"To już jest koniec, nie ma już nic, jesteśmy wolni możemy iść" chciałoby się rzec
Ogłaszam wszem i wobec że nadszedł KONIEC konkursu NBA 2010/2011
Zwycięzcą okazał się niejaki Kieras
i puchar właśnie powędruje w jego ręce
Na drugiej pozycji zmagania zakończył Fanatyk, spec od europejskiego basketu, brawa dla tego Pana
Trzecia lokata i tym samym brązowy medal przypadł weteranowi tego forum piilowi
Gracz ten wrócił na salony w wielkim stylu
"Najgorsze miejsce" dla sportowca zajął Brator, nikomu wcześniej nie znany gracz, można powiedzieć taki Gall Anonim wśród typerów, a jednak to On mógł poszczycić się najdłuższym stażem na fotelu lidera i z tego powodu zasługuje na wielkie brawa
V miejsce przypadło mnie, niestety przez jakieś 185 typów byłem non stop w czołówce (można powiedzieć TOP3) niestety 15 ostatnich typów pokazało że nie jestem gotów wygrywać długoterminowych konkursów
(wyjątkiem ten z bet365)
Tuż za mną bodescu, gracz który miał najgorszy start ze wszystkich uczestników, mimo wszystko pokazał wielką chęć walki i są wyniki (wszakże miejsce 6 wśród 17 zawodników jest dobrym wynikiem).
VII miejsce przypadło juanowi, cóż nie był to jego turniej, ale jest to podobnie jak Fanatyk gracz który specjalizuje się w europejskim baskecie, tak więc jego wynik można uznać za przyzwoity
Bardzo ciekawie za to wyglądała rywalizacja o miejsce 8 między Skiperem i Okim, zwycięsko z niej wyszedł po pasjonującym pojedynku ten drugim i to On może się cieszyć z wyższego miejsca
Skiper tuż za nim, "serducho do walki jest, jednak jeszcze troszkę brak umiejętności"
X miejsce zajął Manchild, gracz z przejściami, starał się jednak nie bardzo mógł cokolwiek zdziałać, widać do elity jeszcze mu troszku brakuje, z kolei w takiej serie B byłby w czołówce
(niestety też nie wywiązał się ze wszystkich typów, to przemawia na jego nie korzyść)
I na tym zakończę podsumowanie, ponieważ od miejsca 11 w dół gracze wywiesili białą flagę dużo wcześniej niż Manchild, cóż...przypominają mi naszych obecnych kopaczy w nożną (czyli innymi słowy typem walczaka to Oni nie są)
Ja ze swojej strony gratuluje wszystkich którzy wytrwali (łatwo nie było), tak więc Panowie dla Was gromkie
a teraz już ostateczna tabelka:
od czołowej czwórki czekam na dane do przelewu i nastąpi On tak jak się umawialiśmy
pozdrawiam
Marian