, przeczytalem pare zdan co napisales ANAL i po prostu skomentowalem. Pewnie, ze zdarzaja sie przykre wypadki, np kiedy druzyna gra 8 lat w 3 lidze i dobrze im idzie, sa bliscy awansu, a wiedza ze klubu nie stac na 2 lige wiec odpuszczaja.
Co do Hartberg wcale slabego skladu nie mieli , chociazby David Kobylik ktory zagral najlepszy mecz odkad jest w Hartbergu dlateog musieli kiedys sie obudzic ze snu.
Za duzo analizujecie cos co sie wydarzylo i juz nie macie na to wplywu. Pozniej co drugi mecz ustawiony, przieprzona korupcja, nie moja wina itd. I sie robia takie patologie ze co chwile kurrrwa ustawka jebana

Tym tokiem myslenia mozemu uznac final Ligi Mistrzow za najwiekszy walek w histori
Liverpool - Milan 0-3 ht/ ft 3-3
dogrywka X i rzuty karne Liverpool swietnie wyreżyserowane

Do góry
#4847344 - 13/08/2011 19:44 Re: Problem "wałkow" [Re: ANALYTICS]
codi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/12/2005
Walki sa na porzadku dziennym i nie wiem kogo to jeszcze moze dziwic po liczbie skandali w futbolu, w ostatnim czasie smile A i tak w nizszych ligach jest najgorzej, nie wspominajac np. o takim hokeju rosyjskim.

Do góry
#4847410 - 13/08/2011 20:11 Re: Problem "wałkow" [Re: codi]
bamik14 Offline
addict

Originally Posted By: codi
Walki sa na porzadku dziennym i nie wiem kogo to jeszcze moze dziwic po liczbie skandali w futbolu, w ostatnim czasie smile A i tak w nizszych ligach jest najgorzej, nie wspominajac np. o takim hokeju rosyjskim.

z tym nie ma co polemizowac , chociazby liga grecka , polska niedawno laugh grube ryby kosza na tym gruba kase laugh i nie muszia sie uzalac na forach laugh
co nie zmienia faktu ze ludzie ktorzy pisza na co drugi mecz , jezeli im nie wejdzie; ustawiony! fix pierdolony! walek ! kurwy! wiedzialem ze cos jest nie tak , o 0,05 spadl kurs zaraz przed meczem laugh
to lekka przesada

Do góry
Strona 1 z 3 1 2 3 >

Moderator:  Biszop, rafal08