Hiszpania-Rosja U 16 typ Rosja +7.5 pts 10/10 i Rosja ML @3.5 7/10 fonbet Szanse oceniam 50/50 a wiec dla mnie kursy przeszacowane. Zdecydowanie najciekawszy mecz dzisiaj.
Hiszpanie- lepsza lawka i rewelacyjnie blokujacy Diop.
Ruscy- zdecydowany lider Fedorchenko i blisko tyle samo strat co przechwytow w meczu.
Turcja-Lotwa U 16 typ under 139.5 @1.85 7/10 fonbet Turcy w ostatnim meczu przeciwko Wlochom pokazali, ze potrafia bronic. Wyniku z Chorwacja w ogole nie mozna brac pod uwage, gdyz to inna polka. Z Bulgaria nawrzucali duzo, ale wg mnie rywal tez byl znacznie slabszy od dzisijszych Lotyszy.
Lotwa duzo pts z Litwa, druzyna ofensywna. Z Francja juz tylko 118 najnizej w calych mistrzostwach i 131 pts z Ukraina, ktora rowniez potrafi sporo nawrzucac.
Wg mnie Turcy przycisna mocno w obronie i dzieki temu wygraja mecz.
Wlochy-Francja U 16 typ over 127.5 pts @1.85 6/10 fonbet
Francuzi z pokolenia na pokolenie przekazuja sobie tajniki gry w obronie i w niezdobywaniu punktow
Oczywiscie jest to ekipa mocno defensywna. Zagralbym tutaj under, lecz linia dla mnie jest za niska. Obydwie ekipy 30 zbiorek w ataku co oznacza o 30 szans wiecej na zdobycie pts.
Tutaj licze szczegolnie na Wlochow, ktorzy juz kilka razy rzucali ok 40 pts na kwarte.
Czechy-Serbia U 16 typ Czechy @1.97 6/10 betsafeCzesi graja u siebie i graja dosc dobrze. Pierwszy powazny test zdany tj wyjscie z grupy i pokonanie Hiszpanow. Czesi mysle, ze beda grac juz z mniejsza presja po zwyciestwie w zacietym meczu z Hiszpanami. Serbom potrzebne jest to zwyciestwo bardzo, gdyz w przeciwnym wypadku beda mieli bilans 0-3, gdyz przegrali istotne mecze z Niemcami i z Rosjanami.
Jednak z drugiej strony Czesi, ktorzy graja u siebie i ktorym wygrana dzis zapewni awans do nastepnej rundy, a jesli chca zajsc tutaj wysoko, to trzeba kroczyc od zwyciestwa do zwyciestwa.
Chorwacja-Ukraina U 16 typ over 159.5 @1.85 9/10 fonbetChorwaci wygrywaja dzieki znakomitemu atakowi, wymowny jest tutaj fakt iz na 12 kwart w ich wykonaniu tylko 1 zakonczyla sie wynikiem ponizej 40pts i bylo to 39 punktow. Ukraincy chlopcami do bicia nie sa, choc tutaj zdecydowanym faworytem sa Chorwaci. Jakkolwiek tem mecz sie potoczy nie wyobrazam sobie innego wyniku niz over punktowy.
Niemcy-Grecja U 16 typ Niemcy -9,5 pts @1.85 7/10 fonbet + under 133.5 pts @1.85 9/10 fonbetGrecja gra slabo i ma problemy ze zdobywaniem punktow. Niemcy przesli 1 runde bez szwanku i dzis gdy wygraja , zapewnia sobie awans do QF, a lepszej okazji nie bedzie, gdyz Grecja jest zdecydowane najslabsza w grupie E.
Niemcy wygrywaja, lecz zdobywaja ledwie 72 pts w meczu i wygrywaja spotkania dzieki dobrej obronie. Tak jak pisalem dla Grecji to mecz o pietruszke, gdyz niewierze, ze maja szanse na awans, a dla Niemcow to mecz o awans.
zaraz beda opisy