#4690144 - 26/05/2011 02:04
Re: QC Tenis - 25.05
[Re: Jimmy]
|
PLAYOFF WINNER
Meldunek: 01/09/2004
|
Brawo Zvonka i brawo Sabina, 90% tych pseudogwiazdeczek z "naszą Krakowianką" na czele by kreczowała Sek w tym, ze te 90% pseudogwiazdeczek lacznie z naszym eksportowym Baleronem zrobilboy dobrze kreczujac. Ambicje ambicjami, ale za 3 tygodnie jest Wimbledon. A Lisicki mogla tylko poglebic kontuzje ta gra do konca.
|
Do góry
|
|
|
|
#4690150 - 26/05/2011 02:06
[Re: Llama]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/03/2006
|
wierzycie w te krecze?  szło - to grała, nie szło - weteryniarza wzywa. a idźcie w pizdu. bezmyślne jednoszczały zazwyczaj tak kończą. wiadomo cos w tym jest, ta przerwa to pewnie bylo glownie na wybicie verki z rytmu i zawsze mozna troche posymulowac
|
Do góry
|
|
|
|
#4690151 - 26/05/2011 02:06
[Re: Llama]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/01/2009
|
wierzycie w te krecze?  szło - to grała, nie szło - weteryniarza wzywa. a idźcie w pizdu. bezmyślne jednoszczały zazwyczaj tak kończą. taka bezmyslna to ona chyba nie była ale mogla wziac wczesniej medical
|
Do góry
|
|
|
|
#4690157 - 26/05/2011 02:07
[Re: grajus87]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/10/2010
|
Nishikori-Stakhovski no bet raczej z lekkim wskazaniem na Japońca. Tipsarevic-Riba no bet myślę że Riba może powalczyć , dobrze mu się tutaj gra . Federer-Teixeira nie ma co opisywać , łatwy win będzie under 27,5 mi się podoba. Monfils-Rufin Monfils gra słabo nie opłaca się tego ruszać Montanes-RRH To że RRH wygrał z Ciliciem za wiele nie oznacza, to Cilic grał słabo.Montanes lepszy zawodnik w 1 rundzie gładko z Zikelem. Stawiam 3-0,3-1 Del Potro-Kavcic mały kurs żeby czegoś tutaj szukać. Hc też spory bo 8,5 Petzchner-Darcis Niemiec ostatnio w gazie , lepszy od Darcisa ktory zaskoczył i tak pokonaniem Dutry i Llodry Stawiam jednak na Niemca. Gasquet-Granollers Myślę że Rychu to wygra spokojnie , ale hc ponownie wysokie bo aż 8,5. Bellucci-Seppi Seppi jakby nie był taką cipką miał by dobre wyniki , Bellucciemu wystarczy że bedzie regularnie grał bez głupich błędów i to wyga. Djokovic-Hanescu Po tym co widziałem w meczu z De Bakkierem nasuwa się myśl Hc- lub under. Djoko niezwykła kontrola piłki , łatwość uderzeń.-9,5 spokojnie ogarnie. Wawrinka-Schoorel Schoorel robi postępny ale poziom ATP to jeszcze dla niego za dużo , próbował już swoich sił z Jarrko i nie wyszło. Stachu za solidny mimo że w słabszej formie bierze ten mecz spokojnie. Tsonga-Andreew Zastanawiałbym się nad graniem jakiegoś hc na dwójkę. Rodionova-Gallovits Stawiam tutaj na jedynkę , Rodionova ostatnio dzielnie gra na ziemi , dobrze serwuje , ładnie trzyma piłkę w korcie.Wygrała w sumie dzięki Petrovej , ale to powinno starczyć na Gallovits Goerges-Safarova Julka to oczywiscie poza Caro moja ulubienica wiec liczę na jej wygraną , ale łatwo nie bedzie. Dużo zależy od Niemki czy będzie psuła.Ale kurs fajny Stosur-Halep jedynka to pewniak na podatek SS trzyma już długi okres formę , jak ma dzień to moze ograć każdego. Zastanawiam się nad underem. Mattek-Lepchenko jak zobaczyłem 1,30 na Mattek to się za głowę złapałem. Zdecydowanie za mało , Lepa pokazała z Wozniacki ze w tenisa grać umie . Możliwy hc dodatni. Wozniacki-Wozniak Carolina zgarnie kolejny łatwy mecz , stawiam 6-2 6-2 Martinez-Marino tutaj doświadczenie weźmie górę i Hiszpanka ten mecz wygra , każdy chyba zna jej możliwości.Marino ostatnio porażka z Petrovą.. i wygrana z Bondą - nic wielkiego. Jankovic-Dushevina zbyt mały kurs aby się w to pchać. Vera potrafi zagrać bardzo dobre mecze. Nuria-Cornet grały ze sobą 2 tygodnie temu w Rzymie , wygrała Hiszpanka , dziś jednak moim zdaniem będzie rewanż i wygra Cornet Hantuchova-Errani Tutaj zdecydowanie biorę Danielę. Stawiam już ten mecz w Pattaya City i 6-2 6-0 Errani nie ma czym zaskoczyć. Zresztą powinno jej tu już nie być , przegrywala 0-5 i przez głupote McHale wygrała. Peng-Hercog no bet Bartoli-Govortsova no bet Schiavone-Manasieva Myślę że jak dadzą +7,5 na Ruską to można próbować. Zvonka-Lisicki zdecydowanie hc na Niemke która jak jest w gazie to gra wspaniałe mecze. King\Shvedova 1,2 fajny kurs bo bedzie gładko
Grajus, na jutro też możemy liczyć na tego typu analizy? dzisiaj dzieki nim był dzien na duzym plusie  Dzieki wielkie
|
Do góry
|
|
|
|
#4690161 - 26/05/2011 02:07
[Re: iti]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/01/2009
|
Brawo Zvonka i brawo Sabina, 90% tych pseudogwiazdeczek z "naszą Krakowianką" na czele by kreczowała Sek w tym, ze te 90% pseudogwiazdeczek lacznie z naszym eksportowym Baleronem zrobilboy dobrze kreczujac. Ambicje ambicjami, ale za 3 tygodnie jest Wimbledon. A Lisicki mogla tylko poglebic kontuzje ta gra do konca. kreczując przy stanie 5-6*? wystarczy wyjść na 4 piłki i postać na korcie, dla mnie to kwestia swego rodzaju honoru
|
Do góry
|
|
|
|
#4690165 - 26/05/2011 02:09
[Re: Jimmy]
|
PLAYOFF WINNER
Meldunek: 01/09/2004
|
Brawo Zvonka i brawo Sabina, 90% tych pseudogwiazdeczek z "naszą Krakowianką" na czele by kreczowała Sek w tym, ze te 90% pseudogwiazdeczek lacznie z naszym eksportowym Baleronem zrobilboy dobrze kreczujac. Ambicje ambicjami, ale za 3 tygodnie jest Wimbledon. A Lisicki mogla tylko poglebic kontuzje ta gra do konca. kreczując przy stanie 5-6*? wystarczy wyjść na 4 piłki i postać na korcie, dla mnie to kwestia swego rodzaju honoru Wyjsc i postac 4 pilki to ok, ale Sabina walczyla co doskonale rozumiem z perspektywy ambicji, ale w perspektywie Wimbledonu to byla glupota.
|
Do góry
|
|
|
|
#4690166 - 26/05/2011 02:10
[Re: Goget]
|
addict
Meldunek: 10/02/2009