Ludzie opanujcie się,że wczoraj Tunezja przegrała to nie znaczy,że Nigeria też odpuści.Jedyną szansą Senegalu na wyjście z grupy (przy założeniu,że Ghana wygra,a wygra
) jest jego zwycięstwo.Senegal bęzie musiał w tym meczu atakować,a jak jego akcje ofensywne wyglądały w poprzednich meczach chyba wszyscy dobrze widzieliście,szarpane bez skłądnych akcji tylko próba indywidualnych minięć.Nigeria mając praktycznie zapewniony awans będzie się przyglądała nieporadnym atakom Senegalczyków i groźnie kontraatakowała.Myślę,że jeden z takich kontrataków zakończy się bramkę,a wtedy Senegalczycy będą musieli się odsłonić co spowoduje,że stracą kolejną bramkę.JUż nie musicie oglądać meczu bo dzięki mnie wiecie jak będzie wyglądał
Żartuje oczywiście to jest tylko moja hipoteza ale myślę,że bardzo prawdopodobna.Z mojego posta możecie wyczytać,że nie widzę najmniejszych szans na zwycięstwo Senegalu,jedyne co mogą w tym meczu osiągnąć to remis ale i tak myślę,że Nigeria to wygra chociaż z problemami.Ławka Nigeryjczyków jest tak szeroka,że nawet przy braku kilku podstawowych zawodników znajdą się godni następcy.