Wiec moja riposta
Udaje wariata czy nie to juz moja sprawa, wygralem duzo wyplacam wplacam duzo, masz racje moze balem sie zobaczyc skad mam za duzo srodkow, ale to normalne myslenie ktos ci daje 10000 na ulicy mowi masz, to nie pytasz nie wyjasniasz po co, na co, no co ty, jak to, az sie wkoncu rozmysli i da komu innemu, tylko dziekujesz i zabierasz
Gdy to zauwazylem... no tak to juz polowy nie bylo moj panie

a drugiej polowy juz nie ruszalem, wkoncu laskawie po kilku tygodniach expekt zobaczyl pomylke - gdzie my zyjemy powinien to zrobic NAJPOZNIEJ 5min po zlym przelewie to nie sredniowiecze zeby jechac 2000km na koniu do moneya wyjasniac sprawe... jesli nie zrobil tego szybko tym bardziej powinienem uznac kase za moja, a jakby sie upomnial za 20 lat to co tez mialbym oddac? jak ja bym nie kojarzyl juz zupelnie co ja robilem z pieniedzmi i skad ile bralem??? Mam w swojej hierarchii ok 1700 poleconych (dziwna zbierznosc 17?) i czesto mialem wyplaty z PP po kilkaset kilka tys zl! i wszystko dawno przehulane dajmy na to ze nie mam juz zlotowki a expekt wyjezdza mi z mailem w marcu 2004roku zle podliczylismy ci zyski z PP zamiast 1500zl ktore otrzymales powinienes miec 200zl prosimy o przelew 1300zl i podaja konto LUDZIE NO KPINA ja mam brac pozyczke i oddawac w glowie sie nie miesci...
Co do koncowej wypowiedzi no jesli expekt robil przelew po pijaku to sorry moze miec pretensje do siebie ew obciazyc pracownika i wywalic go z roboty za picie