Strona 9 z 13 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 >
Opcje tematu
#4560932 - 27/03/2011 04:36 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Bartez_Gambler]
Platini Offline
Porucznik

Meldunek: 15/04/2005
Bartez - źle się wyraziłem wink Pomyliły mi się kluby - pisałem z tego co pamiętam, wybacz. Myślałem o Wiśle a napisałem o Partyzantce tongue
Ważne, że i 1 i over weszły piwo

MKS Kańczuga - Sokół Nisko (IV Podkarpacka, ndz godz. 16:30)

Oczekując na wystawienie kursów przez buki liczyłem na kurs ~1,95 na gości. Tymczasem Tobet daje 2.25 i trzeba z tego korzystać.
Dwie drużyny z końca tabeli ale jakże prezentujące różne oblicza. Grający trener gości - Lebioda stawia śmiały cel - koniec sezonu na piątym miejscu. Jest to do zrealizowania, tym bardziej, że nie jest to kolosalna strata. Tydzień temu frajersko przegrali z Lechią 1-2, znając życie dostali od trenera niezły opierdziel gracze Sokoła i jutro na podobny scenariusz się nie zanosi. Jadą do najsłabszej drużyny ligi. Kańczuga wzmocniła się kilkoma zawodnikami z A i B klasy - bardziej już myśląc o walce na V ligowym froncie o czym w klubie się mówi. Mało kto wierzy w utrzymanie - stąd nie chcieli pompować sporo kasy (której za bardzo nie mają) na graczy bardziej w regionie znanych. W Pilznie Kańczuga dostała ostre lanie 1:6. Jutro raczej takiego pogromu nie będzie ale każdy inny wynik niż wygrana przyjezdnych będzie dla mnie zaskoczeniem. Oglądałem obydwie ekipy w poprzedniej rundzie i między nimi jest spora różnica. Sokół lepszy kadrowo, bardziej ograny, z większą motywacją musi jutro wywieźć trzy punkty z boiska outsidera ligi.

Typ: Sokół @2.25

Do góry
Bonus: Unibet
#4560992 - 27/03/2011 05:19 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Platini]
retoox Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 23/07/2003
O Kańczudze nie wiem nic. Włąsciwie to tylko tyle, że na poczatku sezonu grali tam Ukraińcy którzy podobno w znacznym stopniu ciągnęli grę a teraz już ich nie ma...
Do Niska przed runda wiosenna przyszli dwaj zawodnicy z przeszłością w Stalówce tj. Wierzgacz (to moim zdaniem spore wzmocnienie) i młodziutki Paprocki. Pod tym względem jest niby ok, ale nie oszukujmy się zespół ten to półamatorska druzyna a o niektórych zawodnikach powiedzieć półamator to nawet za dużo... Bilans sparingów Sokoła to 2-2-7 ( w tym 7 porażek w 7 ostatnich sparingach). Jesienią Sokół już z Kańczuga przegrał więc i teraz jest to możliwe. Typowanie takowych meczy bez informacji z pierwszej reki to nieopłacalny interes więc gre na cokolwiek odradzam.

P.S. Platini jeśli można spytać skąd jesteś, że takie pojedynki śledzisz?

Do góry
#4561618 - 27/03/2011 17:46 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: retoox]
Platini Offline
Porucznik

Kańczuga - zbieranina zdolnej młodzieży, która jednak odstaje od reszty ligi. Do tego większość zawodników, którzy grali w A i B klasie jak już wspominałem. Mała liczba starszych, doświadczonych grajków.
Widziałem ich kilka spotkań, nie wróży to nic dobrego. Specjalnie dzwoniłem do kolegi, który z racji tego, że musi ( wink ) widzi każdy mecz Kańczugi u siebie. Wycenił Sokoła na 80% dziś. Obawia się tylko faktu, że jak Kańczudze czasami wyjdzie początek to są w stanie dojechać tak do konca ale to są sporadyczne występki.

Liczyłem właśnie, że Ty się odezwiesz bo wiadomo, że o Stalówce czy Sokole wiesz sporo smile
Nisko też kilka razy widziałem i naprawdę jest to znacznie mocniejsza ekipa jak na tą ligę. Oczywiście, że to amatorka - jak 90% zawodników w tych ligach. W Sokole jest kilku doświadczonych zawodników, którzy mogą poprowadzić grę. W Kańczudze już natomiast nie bardzo..
I w żadnym wypadku nie kieruję się ostatnim meczem gospodarzy - zebrali lanie w Pilznie ale to nic dziwnego.

Reszta na priv piwo

Do góry
#4573385 - 01/04/2011 17:51 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Platini]
mirasPL Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 10/03/2007
MKS Oława - Ilanka Rzepin over 2.5 @1.55
Odwiedziłem ostatnio Oławe na meczu MKS i to co zobaczyłem zmieniło moje podejście,formacja obronna gospodarzy jest bardzo słaba,masa błędów w kryciu,ustawieniu na boisku to wszystko sprawia ,że rywale mimo 3 okazji w całym meczu strzelili 2 bramki.Do przodu wygląda lepiej,ale skuteczność kuleje,sam Gancarczyk powinien ostatnio wsadzić dwie piłki do sieci-lecz w obu przypadkach spudłowal z 5metra,prawdopodobnie rozpocznie Małecki,który wszedł po przerwie i ożywił gre MKS,swój występ okrasił też bramką,więc to dobry prognostyk.Ilanka ma superMURZYNA:) i przy tej obronie powinien ukuć nie jedną bramkę,MKS nie jest słaby,dlatego w 1X2 się bawić zamiaru niemam,gramy over MURZYN+OŁAWSKA OBRONA to zapewnią.

Do góry
#4573508 - 01/04/2011 18:26 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Platini]
ice18 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/01/2006
Motor Lubawa - Olimpia Zambrów 2 1.67
Olimpia traci do lidera tylko 3pkt. Zespół można powiedzieć został wzmocniony.. przyszedł Jakuszewski który grał już wcześniej w Zambrowie a nawet był na testach w Arce, jest to wielkie wzmocnienie. Gdy grał w Olimpii był jednym z najlepszych zawodników. Moim zdaniem Olimpia wygra ;]

Do góry
#4573610 - 01/04/2011 19:13 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: mirasPL]
kalima88 Offline
newbie

Meldunek: 16/08/2009
Originally Posted By: mirasPL
MKS Oława - Ilanka Rzepin over 2.5 @1.55
Odwiedziłem ostatnio Oławe na meczu MKS i to co zobaczyłem zmieniło moje podejście,formacja obronna gospodarzy jest bardzo słaba,masa błędów w kryciu,ustawieniu na boisku to wszystko sprawia ,że rywale mimo 3 okazji w całym meczu strzelili 2 bramki.Do przodu wygląda lepiej,ale skuteczność kuleje,sam Gancarczyk powinien ostatnio wsadzić dwie piłki do sieci-lecz w obu przypadkach spudłowal z 5metra,prawdopodobnie rozpocznie Małecki,który wszedł po przerwie i ożywił gre MKS,swój występ okrasił też bramką,więc to dobry prognostyk.Ilanka ma superMURZYNA:) i przy tej obronie powinien ukuć nie jedną bramkę,MKS nie jest słaby,dlatego w 1X2 się bawić zamiaru niemam,gramy over MURZYN+OŁAWSKA OBRONA to zapewnią.

ten SuperMURZYN jutro nie gra bo pauzuje za kartki...

Do góry
#4573767 - 01/04/2011 21:11 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Platini]
Marian Offline
Mistrz Playoff Zima 2011

Meldunek: 30/01/2006
III liga opolsko-śląska

KS Myszków - Odra Opole 2 @1,80 0:1 piwo

nie ma co się tu rozpisywać, przed sezonem KS miał bić się nawet o awans, niestety odszedł w przerwie rozgrywek sponsor. Dlaczego?... Prezes klubu (że się tak wyrażę prawa ręka sponsora) przegrał wybory na burmistrza, no i od razu zapowiedział wycofywanie się ze sponsoringu, coś tam niby teraz rzucił jeszcze kasy, ale to jest kropla w porównaniu do tego co dawał (chce zachować twarz) w sumie i tak firmie Tribag należą się brawa, bo dzięki ich $ Myszków dwa sezony wstecz utrzymał się na boiskach 4-o ligowych, a sezon temu awansował do 3 ligi, tak więc mimo wszystko aplauz
Z Myszkowa odeszło wielu graczy, przyszli sami młodzi zawodnicy, tak więc przerwa między rundami jest zdecydowanie na -. Sam prezes (nowy) i trener (też nowy) wypowiadają się że będą walczyć o utrzymanie, tak więc taki kurs, z walczącą o awans Odrą biorę z pocałowaniem ręki wink

na dokładkę można dać z boisk 4 ligowych (I grupa śląska) mecz

Skra Częstochowa - LKS Kamienica Polska 1 @1,20 4:0 piwo

Skra to aktualny lider i obok Szczakowianki główny kandydat do awansu. W Częstochowie zrobili w przerwie wszystko żeby wzmocnić i tak już silnie kadrowo zespół, wystarczy że napiszę że do ekipy spod Jasnej Góry zawitał Jan Woś smile
Dodatkowo goście przyjadą osłabieni, mianowicie nie wystąpią dwaj podstawowi środkowi obrońcy: Żebrowski &#8211; Ryś
Ten pierwszy pauzuje za kartki, z kolei drugi jest wypożyczony ze Skry do LKS i widnieje klauzula że nie może wystąpić przeciwko swojej ekipie.

W poprzedniej kolejce zagrałem podobnie, tzn. na Skrę i przeciw KS-owi no i zdecydowanie mi się to opłaciło wink

Edit: wszystko zgodnie z planem cool

Edited by Platini (03/04/2011 04:47)

Do góry
#4575143 - 02/04/2011 17:19 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Marian]
Platini Offline
Porucznik

Wisła Puławy - Stal Mielec @1.45 3-2 galy
MKS Kańczuga - Sokół Nisko @2.25 0-2 galy

Siarka Tarnobrzeg - Podlasie Biała Podlaska

Gospodarze u siebie grają niezwykle skutecznie. Świetny bilans w domu 7-1-0 i 27-4 w bramkach. Cały czas walczą o awans, w klubie jest kilku ciekawych zawodników. Goście to typowy średniak. Stawiam na over 2.5 oraz na gospodarzy.

Typ: Siarka @1,80 4/10 i over 2.5 @2,15 2/10
3-0 hura hura

Polonia Przemyśl - Stal Poniatowa

Obydwie ekipy bronią się przed spadkiem. Łatwiejsze zadanie mają gospodarze, którzy z 19 oczkami zajmują ostatnie miejsce wolne od degradacji. Goscie natomiast mają tylko 9 pkt. Do Przemyśla przyszedł cały zaciąg z Ukrainy. Są to nieźli piłkarze, z czasem powinni się zgrać i tworzyć ciekawy zespół. Z takim składem Polonia powinna się utrzymać. Mają solidnych obrońców, którzy są doświadczeni w bojach. Na takich rywali jak dzisiejszy skład przemyskiego zespołu powinien wystarczyć. Do tego dochodzi forma w pierwszych spotkaniach ligi.

Typ: Polonia @1,40 6/10 Betsafe 0-1 laugh

Z IV ligi kusi zagrać na Wisłokę (@2,15). Jest kilka argumentów, które w mojej ocenie pozwalają grać na gospodarzy ale o nich nie będę pisał wink
2-1 hura

Edited by Platini (03/04/2011 04:52)

Do góry
#4575228 - 02/04/2011 18:01 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Platini]
kamil077 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/09/2007
Na dzisiaj z terenów Śląska i Opolszczyzny warte uwagi:

Polonia Glubczyce - GKS Grodkow/Michalow 1 1.30 dobrze2 4-0
Drużyna z Głubczyc walczy o awans, Michałów na przeciwległym biegunie, więc nie widzę innej możliwości jak zwycięstwo gospodarzy.

Start Bogdanowice - Pniowek Pawlowice Slaskie 1 2.00 dobrze2 2-0
Drużyna z Bogdanowic pod wodzą trenera Remienia radzi sobie nadzwyczaj dobrze w lidze, w obronie doświadczony Grzegorz Kaliciak. 10pkt przewagi nad strefą spadkową daje pewien komfort. Każda drużyna która przyjeżdża na malutkie boisko do Bogdanowic ma ciężką przeprawę. Gospodarze najgroźniejsi pod przy stałych fragmentach gry oraz rzutach z autu !!! na wysokości bramki przeciwnika. Bardzo trudny teren dla każdej drużyny, dziwi mnie,że takich rozmiarów boisko jest dopuszczone do gry.

I jeszcze suchy typ:
Rolnik Wierzbica Gorna - Polonia Nysa 1 1.50

Edited by Platini (03/04/2011 04:46)

Do góry
#4575375 - 02/04/2011 19:16 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Platini]
majner Offline
2fast 2furious

Meldunek: 06/11/2001
Szczakowianka Jaworzno vs Unia Redziny 1 @ 1.40 (betsafe) 8-0 piwo

Szczakowianka wzmocniła swój skład na wiosnę. Przede wszystkim wzmocniona została defensywa, która była najsłabszą formacją. Co prawda w meczu ze słabymi (ale bardzo ambitnymi) Żarkami defensywa popełniła dwa błędy, które zakończyły się utratą dwóch goli, ale błędy te były wynikiem dekoncentracji spowodowanej dużą przewagą na boisku i myślę, że w tym meczu się nie powtórzą.
Również formacje ofensywne zostały wzmocnione i walka o awans między Szczakowianką, Skrą, Włodarem i Wyzwoleniem powinna być bardzo ciekawa.
Jeśli chodzi o szczegóły to do zespołu dołączyli gracze z doświadczeniem I i II ligowym, tacy jak Sylwester Dębowski, Kamil Stankiewicz, Daniel Małkowski, Rafał Łybyk, Marcin Kondzielnik i Grzegorz Kmiecik. Został w klubie także najlepszy strzelec Paweł Wasilewski, który jednak spędził okres przygotowawczy z inną ekipą. Po stronie strat można zaliczyć jedynie odejście Pawła Cygnara i Wojtka Jamroza (pozostali gracze byli graczami drugoplanowymi), ale na ich pozycje przyszli właśnie Kondzielnik i Dębowski.
W pierwszym meczu bardzo dobrze zaprezentował się Kondzielnik, który mimo 34 lat biegał jak szalony przez całe spotkanie i był bardzo groźny pod bramką przeciwnika. Dobre spotkanie zagrał również Łybyk, który zdobył zwycięską bramkę. W dzisiejszym meczu trener Sermak będzie miał już do dyspozycji Kmiecika i Sierczyńskiego, którzy pauzowali za kartki.
Nowi gracze potrzebują trochę czasu, żeby się zgrać z drużyną, ale w spotkaniu z Unią komplet punktów powinien zostać w Jaworznie. Przez cały mecz z Żarkami Szczakowianka dominowała na boisku, mając przy tym co najmniej 8 bardzo dobrych sytuacji do strzelenia gola, z czego tylko 3 wykorzystała.
Unia Rędziny co prawda zajmuje wysoką 5-tą lokatę, jednak w przerwie zimowej klub został mocno osłabiony i nawet była groźba wycofania klubu z rozgrywek. Na szczęście jednak Unia zagra w rundzie wiosennej, chociaż z kadry ubyło aż 9 graczy. Wystarczy napisać, że z pierwszego składu Unii do Włodara odeszli Grzegorz Cyruliński, Paweł Król, Marcel Pitner, Oskar Kudela, Dariusz Załęcki i najlepszy strzelec Piotr Andrzejewski, w ich miejsce nie przyszedł praktycznie nikt i mamy aktualny obraz zespołu, który dzisiaj wybiegnie na boisko.

Gdybym miał gdzie zagrać hc -1 i over 2.5 to z pewnością bym skorzystał, ale mogę zagrać tylko gołą 1 i tak też właśnie uczynię.

Edited by Platini (03/04/2011 04:55)

Do góry
#4577244 - 03/04/2011 15:19 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Platini]
dwazwierzatka Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 08/09/2005
Wiem, że to nie QC ale zapytam bo może ktoś wie o co chodzi w meczu Woy Bukowiec - Widzew II. Kurs na gospodarzy z 1,30 na 2,25
Przed tym skokiem byłem dość pewny jedynki w tym meczu, ale taka zmiana kursu mocno zbiła mnie z tropu bo najwyrazniej o czymś nie wiem.

Do góry
#4598833 - 13/04/2011 17:20 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Platini]
Kieras Offline
BKS Sparta

Meldunek: 09/01/2008
4Liga Kujwsko-Pomorska Unia Wąbrzezno- Chełminianka Chełmno 17:00 (2) 2,0

Chełminianka po zwyciestwie u siebie chce dzis wywiezc 3 puknty z Wąbrzezna ktore mogą przyczynic sie do pewnego utrzymania w szeregach 4 Ligi.Unia to najgorsza druzyna ligii do tego nie maja co liczyć na władze miasta po Miasta jest zadluzone po uszy przez remonty do tego na wlasnym boisku stracili najwiecej bramek 20-scia , jak dla mnie to pewny kandydat do spadku.W zeszłym tyg przegrali w Sępolne 4:0 do tego grają praktycznie ssamymi juniorami.Graczow z Chełmna widzialem na zywo gdzie grali z liderem stawiali na prawde im upor a do tego wzmocnili sie przed tą rundą dwoma graczami z Wdy Swiecie Sułkowskim i Ernestem.Licze ze wywiozą zwycięstwo z Wąbrzezna licze tu na 1:2 ,0:2 lub 1:3

Do góry
#4605565 - 16/04/2011 15:43 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Platini]
mirasPL Offline
Pooh-Bah

Polonia Trzebnica-MKS Oława (+1) 2 @2.43 betsafe
Gospodarze przed tygodniem ograli vicelidera aż trzema bramkami i to na wyjeździe,czy ten wynik obrazuje wspaniałą formę trzebniczan?Nic z tych rzeczy..Ilanke na awans niestać i widać gołym okiem ,że kiedy mają wygrywać wygrywają,piłkarsko napewno są na 2-3 miejsce w lidze lecz organizacyjnie nie stać ich na drużyne w 2 lidze,dlatego puszczają mecze z drużynami o nic nie walczącymi-to jets moja prywatna opinia,jak jest naprawdę?Nie wiemy,lecz w nagły napływ formy piłkarzy z Trzebnicy nie wierze,gdyż 2 tyg temu ulegli u siebie Motobi 0-1.Goście z Oławy powoli się rozkręcają,tak jak mówiłem brakowało im przetarcia,zgrania i spokoju w rozgrywaniu piłki,Małecki jest w wysokiej formie i wygląda to coraz lepiej,ostatnio ograli walczący o utrzymanie Orzeł 2-0 co jest dobrym prognostykiem gdyż drużyna Orła na wiosnę gra znacznie lepiej,Polonia rozgrywa mecze w Łozinie,gdzie płyta jest średnia co będzie sprzyjało grającym bardziej defensywnie gościom,Oława ma utryzmanie zapewnione ,grają więc bez presji,wraca Lipiński który powinien coś strzelić..wydaję mi się ,że dziś Trzebnica nie wygra a kurs jaki proponuje Betsafe wart jest ryzyka,mecz o 11.

Do góry
#4605743 - 16/04/2011 17:57 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Platini]
majner Offline
2fast 2furious

Meldunek: 06/11/2001
Szczakowianka Jaworzno - Sarmacja Bedzin X @ 4.85 (betsafe, bo tobet znowu olał ligi śląskie)

Krótko i na temat: gospodarze w gazie, ale wystąpią bez Jeziorka (bramkarz), Piegzika (kontuzja, nie grał już w Mysłowicach w poprzedniej kolejce), Kondzielnika (kontuzja) i Wasilewskiego (kartki). W bramce stanie albo niedoświadczony Nawrocki, który w V lidze robił wielbłądy, albo młodziutki (17-to letni) Daniel Kotyza, który przyszedł z Górnika Zabrze i dobrze zaprezentował się w Pucharze Polski. Czy będą umieli pokierować niezgraną jeszcze obroną ? Ciężko powiedzieć. Kondzielnik i Piegzik to siła napędowa ataku Szczakowianki. Bez nich ofensywa traci jakieś 70 % swojej mocy. Wasyl to najlepszy strzelec, w parze z Kmiecikiem tworzyli bardzo groźny duet.
Sarmacja to solidny zespół, któremu co prawda zdarzyła się wpadka z Włodarem Częstochowa dwa tygodnie temu (0:5), ale to zawsze groźna ekipa.
Życzę zwycięstwa graczom z Jaworzna, ale śmierdzi mi ten mecz remisem.

Zgoda Byczyna - Górnik Piaski 2 @ 1.25 (tobet)

Kurs marny, ale można go gdzieś dorzucić.
Analiza tego meczu jest taka: zawodnicy Zgody wychodzą w tym tygodniu na trening. Schodzą po niecałych 30 minutach, bo... "za zimno na granie" blush Poza tym nie wszyscy zawodnicy gospodarzy spędzili wczorajszy wieczór w domach...
No i oczywiście Górnik Piaski to dużo lepsza, bardziej zagrana i poukładana drużyna.

Do góry
#4620188 - 23/04/2011 15:51 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Platini]
mirasPL Offline
Pooh-Bah

Tobet robi nam prezent na święta wrzucając okręgowe ligi,przyjrzyjmy się lidze z mojego regionu-grupie wrocławskiej.Już o 11 Parasol podejmie Widawe,obie ekipy walczą o utrzymanie,ale Parasol pożegnał się z ligą już w tamtej rundzie z takim dorobkiem punktowym i grą to ja się zastanawiam czy oni gdzieś jeszcze w tym sezonie 3pkt zdobędą,ta liga przerosła ich finansowo,zespół nie jest przygotowany do gry na takim poziomie i podzili los kolejnego beniaminka ktory odzczuje różnice między klasą A ,a ligą okręgową.Parasol ma paru zawodników którzy piłkarsko na tą ligę są graczami bardzo solidnymi,ale dziury w składzie zapychane są bylekim i wygląda to mizernie w całości,to typ przeciwko Parasolowi bo kursiwo @2.00 jest jak najbardziej do grania.
Trzeba przyznać ,że w porównaniu z IV liga tu kursy wystawiał ktoś ogarnięty,choć 1.35 na Gać z Wielką Lipą to nieporozumienie,bo tu może zdarzyć się wiele i odradzam to ruszać.
Smolec dziś dostanie kubeł zimnej wody na głowe bo ostatnio zagrali na mega ambicji po to by pokazał Pyzłowskiemu ,że źle zrobił zmieniajac klub...3.15 na Jaszowice to value,podpierając X-em mamy 1.66 i ten kurs wezmę.Reszta spotkań kursy wystawione ma optymalnie,oprócz Brzgu Dolnego,goście mimo wysokiego miejsca stracili najważniejsze ogniwa przed rundą co pisałem w wątku o Oławie i ta runda idzie im pod góre,o awansie mogą zapomnieć ,więc granie o pietruszke w takich ligach często spotyka sie z absencjami,nie wiem jak jest teraz,ale wiem że 1.90 na zwycięstwo Brzegu to kurs przesadzony.Podsumowując:
Parasol-Bierutów 2 @2.00 70-80%
Smolec-Jaszowice x2 @1.66 65%
Brzeg Dolny-Jelcz Laskowice 1 @1.90 65%

z wyższych lig ciężko znaleźć jakieś przeszacowania,ale dalej będe grał przeciwko Trzebnicy,bo naprawdę jest to słaba drużyna.Orzeł z Ząbkowic dzielnie walczy o utrzymanie i ich gra napawa coraz większym optymizmem na 2 płacą 5.75 na co daje około 35% szans co w takim wypadku wydaje się value,ostatnio ze skutecznością typów jest problem dlatego podeprę się X-em ,na co kurs wychodzi 2.95 w betsafe.
Drugie spotkanie które za mną chodzi to Motobi-Promień,gospodarze po tygodniu pauzy wracają na boisko,wystąpią bez filaru defensywy Piotra Jawnego,jak już pisałem ławka piłkarzy z Kątów jest beznadziejna a to jest kluczowa pozycja dla obrony wyniku.Zatem pobieram @ 2.45 na gości z Żar.
Podsumowując:
Polonia-Orzeł x2 @2.95
Motobi-Żary 2 @2.45

Do góry
#4679045 - 21/05/2011 15:28 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Platini]
Broda0987 Offline
veteran

Meldunek: 19/09/2010
Pisa Barczewo- Blekitni orneta 1 4 l warm-maz.
Blekitni przedostatnie miejsce w tabeli i praktycznie juz spadli. Teoretycznie jeszcze nie ...ale kasy nie ma , nie ma kim grac , ostatnio na wyjezdzie mieli jednego rezerwowego- kierowce autokaru- bo brak ludzi i kasy.
Mamry Giżycko - Granica Bezledy 1 okr. gr 1 warm-maz.
Mamry Lapią sie na awans do 4 ligi, muszą ten mecz wygrac, sa w formie leją wszystkich, a najgrozniejszego rywala do awansu Warfamę Dobre Miasto stukneli tydzien temu na ich boisku 2-0 grajac w dziesieciu. Bezledy w ogonie tabeli nic szczegolnego nie graja.Mamry nie moga sobie pozwolic na żadna strate punktow.
Oba mecze do grania w Tobecie po atrakcyjnym ako 2,20....takze znow kto jeszcze sie nie dorobil fortuny po ostatnich typach, sprzedawac domy i samochody,brac kredyty i pozyczki i ladowac ostro......

Do góry
#4679787 - 22/05/2011 00:12 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Platini]
Broda0987 Offline
veteran

Do kasy, panowie, do kasy, tylko spokojnie, nie pchac sie....
Pisa Barczewo-Blekitni Orneta 6-0
Mamry Gizycko-Granica Bezledy 1-0
To pochwalcie sie jakich fortun sie dorabiacie... tylko nie mowcie, ze nie korzystacie....po podaniu na forum kursy od razu lecialy w dól....
czy oprocz tobetu mozna gdzies jeszcze grac niższe ligi ?.......

Do góry
#4685543 - 24/05/2011 14:58 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Platini]
Kieras Offline
BKS Sparta

Meldunek: 09/01/2008
3Liga kuj-pom

Lech Rypin -Calisia Kalisz 1 2,35

W poprzednich spotkaniach Calisia Kalisz ledwo co wygrala u siebie 1:0 ze słabą Notecianką .Z relacjii przebiegu meczu Calisia bardzo slabo sie prezentowala tak jak w poprzednich meczach m.in remisujac z Unią Solec Kujawski.Mecz na szczycie gdzie 2 Lech podejmuje pierwszą ekipe z Kalisza .Lech traci tylko 2 pkt do lidera ,wiadomo awansuje tylko jedna druzyna .Lech Rypin w poprzedniej kolejce tylko zremisowal na wyjezdzie z Solcem.Dzis przeczytalem w gazecie ze trener lecha tłumaczy gre swoich podopiecznych poprzez fatalną murawe i nie pokazaniu pełni umiejętnosci ale sytuacje w meczu byly.Gracze z Rypina wzmocnili sie bardzo przed tą rundą kupująć m.in Konona bylego zawodnika Jagielloni Białystok ,graja tez w niej byly zawodnik Olimpii Grudziadz ,duzo bramek zdobywa ten zawodnik.Przed sezonem stawialem Lecha wlasnie w rolii faworyta do wygrania rozgrywek i jest to prawdopodobne wobec slabej postawy ostatni zawodnikow Calisii.Dodam tez ze gospodarze spotkania chcą wejsc do 2 ligii bo czasami tak jest ze nie ma pieniędzy ale tam jest dobry budzet i dobry lokalny sponsor ktorym jest Rejs.Kurs bardzo obiecujacy wiec raczej warto postawic na ekipe z Rypina.W tamtej rundzie w Kaliszu bylo 1:1 gdzie gospodarze strzelili bramke w 90min. Ponadto dodam ze Rypin gra w finale pucharu okregowego zwiazku Kuj-pom ze Spartą Brodnica specjalnie przełozyli spotaknie zeby lepiej przygotowac sie na mecz na dzien dziesiejszy z liderem rozgrywek.

Do góry
#4694030 - 27/05/2011 20:41 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Platini]
Broda0987 Offline
veteran

Klasa okregowa gr 1 warm- maz.
Mamry Giżycko- Polonia Lidzbark Warminski 1
Warfama Dobre Miasto- Mazur Pisz 1
Oba mecze z kursami po 1,45 co daje ako 2,1
Nic - tylko korzystac...obie druzyny sa bezposrednio zainteresowane awansem i te mecze muszą wygrac.Mamry ostatnio z Bezledami tylko 1-0 u siebie,ale grali oslabieni-dwoch napastnikow pauza za kartki, ale sytuacji bylo multum....wiec i z Polonią powinni bezproblemowo....
Warfama koniecznie musi wygrac by zachowac szanse na awans...wyznacznikiem ich formy niech bedzie fakt ogrania przez nich w ub tygodniu 3-ligowej Mrągovii Mrągowo w pucharze Polski
Mazur Pisz to bardzo slaba drużyna...
Znow sie powtorze....kredyty,lokaty,osczednosci....co kto ma....ładowac ostro.....
czy tylko tobet ma niższe ligi ????????..........

Do góry
#4694116 - 27/05/2011 21:10 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Platini]
Broda0987 Offline
veteran

a jak z kursami w betsafe ???....wyższe czy nizsze od tych z tobetu ?.....tobet bardzo szybko reaguje- Mamry i Warfama juz po 1,27.....

Do góry
Strona 9 z 13 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 >

Moderator:  Akhu, Biszop, Ojro