#4831171 - 05/08/2011 19:42
Re: Bet365 [17]
[Re: Aquarius80]
|
member
Meldunek: 02/09/2009
|
100% też Nigdzie nie widze tego 100%, widze tylko 25%, to na maila mialo przyjsc czy jak ? Jedni dostawali 25% drudzy 100%. Pewnie też są tacy co 50% dostali. Od czego to zależy- nie mam pojęcia.
|
Do góry
|
|
|
|
#4831173 - 05/08/2011 19:45
[Re: rododendron]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
|
100% też Nigdzie nie widze tego 100%, widze tylko 25%, to na maila mialo przyjsc czy jak ? Jedni dostawali 25% drudzy 100%. Pewnie też są tacy co 50% dostali. Od czego to zależy- nie mam pojęcia. Od intensywności grania , zapewne przegranych i wygranych $$$ Ja tam dostaje od nich co sezon bonusa 100% na rozpoczęcie ligi angielskiej . obracam wypłacam i tyle mnie tam widzieli do czasu nast. bonusa a ten zazwyczaj przychodzi na rozpoczęcie ligi NFL lub NHL ale już tylko 50%
|
Do góry
|
|
|
|
#4832181 - 06/08/2011 03:41
[Re: Iwdakuno]
|
Sherlock Holmes
Meldunek: 17/08/2005
|
Chciałem Was zapytać jak długo szły Wam ostatnie wypłaty na Moneybookers i czy dalej je realizują w soboty i niedziele? 2-3 godz w soboty i ndz realizuja wyplaty
|
Do góry
|
|
|
|
#4833650 - 06/08/2011 23:22
[Re: Piostar]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/01/2010
|
No i napisałem grzeczną reklamację i odpowiedzieli mi ,że uzyskali informację,że 5 kartka została pokazana po końcowym gwizdku sędziego i w związku z tym nie mogą zaliczyć mi zakładu jako wygrany.
Podparłem się statystyka z ze strony FIFA,że wyraźnie wynika z niej ,że było to w doliczonym czasie gry (90+6).Napisałem im ,że każda szanująca się ,renomowana firma korzysta z danych zamieszczonych w oficjalnych serwisach,które są najbardziej wiarygodne,że nie rozumiem dlaczego podważają autentyczność informacji podanych na oficjalnej stronie największej sportowej organizacji na świecie.
Napisałem,że w związku z takim rozwiązaniem mojej sprawy nie widzę dalszego sensu posiadania konta w Bet365 i proszę o niezwłoczne,dożywotnie zamknięcie mojego konta wraz usunięciem z systemu moich danych personalnych i nadesłanych dokumentów weryfikacyjnych z prośba o zwrotne potwierdzenie dokonania tego.
Kopię e-maila przetłumaczoną na jęz. angielski przesłałem na adres angielskiego supportu.
Pewno nic tym nie osiągnę,ale niech wiedzą,że w Polsce nikt nie będzie padał przed nimi na kolana.
Generalnie mam to już w dupie.Sprawa zamknięta.
|
Do góry
|
|
|
|
#4833657 - 06/08/2011 23:24
|
Spójnia Świdwin
Meldunek: 14/03/2008
|
Nie, inaczej jest. To oni mają Ciebie w dupie, a Ty straciłeś kasę, smutna prawda.
|
Do góry
|
|
|
|
#4833668 - 06/08/2011 23:28
|
newbie
Meldunek: 06/08/2011
|
Jesli jest tak jak napisales to pewnie maja racje i blad jest na stronie oficjalnej FIFA.
Dane twoje usuna po 5 latach z systemu, tak mi napisali gdy zamykalem konto - potrzebne im to do kontroli fiskalnych gdyby toczylo sie przeciwko tobie postepowanie.
|
Do góry
|
|
|
|
#4834013 - 07/08/2011 01:48
|
newbie
Meldunek: 06/08/2011
|
Podstawowa rzecz to przeczytac regulamin, ale widomo komu sie chce.
|
Do góry
|
|
|
|
#4834126 - 07/08/2011 02:40
[Re: javapl]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/01/2010
|
Nie, inaczej jest. To oni mają Ciebie w dupie, a Ty straciłeś kasę, smutna prawda. Nerwy przeszły ,już teraz biorę to "na miękko" To,że mają mnie w dupie to masz całkowitą rację. To ,że kasa stracona to na pewno ból jak każda przegrana u bukmachera,który szybko leczymy następnymi zakładami. I karuzela kręci się dalej
|
Do góry
|
|
|
|
#4834544 - 07/08/2011 05:58
|
stranger
Meldunek: 07/08/2011
|
Witajcie,
Postanowiłem założyć konto, aby spytać Was, czy spotkaliście się z czymś podobnym w trakcie gry na bet365.com.
Od dwóch dni wieczorową porą mam problemy z zalogowaniem się na stronę, a konkretnie gdy klikam na miejsce na wpisanie loginu i hasła, kursor znika i nic nie mogę zrobić. Odświeżanie strony nie pomaga. To w firefoxie. W IE oraz chrome najczęściej mam pusty grafitowy ekran.
W końcu po wielu próbach udaje mi się zalogować, to znów nie mogę skorzystać z pełnej oferty, a konkretnie klikam sobie na "Koszykówka" - pojawiają się kursy, klikam na "Tenis" - pojawiają się kursy, klikam na "Piłka nożna"...pojawia się czarny ekran.
Czyli po pierwsze, nie mogę się zalogować. Po drugie, nie mogę stawiać na piłkę nożną.
Wygrywam od jakiegoś czasu jakieś grosze i nawet parę dni temu wypłaciłem kilkaset złotych do MB, ale chyba przecież nie zablokowali mi możliwości obstawiania na piłkę z tak błahego powodu jak wypłata paru groszy.
Wczoraj na czacie, zostałem poinformowany, że "mamy przejściowe problemy techniczne". Dziś wieczorem natomiast zostałem poproszony o przesłanie screenów do działu obsługi wraz z podaniem 4-cyfrowego kodu bezpieczeństwa e-mailem.
Miał ktoś już podobny przypadek? Może coś nie tak u mnie z oprogramowaniem, ale ostatnio raczej nic nie instalowałem.
Pozdrawiam!
|
Do góry
|
|
|
|
#4834611 - 07/08/2011 06:22
[Re: busman]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 14/02/2006
|
Witajcie,
Postanowiłem założyć konto, aby spytać Was, czy spotkaliście się z czymś podobnym w trakcie gry na bet365.com.
Od dwóch dni wieczorową porą mam problemy z zalogowaniem się na stronę, a konkretnie gdy klikam na miejsce na wpisanie loginu i hasła, kursor znika i nic nie mogę zrobić. Odświeżanie strony nie pomaga. To w firefoxie. W IE oraz chrome najczęściej mam pusty grafitowy ekran.
W końcu po wielu próbach udaje mi się zalogować, to znów nie mogę skorzystać z pełnej oferty, a konkretnie klikam sobie na "Koszykówka" - pojawiają się kursy, klikam na "Tenis" - pojawiają się kursy, klikam na "Piłka nożna"...pojawia się czarny ekran.
Czyli po pierwsze, nie mogę się zalogować. Po drugie, nie mogę stawiać na piłkę nożną.
Wygrywam od jakiegoś czasu jakieś grosze i nawet parę dni temu wypłaciłem kilkaset złotych do MB, ale chyba przecież nie zablokowali mi możliwości obstawiania na piłkę z tak błahego powodu jak wypłata paru groszy.
Wczoraj na czacie, zostałem poinformowany, że "mamy przejściowe problemy techniczne". Dziś wieczorem natomiast zostałem poproszony o przesłanie screenów do działu obsługi wraz z podaniem 4-cyfrowego kodu bezpieczeństwa e-mailem.
Miał ktoś już podobny przypadek? Może coś nie tak u mnie z oprogramowaniem, ale ostatnio raczej nic nie instalowałem.
Pozdrawiam! proponuje zmienic na opere , albo zainwestowac w nowego pcta lub pobrac nowa akutalizacje adobe
|
Do góry
|
|
|
|
#4834627 - 07/08/2011 06:24
[Re: wiechu]
|
veteran
Meldunek: 13/01/2006
|
Witajcie,
Pozdrawiam! proponuje zmienic na opere , albo zainwestowac w nowego pcta lub pobrac nowa akutalizacje adobe może jeszcze ciacha wyczyść
|
Do góry
|
|
|
|
|
|