Inter - Galata Mecz rozgrywany w Bochum, czyli pewnie same Turki się zlezą.
Wg mnie będzie over. Inter do tej pory 3 sparingi z ogórkami i w każdym z nich potrafił stracić.
Nowe ustawienie wprowadzane przez Gasperiniego jeszcze pewności w obronie nie daje.
3-5-2 tudzież 3-4-3 w ataku bardzo fajnie wygląda, ale póki co to nie miał kto sprawdzić jak Inter się w nim zachowuje w obronie.
Inter bez zawodników z Copa America (Cesar, Maicon, Lucio, Zanetti, Cambiasso, Milito) do tego kontuzje Santona, Viviano, Motty, Jonathana i wyjazd na MŚ U-20 Coutinho.
Pewnie, żeby to jako tako wyglądało, to Nerazzurri wyjdą mniej więcej taką '11':
Castellazzi - Caldirola, Chivu, Ranocchia - Nagatomo, Faraoni - Stankovic, Sneijder - Alvarez, Eto'o, Pazzini.
Mogę napisać o tych 3 meczach, które wygrali 6-1, 6-1, 4-1... to były spotkania z serii nie chcę się nam biegać, ale wypada wygrać, coby się Milaniści nie śmiali. No i tak sobie od czasu do czasu zagrali coś szybszego i spokojnie powygrywali. Wes jak postanowił zagrać jakąś prostopadłą piłkę, to Ci biedni amatorzy nie wiedzieli w którą stronę biec. Jedynemu któremu się chciało żwawiej poruszać po boisku był Castaignos.
A co do Galatasaray, to kupili Muslerę, Ujfalusiego i F. Melo.
Muslery pewnie jeszcze nie ma z Copy, a Melo to jest pionek, równie dobrze mogli sobie Muntariego kupić. Nie mam pojęcia kto tak pogrywał w sparingach i kto jutro wyjdzie, ale kto by to nie był nikogo nie przestraszy.
Grali do tej pory bodajże 12 towarzyskich. Z poważniejszymi rywalami poprzegrywali (Leverkusen 0-1, Twente 0-1, Fenerbahce 0-1). Na moje oko póki co, to oni są słabi, ale jak już pisałem wg mnie gola strzelą, a że Inter to wygra, to over będzie izi
Nie ma tu specjalnych argumentów, bo co tu napisać na początku okresu przygotowawczego.
Dawno nie pisałem niczego o Interze, więc z tej tęsknoty popełniłem tego posta. Nie sugerujcie się nim specjalnie
)
Inter win 2.2
Over 2,5 1.75