#47342 - 30/10/2003 19:11
Re: nowy naziemny buk ?
|
old hand
Meldunek: 25/06/2003
|
[QUOTE] jako ze nie maja specjalnej konkurencji na krajowym podworku bo mix ani betako nie jest zadna konkurencja dla nich powprowadzali i sts i prof idiotyczne limity stawek ktore nie zachecaja do grania i zarabiania wogle. [/QUOTE]Nie byłeś nigdy w Betako. Powiem krótko. Najlepsza obsługa , bo pracują tam ludzie kompetentni znający się na sporcie(dla przykładu w Profesie pracują amatorzy) ,szeroka oferta zdarzeń-zdecydowanie najlepsza ze wszystkich bukmacherów , chyba 15 telewizorów na miejscu (W-wa Grójecka róg Bitwy Warszawskiej) telegazeta ,wyscigi konne gonitwy między innymi z Oksfordu , typujesz i oglądasz na miejscu przy piwie (bo lokal jest połączony z barem),na miejscu jest jeszcze zwykły totalizator wyścigów konnych ,zawsze mnóstwo osób ,świetna atmosfera.
Nie znasz buka to się nie wypowiadaj.Przyjedż kiedyś i zobacz jak to wygląda z bliska.Po czym poznać dobrego bukmachera - po tym że ciężko go ograć bo ma dobrych analityków . Tak jest w przypadku Betako które wystawia niskie kursy na zdarzenia które często wchodzą przynajmniej z angielskiej piłki nożnej. Betako to zdecydowanie najlepszy bukmacher w tej częsci Europy. Czym może im dorównać Profes ,chyba tylko liczbą punktów w kraju. To tak jakby przyrównywać rezerwy Vauxhall Motors i pakę Arsenalu czy Chelsea.
Ale z założeniami tematu się w pełni zgadzam dobrze to ujałęś -STS to taki sam buk jak te internetowe czyli żaden ,toto to bardziej sklep z wędl :zobacz: inami niż miejsce gdzie można obstawiać.
|
Do góry
|
|
|
|
#47343 - 30/10/2003 20:12
|
Anonymous
Unregistered
|
rafalek z calym szcaunkiem ale nie rozumiem cie- wolisz betako od porfa bo ma NIZSZE KURSY :eek: :eek:
|
Do góry
|
|
|
|
#47345 - 30/10/2003 21:34
|
member
Meldunek: 07/05/2003
|
Gruida najlepiej jak skontaktujesz sie az prezesami Betako i powiesz ze chcesz współpracowac odstąpisz lokal itp a oni dadza tobie wszystko tak jest w grecji tylko tu jest ciezko dostac pozwolenie na otwarcie punktu totalizatora........... I jest jeden buk tak zwany stixima banda oszustów i nic wiecej blokują mecze wczoraj cioly zablokowaly Monako zmienilem na Bokie i poszedl kupon sie walic no i dotego trzeba grać 4 druzyny.......  uke:  uke: Ja gram u HILLA nigdy tam niemialem problemow z kasą.Chyba jest najlepszym bukiem pod wzgledem wyplacalnosci i najlepsze kursy tak samo i Bet365 jest tam promocja free bet 15 euro za otwarcie konta i wplate cos jak na Globecie.....  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#47346 - 30/10/2003 21:37
|
member
Meldunek: 07/05/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał J&P: [qb]Gruda najlepiej jak skontaktujesz sie az prezesami Betako i powiesz ze chcesz współpracowac odstąpisz lokal itp a oni dadza tobie wszystko tak jest w grecji tylko tu jest ciezko dostac pozwolenie na otwarcie punktu totalizatora........... I jest jeden buk tak zwany stixima banda oszustów i nic wiecej blokują mecze wczoraj cioly zablokowaly Monako zmienilem na Bokie i poszedl kupon sie walic no i dotego trzeba grać 4 druzyny.......  uke:  uke: Ja gram u HILLA nigdy tam niemialem problemow z kasą.Chyba jest najlepszym bukiem pod wzgledem wyplacalnosci i najlepsze kursy tak samo i Bet365 jest tam promocja free bet 15 euro za otwarcie konta i wplate cos jak na Globecie.....  iwo: [/qb][/QUOTE]
|
Do góry
|
|
|
|
#47349 - 31/10/2003 02:59
|
enthusiast
Meldunek: 17/08/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał rafałek: [QB][QUOTE]chyba 15 telewizorów na miejscu (W-wa Grójecka róg Bitwy Warszawskiej) telegazeta ,wyscigi konne gonitwy między innymi z Oksfordu , typujesz i oglądasz na miejscu przy piwie (bo lokal jest połączony z barem),na miejscu jest jeszcze zwykły totalizator wyścigów konnych ,zawsze mnóstwo osób ,świetna atmosfera. QB][/QUOTE]No pieknie  gdyby w Krakowie cos takiego zrobili........ Uwazam ze tego wlasnie brakuje w Polsce, zakladu bukmacherskiego gdzie mozna obstawic, napic sie piwka i ogladnac mecze na zywo tak jak jest to np w chorwacji gdzie jest pelno pubow oznaczyonych pilka nozna - co oznacza ze w pubie jest tv i mecze live (tenis, pilka nozna i inne). Pod tym wzgledem Polska jest cofnieta o 15 lat w tyl i predko sie to nie zmieni.
|
Do góry
|
|
|
|
#47350 - 31/10/2003 03:24
|
member
Meldunek: 25/05/2002
|
temat BETAKO?...
juz kiedys pisałem...ale w 100 % zgadzam sie z rafałkiem..
to najlepszy buk w polsce...super wypłacalni,,profesjonalna obsluga ludzi którzy sie znają...
jest tylko 1 problem..fakt...albo im nie zalezy albo jest cos nie tak z inwestycjami bo rzeczywiscie tylko warszawa...
był punkt na centralnym i tez padł....hmm..
ale jest ok....kursy były kiedys lepsze ale i tak moim zdaniem najlepsze z naszych naziemnych...
|
Do góry
|
|
|
|
#47352 - 01/11/2003 01:59
|
old hand
Meldunek: 27/06/2003
|
Jak dla mnie profesjonal ma naprawdę dobrą ofertę, zarówno na piłkę nożna, jak i inne dyscypliny. Ostatnio doszły 2 ligi: duńska, turecka oraz urugwajska, chile i paragwaj, co prawie kompletuje Amerykę poł. Nie za bardzo rozumiem na czym ma polegać "fachowość" personelu Betako. Jak dla mnie to bez znaczenia, zakłady i mecze wybieram ja sam, bukmacher ma je po prostu dobrze wklepać, także ten argument chyba umiera śmiercią naturalną. Co do braku miejsc w którym jest mżliwośc obstawienia, obejrzenia wyników "live" i wypicia piwa to zgadzam się, że takie coś by się przydało. swoją drogą w Poznaniu we "Franklinie" jest połączenie tych trzech rzeczy. Z biegiem czasu będzie na pewno coraz więcej takich punktów. Pozdr. i trafnych typów weekendowych  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#47354 - 01/11/2003 03:52
|
veteran
Meldunek: 02/11/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał lucAio: [qb]Ja mam pytanie na glownej stronie mecz.pl mozna dotrzec w Polscy bukmacherzy niejaki napis Lemgo wie moze ktos co to jest moze nowy buk ?[/qb][/QUOTE]Tu chodzi o to,ze jakis czas temu STS omylkowo zamienil kursy w meczu Lemgo i wiele osob zagralo to spotkanie,liczac na to ze STS jednak zaplaci za swoj blad. Dalej nie wiem jak ta sprawa sie potoczyla. Wiec Lemgo to jest STS Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#47355 - 01/11/2003 12:14
|
member
Meldunek: 27/09/2002
|
Tak...Lemgo to byłby czarny dzień dla STS, gdyby wyplacili pieniądze które się słusznie należały graczom. Niestety dali d**y i od tej pory są bojkotowani na tej stronie.
|
Do góry
|
|
|
|
#47356 - 02/09/2004 19:12
|
Anonymous
Unregistered
|
przdalby sie internetowy polski
|
Do góry
|
|
|
|
#47357 - 04/09/2004 16:43
|
stranger
Meldunek: 06/08/2004
|
Internetowy polski? Nie przeszłoby. Choćby dlatego, że musiałby być odprowadzany podatek. A tak ogólnie to przydałaby się sieć buków w każdej mniejszej miejscowości.
Może totolotek kiedyś załączy do lottomatów opcję zawierania zakładów sportowych?
|
Do góry
|
|
|
|
#47358 - 05/09/2004 00:06
|
addict
Meldunek: 16/04/2004
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał rafałek: [qb] [QUOTE] jako ze nie maja specjalnej konkurencji na krajowym podworku bo mix ani betako nie jest zadna konkurencja dla nich powprowadzali i sts i prof idiotyczne limity stawek ktore nie zachecaja do grania i zarabiania wogle. [/QUOTE]Nie byłeś nigdy w Betako. Powiem krótko. Najlepsza obsługa , bo pracują tam ludzie kompetentni znający się na sporcie(dla przykładu w Profesie pracują amatorzy) ,szeroka oferta zdarzeń-zdecydowanie najlepsza ze wszystkich bukmacherów , chyba 15 telewizorów na miejscu (W-wa Grójecka róg Bitwy Warszawskiej) telegazeta ,wyscigi konne gonitwy między innymi z Oksfordu , typujesz i oglądasz na miejscu przy piwie (bo lokal jest połączony z barem),na miejscu jest jeszcze zwykły totalizator wyścigów konnych ,zawsze mnóstwo osób ,świetna atmosfera.
Nie znasz buka to się nie wypowiadaj.Przyjedż kiedyś i zobacz jak to wygląda z bliska.Po czym poznać dobrego bukmachera - po tym że ciężko go ograć bo ma dobrych analityków . Tak jest w przypadku Betako które wystawia niskie kursy na zdarzenia które często wchodzą przynajmniej z angielskiej piłki nożnej. Betako to zdecydowanie najlepszy bukmacher w tej częsci Europy. Czym może im dorównać Profes ,chyba tylko liczbą punktów w kraju. To tak jakby przyrównywać rezerwy Vauxhall Motors i pakę Arsenalu czy Chelsea.
Ale z założeniami tematu się w pełni zgadzam dobrze to ujałęś -STS to taki sam buk jak te internetowe czyli żaden ,toto to bardziej sklep z wędl :zobacz: inami niż miejsce gdzie można obstawiać.[/qb][/QUOTE]Według mnie chodziło o to,że Betako nie jest konkurencją w sensie rynkowym,a nie w sensie komfortu klienta,zresztą tak samo mix(ich grupa docelowa to multum dzieciaków z pieniędzmi od babci).Obecność Betako nie mobilizuje profa i sts do podwyższania jakości swoich usług. Jeżeli ma byc nowy buk to tylko z dużym kapitałem i chęcią opanowania całego rynku, inny sobie nie poradzi z istniejącą "koalicją".Jak narazie pozostaje to jednak raczej w sferze marzeń. Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#47359 - 05/09/2004 07:57
|
Pooh-Bah
Meldunek: 23/10/2003
|
ja tam na profa nie narzekam mam koło chaty zajebisty punkt, telewizory, telebim, dużo miejsca komputery z netem,piłkarzyki,rzutki, automaty z kasyna, stoły do bilarda, bar słowem wszystko czego człowiek hazardu może chcieć 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|