#4314719 - 23/12/2010 05:24
Re: Rozmowy o polskiej piłce nożnej /12/
[Re: Legia]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/02/2004
|
Według mnie Ślusarski to dobra inwestycja. to wszystko zalezy jak sie podchodzi do Lecha ?? czy jak do ligowego przecietniaka czy jednak klasowego zespolu ktory podbija po trochu Europe ??? w pierwszym wariancie transfer jest w miare OK W drugim - to kompromitacja !!!
|
Do góry
|
|
|
|
#4315515 - 24/12/2010 00:37
[Re: codi]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2001
|
akagi Po pierwsze : news z faktu więc ile w tym prawdy niewiadomo Po drugie :zakładając, że to prawda to Bury ma Jotkę w sercu : – Ja też liczę, że wiosnę spędzę w Białymstoku i 10 stycznia będę mógł zjawić się na pierwszym treningu Jagiellonii. W tym klubie się odbudowałem, dlatego Jaga jest dla mnie na pierwszym miejscu. Myślałem, że do świąt będę wiedział, na czym stoję, ale moja sytuacja wyjaśni się dopiero po Nowym Roku – zaznacza piłkarz. Po trzecie - z naszej pierwszej jedenastki najwięcej narzekań było na Latę i Burego - klika dobrych spotkań to moim zdaniem trochę za mało aby wlaczyć o misztrza. Na koniec słowa naszego prezesa odnośnie wszystkich ekstra newsów transferowych Menedżerowie puszczają w obieg różne plotki, kiedy mają w tym swój interes – ucina temat prezes Kulesza.
|
Do góry
|
|
|
|
#4315521 - 24/12/2010 00:42
[Re: Kura]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/12/2009
|
Wiem, wiem - kura - że z Faktu. Po prostu napisałem. Chociaż nie czytam tego "periodyku", ale może "coś" w tym jest. A z tym " dla mnie na pierwszym miejscu ", to sam wiesz jak to jest. " Kasa misiu kasa " ___________ PS Nie ma sprawy
Edited by Platini (24/12/2010 00:57)
|
Do góry
|
|
|
|
#4315538 - 24/12/2010 01:09
[Re: codi]
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
Chyba sobie zarty Panowie robicie albo nie ogladaliscie Cracovii w tej rundzie. Strzal w 10tke Slusarski gral PADACZKE, w dodatku koles juz byl za granica i tez szalu nie zrobil, on jest po prostu slaby. Lawa to jest MAX, a chyba czas w koncu do Lecha sciagnac porzadnego napadziora i dokonac WZMOCNIEN. Niedzielan też w Wiśle szału nie robił , a jak przeszedł do Korony to jak gra ? Wg mnie Ślusarskiemu ten transfer da olbrzymiego pozytywnego kopa ! Jeszcze go nie skreślajcie póki piłki nie kopnął ! Idę o zakład że w Poznaniu ten zawodnik się odbuduje i kibicom Lecha da jeszcze olbrzymie powody do radości.
|
Do góry
|
|
|
|
#4315546 - 24/12/2010 01:21
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/12/2005
|
Niedzielan przeszedl z lepszego zespolu do gorszego, gdzie nie ma zadnej presji, wiec kiepski przyklad. Olbrzymiego kopa pozytywnego? Przychodzi koles po marnej rundzie z najgorszego zespolu ligi grzac lawe, rzeczywiscie w ekipie na pewno full entuzjazm, pozytywnych doznan fuzja Ja nikogo nie skreslam, po prostu nie wiem po co Lechowi napadzior na lawe za pewnie stosunkowo niemala kase, tu potrzeba konkretnego napierdalacza, dobrego transferu, a nie takich transferowych 'fajerwerkow'.
|
Do góry
|
|
|
|
#4315583 - 24/12/2010 02:01
[Re: akagi]
|
wiesniak
Meldunek: 15/08/2009
|
Legia Warszawa chce wykupić z Metalista Charków Marcina Burghardta.
Wypożyczenie do Jagi, kończy się 31.12. Jeżeli klub z Białegostoku chciałby go wykupić musi zapłacić 400 tys. euro.
Ciekawe czy go podkupią konkurentowi do mistrzostwa. W tym samym artykule słowa Miklasa , że rozważą to opcje jeśli Bury rozwiąże kontrakt z Ukraińcami i będzie wolnym zawodnikiem. Czytaj misiu wszystko a nie wybrane wersy.
|
Do góry
|
|
|
|
#4315596 - 24/12/2010 02:06
[Re: vamo$]
|
veteran
Meldunek: 19/10/2007
|
Czyli bez sensu w ogóle artykuł bo jak ma rozwiązać kontrakt to nie pójdzie do Legii tylko do Jagi w każdym wywiadzie to potwierdza że Jaga jest na 1 miejscu i chciałby tam grać na wiosnę a kasa w Legii i w Jadze na kontrakcie pewnie podobna by byłą..
|
Do góry
|
|
|
|
#4315610 - 24/12/2010 02:12
[Re: vamo$]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/12/2009
|
W tym samym artykule słowa Miklasa , że rozważą to opcje jeśli Bury rozwiąże kontrakt z Ukraińcami i będzie wolnym zawodnikiem.
Czytaj misiu wszystko a nie wybrane wersy.
Pisałem, że Faktu nie czytuję. Info wziąłem z innego źródła. A misia, to sobie pajacyku poszukaj u wujka Hipolita na złotych godach.
|
Do góry
|
|
|
|
#4315865 - 24/12/2010 04:05
[Re: APOLLYON]
|
Celtic Glasgow FC
Meldunek: 19/12/2003
|
No to ja wtrącę "3 grosze" Jak na razie,gliwicki Piast, wypożyczył Krzysztofa Chrapka z Lecha. I bardzo dobrze. Przyda się napastnik, żeby w zespole wzrosła konkurencja na tej pozycji. Na pewno będzie więcej wzmocnień (może jeszcze jeden napastnik, obrona), ale obawiam, się, że tylko wypożyczenia... Budujemy stadion na ekstraklasę, ale sprowadzając samych "najemników", daleko nie zajedziemy. Nie mamy co liczyć, na spektakularne transfery, póki co...
|
Do góry
|
|
|
|
#4315868 - 24/12/2010 04:09
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/10/2002
|
Mi się wydaje że on za darmo do Lecha przychodzi , Cracovia nie rozwiązała czasem z nim umowy za porozumieniem stron ?
jeszcze się przekonacie że to niezły kocur jest , liczę że już przeciwko Bradze pokaże próbkę swoich niemałych umiejętności i coś ukłuje.
niektórzy są tu bardzo niesprawiedliwi i nieobiektywnie z oceną sytuacji ! Ślusarski jeszcze murawy nie powąchał a już niektórzy piszą o kompromitacji zarządu ! marzano jesteś typowym ignorantem, nie masz pojęcia o piłce Znowu zaczynasz gościu? Sprowadziłem cie na ziemię w kwestii kuponów z kosmosu wklejanych po meczu a teraz będziesz mi mówił czy się znam na piłce czy nie? Bij w lewo, powiedziałem swoje zdanie i nic ci do tego...
|
Do góry
|
|
|
|
#4315888 - 24/12/2010 04:22
[Re: marzano]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/10/2002
|
Jeśli mnie mój "ignorancki" nos nie myli to Ślusarski jest napastnikiem, a jeśli jest napastnikiem to powinien strzelać bramki... idąc dalej tym tropem dwa łyki statystyki:
w Cracovii od wiosny 2008 rozegrał 37 spotkań, strzelił 8 bramek co daje nam niesamowitą średnią 0,22 bramki na mecz!!! Wynik doprawdy niezwykły biorąc pod uwagę, że podczas swojej przygody z piłką zachodnią bohater tych statystyk nie dość, że niewiele grał to bramek też jakoś nie zdobywał...
Najlepszy sezon Bartka 2004/05 w barwach Groclinu w 21 meczach 10 bramek... ostatnio padaka straszna...
I żeby było jasne, nie mam nic do tego gościa, gra w piłkę niech sobie gra, na życie zarabia, bramki strzela i karierę rozwija, śmieszy mnie postawa władz Lecha, którzy traktują go jak wzmocnienie przed wiosenną edycją Ligi Europejskiej, maszynkę do strzelania goli, a jego przygoda z Lechem skończy się tak szybko jak w przypadku Wichniarka.
A "kolego" McDziarz wielki znawco piłki i zdarzeń pobocznych, towarzyszących futbolowej maszynie, zaniechaj swoich osądów mojej osoby bo forum jest po to by wypowiedzieć swoje zdanie co uczyniłem w poprzednim poście, czynię i teraz i nie używaj słów, których nie rozumiesz... nie każdy kto ma inne zdanie niż ty jest ignorantem...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|