Marazm w tego typu tematach jest zaskakujący.
W Grecji zostały 3 kolejki do końca. Na górze praktycznie już wszystko rozstrzygnięte. Natomiast na dole i w środku tabeli zapowiada się ciekawa 'walka'. Znając realia greckiej piłki trzeba szukac jakiś rarytasów. Oto dzisiaj dwa ode mnie
Olympiakos Volou-Xanthi
Asteras - Aris
Asteras broni się przed spadkiem, natomiast pozostałe 3 drużyny mają szanse na grę w europejskich pucharach. Teoretycznie największe szanse ma na to Volou, jednak w kuluarach mówi się,że gospodarze dzisiejszego spotkania nie są za bardzo zainteresowani grą w Lidze Europejskiej. Spodziewana jest dzisiaj rotacja w składzie. Dlatego
Xanthi X2 1/10 uważam za korzystne rozwiązanie. Dodatkowo bardzo podoba mi się
over 2,5 bo bardzo smakowitym kursie i to zapodam jako danie główne
3/10 . Dlaczego? Co prawda obie drużyny nie są specjalnie bramkostrzelne, ale w moim mniemaniu nie będzie to do końca czysty mecz. Poza tym jeżeli dojdzie do zapowiadanych zmian w składach - gra może wyglądac zupełnie inaczej i łatwiej będzie o błędy czy też jakieś nieporozumienia.
Jeżeli moja droga kombinowania jest prawidłowa to
Aris może zgarnąc dzisiaj całą pulę bo mocno zawyżonym kursie - tutaj stawka będzie również asekuracyjna
1/10 gdyż niestety nie mam jeszcze swojej teorii co do tego kto ma spac.
Zakładając jednak dzisiejszy brak wygranej Volou, Aris jest w stanie odrobic 5pkt stratę, a wydaje mi się że zależy im na LE. Przy okazji mają jeszcze bezpośredni pojedynek z Volou.
Wiem,że wygląda to jak intryga grubymi nicmi szyta, ale w greckiej lidze tak trzeba