końcówka dnia pozwoliła trochę uwierzyć w siebie, także 3 słowa o jutrzejszych i sobotnich meczach
na intercity nie gram już żadnych overów/underów , na wielowagonów tak, tak jakby ktoś się czepiał, że niby mówiłem, że ich nie gram, od tego są towarówki

byłem zdziwiony i niezadowolony z gry Rafy, ale jak zobaczyłem co grał dziś Andujar, to i tak jestem pełen podziwu, że Rafa wygrał 3-0 ... jednak w meczu z Veicem, nie może sobie pozwolić na tak długą batalię, myślę, że tam się szybko skończy, ale zobaczymy jaką wystawią linię
Ljubicic dzisiaj bardzo mnie zaskoczył ograniem 3-0 Querreya, natomiast Verdasco się trochę pomęczył ... bardzo nie doceniam Ivana, często myślę, że przegra, a on gładko wygrywa, tak więc tutaj no bet, aczkolwiek over 3,5 seta w tym meczu do jakiegoś wielkiego ako chyba wrzucę, na pewno na intercity nic z tego meczu nie dam

nie przekonuje mnie Simon, Fish dzisiaj gładko, tak więc handi na Fisha albo over 3,5 seta do towarówki

Mayer sobie gładko poczyna, Soderling gra dobrze, ale pewnie na 3-0 będzie mizerny kurs, tak więc z daleka jak dla mnie, dla szalonych Mayer ugra seta
Murray gra nierówno, może zmiażdżyć Berrera , a może seta stracić po jakimś szalonym tiebreaku, z daleka

Dolgopolova gram, widziałem kurs 1.85, aczkolwiek tu mecz na styku ... Troickiego jednak też nie doceniam ?

Kubota to pociągu jak najbardziej, bo jeśli będzie miał siły to z Fallą wygrać powinien ... Mayer podobno grał dziś totalny piach, mówię, bo wujek w Austrii oglądał i mówił, że Florian grał beznadziejnie, Falla trochę lepiej i dlatego wygrał
na Chelę za słaby kurs, aczkolwiek z Rosola nie powinno nic zostać

już mu dzisiaj nie w pełni sił Melzer dał wystarczająco dużo radości
Ferrer w megagazie, powinien wygrać gładko, ale na 3-0 płacą mało i nie wiem czego się po Ukraińcu spodziewać
Monfils jeśli przegrywa sety z Phau i Rufinem, to i także Darcis jest w stanie to zrobić, tak więc +2,5 seta Steve
grałbym Wawrinkę, ale za dużo ludzi gra Tsongę, co mnie dziwi ... widziałem go w meczu z Andreevem i nie grał najlepiej, chyba chciał pokazać, że umie grać jak Hiszpan i bezsensownie wdawał się w długie wymiany, a po za tym Andreev w ważnych momentach dawał megaprezenty ... Stasia nie widziałem w tym turnieju i tu problem
Fognini na pewno będzie grany, aczkolwiek nie będzie to łatwe spotkanie ... liczę na zmęczenie Garcii i świeżość Włocha
Youzhny ale nie do intercity, bo jeszcze nie miał tutaj testu, niby broni pkt, ale Berdych też bronił

Montanesowi wypominają brak formy, ale do 3 rundy przeszedł
Djokovica jak grać to tylko 3-0 do rozpisu, uważam, że forma jest maksymalna, a Del Potro w każdym secie był łamany przez Kavcica ... owszem może przyjść słabszy dzień, ale na podstawie takiej obawy, w ogóle by nie było sensu obstawiać tenisa