#461220 - 11/12/2005 11:33
Re: Serie A 15 kolejka
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/07/2001
|
Quote:
Czytaj ze zrozumieniem czlowieku, dwa posty wyzej: "asian +0.5 na Lecce @2.20 w Betfair."
To moje slowa, a to ze nie wiesz co to asian +1/2 to juz nie moja wina
sorry ale na puste posty typu "asian +0.5 na Lecce @2.20 w Betfair" poprostu nie zwracam uwagi a co do znajomosci kursów to to raczej nie wiesz co mowisz...
...milego dnia
|
Do góry
|
|
|
|
#461221 - 11/12/2005 14:50
|
stranger
Meldunek: 09/12/2005
|
Milan dzisiaj wygra bo po ostatnim meczu z schalke pokaze klase.milan gra stoicko i ma poukladana gre nie tak jak te j... angieslkie kluby w angielskiej wczoraj byl 1 remis i w niego trafilem
|
Do góry
|
|
|
|
#461222 - 11/12/2005 15:09
|
journeyman
Meldunek: 03/12/2005
|
Nie kluccie sie ja dalem na Udinese -lecce handicup (0:1) 02 i narazie lecce prowadzi czyli Udinese musialoby strzelic 3 gole Zajebiscie To wchodzi a wspolczynnik bym nie taki znowu aly bo 1,45 no ale to bym moj najwiekszy pewniak.
|
Do góry
|
|
|
|
#461224 - 11/12/2005 16:07
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/05/2004
|
Quote:
Udinese 9 IAQUINTA Vincenzo SC *** INJURED Udinese 14 NATALI Cesare DC ** INJURED Udinese 13 PINZI Giampiero DMRC ** INJURED Udinese 4 BERTOTTO Valerio DRC ** INJURED Udinese 32 CANDELA Vincent D/DML ** INJURED Udinese 20 ROSSINI Fausto SC * INJURED
Trochę nowości :
It's as soccernet says...there are 7 players out( Di Natale, Felipe, Iaquinta, Natali, Pieri, Pinzi and Zenoni), but also Candela, Vidigal and Obodo are not in good conditions.
Probably line up: De Sanctis, Bertotto, Sensini, Juarez, Tissone, Vidigal, Obodo, Mauri, Candela, Rossini, Barreto
tia....... rozsypało sięwe wszystkich formacjach - jeszcze te urazy pomocników - zagralem już wcześniej Lecce x2 i 2 , trzeba teraz wierzyć w skuteczność chłopaków z Lecce - kusi jak w zeszłym tygodniu HT - ale ile można grać na jeden mecz........
Swoją drogą jakby było gdzieś do obstawienia to za 3/10 zmiany trenerów w Udinese i Parmie next week - mozna by było dobawić ......
Po głowie chodzi jeszcze underek Ascoli - za 4/10 no i meczyk biedaków z Parmy z Sampdoria . Parma - Sampdoria X - ht , x/2 - ht/ft i gołe 2 - ale bez szaleństw ( 2/10 do 4/10) .
Będąc kibicem Milanu od 1986 roku derby obstawiłem chyba ze ...........2 razy w życiu - dzisiaj trzeciego razu nie będzie .......- solo vino e TV .
Jeszcze po głowie się kołacze Livorno , że nie umoczy abo lepiej - ale tutaj brak zdecydowania . O graniu eventu typu Juve za @1.15 - wolę nie pisać ani słowa - bo już mnie tu opieprzano za mój złośliwy ( podobno) i nie wyparzony ( podobno) język
pozdrawiam wszystkich miłośników calcio
tia...... to dla Pana AX........ - co by naprawdę przestał dobijać czytelników tego forum i nie pisał więcej w tym dziale . Sorry ale szlag mnie trafia jak ktoś pisze o swoim przeczuciu i nosie wierutne głupoty . gratuluję wszystkim wygranym , niestety Samp. nie nie jest drużyną wyjazdową i trzeba bedzie sobie chłopaków - przeciętniaków odpuścic przez najbliższe parę miesięcy . Po tych "risultati d`oggi" na wieczorną ucztę w TV winko będzie dobawione z tych mocno " krępych" - w końcu z podpowiedzią niejakiego kojica ( BA - nigdy nie gram przeciw jego typom z drugiej bundesligi.... ) - zostały dobawione 2 kursiki powyżej @5,00 ( offenbachy i ofcorse - nasze Lecce ) i sporo ( mnóstwo) ciekawych innych tłustych .
uściski dla wszystkich - mam nadzieję ,że mocno wygranych
|
Do góry
|
|
|
|
#461225 - 11/12/2005 16:32
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/07/2001
|
Quote:
"CO BARDZO DOBRZE POKAZUJE SPOTKANIE SPRZED TYGODNIA Z ROMA ,GDZIE PRZEGRYWAJAC JUZ 0-2 POTRAFILI W CIAGU 6 MINUT DOPROWADZIC DO REMISU!!! "
Widziales mecz? Domyslam sie, ze nie. Lecce zremisowało dzieki ogromnemu szczesciu. Co nie zmienia tego ze Lecce gralo ladna pilke dla oka.
Udinese - lecce 1-2 !!!
41' [0 - 1] M. Vucinic 57' [0 - 2] C. Obodo M. Vucinic 90' [1 - 2] A.D. Natale
i co teraz Ci łyso..?
|
Do góry
|
|
|
|
#461228 - 11/12/2005 16:43
|
old hand
Meldunek: 21/08/2005
|
Przewertowałem temat w poszukiwaniu swoich postów na temat meczu Lecce, o to wyniki poszukiwan: Co do meczu Udinese, z tego co widze to po stronie gospodarzy nie zagraja: Natali, Pinzi, Iaquinta, Bertotto, Candela, Rossini. Przynajmniej 4 graczy znalazloby miejsce w pierwszej XI. W Lecce nie zagraja: Giacomazzi, Babu i Pinardi. Brak tego ostatniego moze byc bardzo widoczny, to jeden z najlepszych napastnikow (3 gole w tym sezonie, najwiecej z calej druzyny). W gre wchodziłby asian +3/4 na graczy Baldiniego. Oczywiscie asian ten win, ostatecznie jednak zagralem +1/2 Dlatego nie rozumiem twoich złośliwości co do mojej osoby. Ciao Gianluca Comotto
|
Do góry
|
|
|
|
#461231 - 11/12/2005 21:48
|
Io sono Interista
Meldunek: 11/07/2005
|
Inter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wrocilem wlasnie z meczu jestem zadowolony i szczesliwy jak kazdy kicic Interu dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FORZA INTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
Do góry
|
|
|
|
|
|