Kase wypłacą ale pewnie wszyscy nie dostaną Ci co zarejestrowali sie w piątek powinni dostać jak jeszcze nie dostali to było spowodowane przerwą na ich stronie. Wysłałem pare maili i odpisali mi dopiero wczoraj że przez dużą liczbe oszustw ludzi z naszego kochanego kraju ale nie tylko, musza oni u niektórych przeprowadzić weryfikacje konta (to ten maile co wysyłają ze trzeba wpłacić najpierw na CD Poker),ale to przesyłali juz w piątek takie coś ale poradziłem niektórym z moich znajomych zeby poprostu zapewnili swoją uczciwosć i przesyłając skan paszportu lub innego dokumentu i sie udało dziś po 2 mailach z takimi prośbami kasa doszła.
PS.(Mała uwaga do niektórych na tym forum jeśli nie umiesz podstaw angielskiego to czas sie uczyć bo bez tego jest trudno w życiu

są też translatory słowniki i można wszytsko sobie przetłumaczyć, wysłac maila w jeśyku angielskim poprostu trzeba sobie zacząc samemu radzić a nie wkółko wypytywać o to co napisać co zrobić i takie tam to troche żenujące. Przepraszam jak kogoś uraziłem ale to taka szczera uwaga z mojej strony.)
Ja osobioście skorzystałem z 2 sponsorchip ticket do CD poker i Pacific poker i wszytsko mam juz na koncie w neteller razem nie dużo 60 $ ale to zawsze darmowa kasa.
Ludzie którzy zarejestrowali sie w piątek a nawet w sobote rano i nie dostali kasy walczcie pisząc maile !!