Strona 9 z 16 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 15 16 >
Opcje tematu
#466009 - 21/02/2006 17:52 Re: LIGA MISTRZÓW - FAZA PUCHAROWA ;)
Mr.Eco Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/12/2005
a no i jeszcze dlaczego tak
liga holenderska to moim zdaniem dno... stwierdzam to po tym jak ogladalem pare spotkan ajaxu i psv na polsacie sport ... lyon wydaje mi sie aktualnie zdecydowanie lepsza druzyna ... dotychczas lyon nie wygral z psv wiec wydaje mi sie ze jest na to odpowiedni moment
real -arsenal real ostatnimi czasu piekilenie skuteczny i przedewszystkim waleczny a arsenal no coz :/ kiedys to byla jedna z moich ulubionych druzyn ale to sie zmienilo graja ospale maja malo sytuacji podbramkowych niemniej jednak uwazam ze Hanry dzisiaj cos ustrzeli ale to bedzie za malo nawet na remis
bayern -milan pierwsza druzyna raczej napewno bez podstawowego bramkarza (wszyscy wiemy kto to jest i jak wazna role pelni w bayernie ) jego brak moze byc ogramnym bodzcem ktory moze wplynac na strate paru bramek jednak obrona druzyny z monachium nie jest taka zla ale bledy sie zdazaja ... milan to druzyna ktorej nie nawidze !! (glownie ze wzgledu na jej ultra-super-extra defensywny styl gry graja pilke malo przyjemna dla oka jedyny kto to stara sie poprawic jest Kaka)
milan ma dobry atak ktory jak zostanie obsluzony dobra pilka bedzie wykozystywal z zimna krwia nadazajace sie sytuacje to jest moje zdanie i dlatego tez tak zagrale m pozdrawiam

Do góry
Bonus: Unibet
#466010 - 21/02/2006 17:53 Re: LIGA MISTRZÓW - FAZA PUCHAROWA ;)
rivex Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/04/2005
Jednak trzeba pamietac, ze Real jest bardzo mocny u siebie. Do tego Arsenal na wyjazdach nie blyszczy.
Real w tamtym roku pokonal Juve 1:0 u siebie a nie zanowilo sie na to. Arsenal w pucharach nie osiaga nic. Wenger ma pecha chyba ....
Ja raczej stawiam 1 ale jesli ktos sie waha to no bet lepiej dla niego. real juz robil niespodzianki w tym roku ale teraz graja naprawde niezle i postaraja sie zapewnic juz tu awans bo w LOondynie to juz moze byc roznie.

Do góry
#466011 - 21/02/2006 18:03 Re: LIGA MISTRZÓW - FAZA PUCHAROWA ;)
overclocker Offline
old hand

Meldunek: 12/01/2006
dla zinteresowanych:
Bayern-Milan na polsat sport extra
pozdrawiam

Do góry
#466012 - 21/02/2006 18:05 Re: LIGA MISTRZÓW - FAZA PUCHAROWA ;)
yamnick Offline
newbie

Meldunek: 28/03/2005
bejma.. jesli chodzi o overy to mysle ze spokojnie..najbardziej balbym sie bayern-milan :] ale OK

a w kazdym conajmniej 10 roznych... hmm...

no nie wiem czy w meczu Benfica-Liverpool tyle bedzie.. :|

na jednym kuponie to??

Do góry
#466013 - 21/02/2006 18:18 Re: LIGA MISTRZÓW - FAZA PUCHAROWA ;)
Mr.Eco Offline
Carpal Tunnel

tzn walnalem systemem 3z4 wlasnie mi sie wydaje ze w meczu liverpoolu bedzie najwiecej beda strzelac a ze obie druzyny styl defensywny to w obroncow i na rozny

Do góry
#466014 - 21/02/2006 18:21 Re: LIGA MISTRZÓW - FAZA PUCHAROWA ;)
Mr.Eco Offline
Carpal Tunnel

mowie tylko o roznych ... overy sa oddzielnie

Do góry
#466015 - 21/02/2006 18:27 Re: LIGA MISTRZÓW - FAZA PUCHAROWA ;)
yamnick Offline
newbie

ee eee to spokojnie - jesli overy oddzielnie

zdradzisz ile masz do wygrania?

trzeba bylo dolozyc jeszcze over 10 goals we wszystkich meczykach :P

Do góry
#466016 - 21/02/2006 18:27 Re: LIGA MISTRZÓW - FAZA PUCHAROWA ;)
gieksa Offline
newbie

Meldunek: 14/02/2006
Quote:

Jens Lehmann
Emmanuel Eboue-Kolo Toure-Philippe Senderos
Cesc Fabregas-Gilberto
Freddie Ljungberg-Alexander Hleb-Robert Pires
Thierry Henry

taki skład podaje stronka realu i arsenalu!!

ale moim zdaniem to troszke dziwne!!! niewudaj wam się że to troszke zbyt ofensywne ustawienie:>??? rozumiem ze najlepszą obroną jest atak ale żeby grać 3 obrońców przeciwko tak ofensywnie grającemu realowi i z takim ogromnym obecnie potencjiałem strzeleckim:>? no niewiem czy arsenal nieprzejedzie się na swym eksperymencie:>?

P.S
wczoraj podałem skład taki jak ty sie znaczy z taką formacjią obrony bop tak byłoa le dziś zmienili:D

no w twoim ustawieniu jest 3 obrońców,ale i 10 piłkarzy wybiegnie na plac gry

\

zgubiłem reyesa:D:D w ataku sorka:D:D:D:D:D mam cos pecha z tymi postami musze byc dokładniejszy:D

Do góry
#466017 - 21/02/2006 18:27 Re: LIGA MISTRZÓW - FAZA PUCHAROWA ;)
LART Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 09/12/2005
Real - Ajax
typ: 1 w razie remisu zwrot stawki
kurs: 1,50
BaW
Zostało już tyle napisane że nawet nie bedę sie rozpisywał ponieważ chyba nic nowego nie wniosę. Zgadzam sie poprostu z tą częścią typerów co stawiają na Real. Ale mam takie dziwne zabezpieczenie.

Do góry
#466018 - 21/02/2006 18:29 Re: LIGA MISTRZÓW - FAZA PUCHAROWA ;)
yamnick Offline
newbie

Ajax? chyba Arsenal

i leca kursy w dol... wczoraj bylo ok 1,70-1,80

ale dobry typ

Do góry
#466019 - 21/02/2006 18:31 Re: LIGA MISTRZÓW - FAZA PUCHAROWA ;)
Mr.Eco Offline
Carpal Tunnel

aa tego to nie widzialem te wszystkie overy (rozne i bramki) moga mi zagwarantowac cos kolo 500 zł bo musialem ze stawka przystopowac jeszcze zagralem milan,liverpool,real ,lyon za 40 zł to do wygrania 600 mam nadzieje ze cos wejdzie bo cieniutko z kasa wiem ze bedzie ciezko ale zawsze jest pewne ale ... ktore moze przyniesc mi szczescie

Do góry
#466020 - 21/02/2006 19:11 Re: LIGA MISTRZÓW - FAZA PUCHAROWA ;)
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Quote:

Trochę OT:
Tak się zastanawiam dlaczego TVP i PolsatSport transmitują te same mecze?Jeszcze mogę zrozumieć środę-bo Chelsea vs. Barsa to mecz wyjatkowy.Natomiast dziś równie chętnie obejrzałbym Bayern-Milan...

Od zeszlego roku juz tak jest niestety, Polsat odkad wprowadzil program Extra tak sie wlasnie zabawia z naszz publiczna:P
ale mam tez dobra wiadomosc, Bayern Milan mozna zobaczyc na Sat 1 i na 1 programie slowackiej telewizji, mozna ja odbierac z C+ na chyba 151 ale nie jestem na sto procent pewnien, w kazdym razie kto ma niech sprawdza, a Sat 1 jest w wiekszosci kablowek wiec mamy dzis jakis wybor

Do góry
#466021 - 21/02/2006 19:20 Re: LIGA MISTRZÓW - FAZA PUCHAROWA ;)
FEAR7 Offline
addict

Meldunek: 27/12/2005
jak kogos interesuje to arsenal zacznie z ustawieniem 4-5-1 z henrym w ataku
liverpool 4-4-2 fowler-morientes bez gerarda wraca xabi i luis garcia do wyjsciowej jedenastki
zrodlo sky sport wlasnei to podal..

Do góry
#466022 - 21/02/2006 19:33 Re: LIGA MISTRZÓW - FAZA PUCHAROWA ;)
kubik Offline
journeyman

Meldunek: 22/11/2005
Napisze tylko na krótko przed meczami mecze jakie rekreacyjnie zagrałem.

Real - Arsenal 1
Bayern - Milan 1
3/10

Benfica - Liverpool 2
Ajax - Inter 2
2/10

Bayern - Milan corret score 1:0
Czelsi - Barcelona over
to za mniejszą stawkę

Do góry
#466023 - 21/02/2006 19:42 Re: LIGA MISTRZÓW - FAZA PUCHAROWA ;)
mopsiq Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/12/2004
realllllllllll winerrrrrrrr

milan winerrrrrrrrrrr

benfica winerrrrrrrrrrr

psv winerrrrrrrrrrrrr

Do góry
#466024 - 21/02/2006 19:43 Re: LIGA MISTRZÓW - FAZA PUCHAROWA ;)
mopsiq Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/12/2004
Quote:

Napisze tylko na krótko przed meczami mecze jakie rekreacyjnie zagrałem.

Real - Arsenal 1
Bayern - Milan 1
3/10

Benfica - Liverpool 2
Ajax - Inter 2
2/10

Bayern - Milan corret score 1:0
Czelsi - Barcelona over
to za mniejszą stawkę

nie zebym sie czepial ale nie

czelsi tylko CHELSEA

Do góry
#466025 - 21/02/2006 19:47 Re: LIGA MISTRZÓW - FAZA PUCHAROWA ;)
Igor Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/11/2004
Postanowiłem zabrać głos odnośnie meczu Chelsea z Barceloną.
Zacznijmy od trenerów. Obie ekipy mają dobrych trenerów. Myślę że Barcelona jest takim bardziej samogrającym zespołem. Główną rolą Rijkarda jest stworzenie odpowiedniej atmosfery w drużynie, wyzwolenie chęci walki u piłkarzy nawet jeśli przegrywają. I to wychodzi mu bardzo dobrze. Rola Mourinho też polega na tym samym, ale oprócz tego Mourinho ma większe zdolności taktyczne. Potrafi obmyślić taki plan, który zaskoczy rywali, a jego piłkarze jak roboty z precyzją realizują ten plan. Tym właśnie się różni Barcelona od Chelsea.
Jeśli chodzi o piłkarzy to należy przeznać, że w obu drużynach są bardzo dobrzy zawodnicy. Twierdzenie że Chelsea wygrywa dzięki kasie Abramowicza jest bez sensu bo która drużyna nie wygrywa dzięki pieniądzą od swych sponsorów? Gdyby Abramowicz nie był tak bogaty to Chelsea kupiłaby tych piłkarzy za połowę ceny, którą zapłaciła, ale jeśli ich sponsor jest tak bogaty to inne kluby zawsze z chęcią ponegocjują i podniosą cene.
Przyjrzyjmy się konkretnym piłkarzom. Ostatnio moją uwagę zwrócił bramkarz Barcelony Valdes. Popełnił kilka karygodnych błędów. Dawno nie widziałem meczu Chelsea więc nie wiem jak idzie Cechowi. W meczu z Liverpoolem grał bardzo dobrze.
W obu ekpiach są specjaliści od strzelania z dużej odległości. W Barcelonie mamy Ronaldinho i Motte, a w Chelsea jest Lampard.
W ataku Barcelony zagra pewnie Etoo i Messi. Ten pierwszy ostatnio coś nie umie strzelać goli. Messi będzie na pewno wielkim zagrożeniem dla obrony Chelsea. W The Blues mamy Drogbe i Crespo. Drogba idealnie nadaje się do strzelania goli z kontry. A i Crespo też potrafi pogrążyć przeciwników.
Nie porównywałbym ostatnich spotkań ligowych obu ekip ponieważ LM rządzi się swoimi prawami i porównywanie meczów ligowych nie ma większego sensu. Wystarczy wspomnieć ostatnie mecze Parmy, która już tyle razy miała zostać rozjechana w PUEFA .
Wiemy, że obie ekipy mają dość mocnych zawodników. Wróćmy na moment do taktyki. Taktyka Barcelony polega na ciągłym ataku. Nic innego ta drużyna nie potrafi. Taktyka Chelsea polega na obronie i błyskawicznych kontrach, które gubią przeciwników. Wydaje się że taktyka Chelsea jest idealna aby pokonać drużyne grającą tak jak Barcelona. Z moich wieloletnich spostrzeżeń dotyczących taktyki wynika że mistrz kontrataku zawsze pokona mistrza ataku. Barcelona jest mistrzem ataku, a Chelsea idealnie kontruje. Potwierdzeniem moich słów może być ostatni mecz Barcelony z Valencią. Valencia jest najlepszą kontratakującą ekipą z Hiszpanii. Ostatni mecz tych ekip zakończył się zwycięstwem Valencii 1:0.
Na tej podstawię sądzę że zbliżający się pojedynek angielsko-hiszpański zakończy się zwycięstwem Chelsea.
Moje spostrzeżenia mogą się nie potwierdzić jedynie w przypadku gdy któryś z zawodników Chelsea wyleci z boiska za czerwoną kartkę. W pozostałych przypadkach powinna wygrać Chelsea.

A tak pół żartem, pół serio to słyszałem że pewien szaman z afrykańskiego plemienia, które życzyło przegranej Kamerunowi w Pucharze Afryki rzucił klątwę na Etoo i od tej pory biedny Etoo strzela zawsze ponad bramką przeciwników . Do końca sezonu trochę jeszcze zostało czasu i nowym królem strzelców zostanie Dawid Villa, a mistrzem Hiszpanii znów będzie Valencia. Niestety, ale ten sezon będzie wielką porażką Barcy, która pójdzie w ślady Milanu z zeszłego sezonu i odpadnie z LM oraz spadnie z pierwszego miejsca.
To tyle żartów choć jest to dość realne.
Pozdrawiam kibiców Barcy, Chelsea i Valencii i wszystkich innych.

Do góry
#466026 - 21/02/2006 21:44 Re: LIGA MISTRZÓW - FAZA PUCHAROWA ;)
vegos00 Offline
enthusiast

Meldunek: 23/08/2005
Teras to jusz sam sie zastanawiam czy te mecze nie som przypadkiem ustawiane :|. Chyba wszyscyyyyyyy stawiali na Real.

I ta bramka Henrego, tak sztucznie objechał 3 obrońców Realu.

Do góry
#466027 - 21/02/2006 21:47 Re: LIGA MISTRZÓW - FAZA PUCHAROWA ;)
goly100 Offline
stranger

Meldunek: 11/12/2005
No i stało sie to co zwykle bywa z "pewniakami".Mówie oczywiście o przegranej Realu.Benfica tez zaskoczyła.Wszystkim(jak i sobie)którzy nie postawili 1 w meczu Real-Arsenal gratuluje.Pozdro

Do góry
#466028 - 21/02/2006 21:49 Re: LIGA MISTRZÓW - FAZA PUCHAROWA ;)
Zabielany Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/02/2005
Jezeli ktos dzisiaj wygrał na LM, to serdecznie gratuluje.

Czapki z głów przed Wengerem.

Real... hmmm... przegrać każdy może... ale nie podjąć walki to hańba.

Pool porazka... oddadzą nam w rewanżu.

Na jutro gram dubla Inter + Juve.

Oba zespol są o klase lepsze o swoich przeciwników. Ajax parodia, Werder przy juve wygląda niedostatecznie.

Dzisiaj padaka, jutro pora na logiczne wyniki.

Do góry
Strona 9 z 16 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 15 16 >

Moderator:  Akhu, Biszop