Ludzie opanujcie się,że wczoraj Tunezja przegrała to nie znaczy,że Nigeria też odpuści.Jedyną szansą Senegalu na wyjście z grupy (przy założeniu,że Ghana wygra,a wygra
![](/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif)
) jest jego zwycięstwo.Senegal bęzie musiał w tym meczu atakować,a jak jego akcje ofensywne wyglądały w poprzednich meczach chyba wszyscy dobrze widzieliście,szarpane bez skłądnych akcji tylko próba indywidualnych minięć.Nigeria mając praktycznie zapewniony awans będzie się przyglądała nieporadnym atakom Senegalczyków i groźnie kontraatakowała.Myślę,że jeden z takich kontrataków zakończy się bramkę,a wtedy Senegalczycy będą musieli się odsłonić co spowoduje,że stracą kolejną bramkę.JUż nie musicie oglądać meczu bo dzięki mnie wiecie jak będzie wyglądał
![](/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif)
Żartuje oczywiście to jest tylko moja hipoteza ale myślę,że bardzo prawdopodobna.Z mojego posta możecie wyczytać,że nie widzę najmniejszych szans na zwycięstwo Senegalu,jedyne co mogą w tym meczu osiągnąć to remis ale i tak myślę,że Nigeria to wygra chociaż z problemami.Ławka Nigeryjczyków jest tak szeroka,że nawet przy braku kilku podstawowych zawodników znajdą się godni następcy.