Chciałbym się dowiedzieć czy jest jakaś taka strona, na której można zobaczyć ile pieniędzy zostało postawione na dany mecz i ile na 1, 2 i X. Coś takiego jak w betfair mamy do dyspozycji? Tylko, że nie na platformie P2P
Witam , zna ktos z Was stronke/stronki ze statystykami poszczegolnych trenerow z lig zagranicznych ( np. francja , wlochy) z iloscia meczy rozegranych (wygrane,przegrane,zremisowane) ?
Witam poszukuje stron z typami typu Betshoot.com czy Sports-punter gdzie niektórzy typerzy utrzymują wysoki Yield ok 10%. Lub jakie strony z płatnymi typami polecacie, z jakich korzystacie ??
mam mala prozbe moze ktos zna jakis program ktory mi porowna kursy z poczatku tygodnia i z z weekendu chodzi mi o to na jakie mecze kursy spadly a na jakie wzrosly chodzi mi tu o naziemnych bukow moze jest ktos wtanie napisac ten program ktory by wczytywal kursy z pliku txt i je porownywal licze na wasza pomoc pozdrawiam
raiders_
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
Quote: mam mala prozbe moze ktos zna jakis program ktory mi porowna kursy z poczatku tygodnia i z z weekendu chodzi mi o to na jakie mecze kursy spadly a na jakie wzrosly chodzi mi tu o naziemnych bukow moze jest ktos wtanie napisac ten program ktory by wczytywal kursy z pliku txt i je porownywal licze na wasza pomoc pozdrawiam
Quote: mam mala prozbe moze ktos zna jakis program ktory mi porowna kursy z poczatku tygodnia i z z weekendu chodzi mi o to na jakie mecze kursy spadly a na jakie wzrosly chodzi mi tu o naziemnych bukow moze jest ktos wtanie napisac ten program ktory by wczytywal kursy z pliku txt i je porownywal licze na wasza pomoc pozdrawiam
wybierasz sport potem danie spotkanie i masz kursy z bukow netowych i naziemnych europy oraz ruchy kursow . POzdrawiam
jeszcze mi nie o to chodzi tam mozna ocenic ktory buk ma najwiekszy kurs a mi chodzi o cos takiego zeby zobaczyc jak zmieniaja sie kursy u bukmacherow w czasie tygodnia bo przeciez na poczatku sa wysze a jak ludzie na nie stawiaja to spadaja albo je blokuja sam buk daje nam podpowiec i chce to wykorzystac i do tego przydal by sie jakis programik zeby nam te kursy porownal pozdrawiam