#4756830 - 27/06/2011 21:27
Re: ZK - 2011 - Dyskusje
[Re: Akhu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/10/2007
|
Jestem raczej przeciwnikiem wpisowego.
Chociaż teraz też zawiedli ludzie, którzy grali do końca w poprzedniej edycji, czyli Amir, Boubson, roan79. Gdyby oni grali już by to jakoś wyglądało.
Ja myślę, że wpisowe byłoby ok - pod warunkiem, że skarbnikiem będzie boubson  Ma chłopak doświadczenie w tych sprawach  Tych co wymieniłeś - Amir to kompromitacja na każdym kroku. Czyżby 13 apostoł Chrystusa to jego nowe multi? D Boubson pod tym nickiem już pewnie się nie pojawi - polecam świetny kolejny temat o frajerstwie (dział To i Owo) - nowością jest to, że oszust został wydymany przez oszusta. roan79 to znany na każdym forum konkursowicz. Aż dziw bierze, że dla tych potencjalnych kilku srebrników dał sobie siana. Zebrac wszystkich tych ktorzy nie zawiedli frekfencja przez 2 edycje (zapisy mozna potwierdzic np przez PW) - mysle ze to formalnosc.. bo raczej wszyscy ktorzy aktywnie brali udzial w dwoch edycjach zagraja i w trzeciej.. i dopelnic nowymi do 32. aby ten konkurs mial sens, w tej formule.. musimy jezdzic w pelnych obsadach kazdego biegu : ) Brak odpowiedniej motywacji finansowej w postaci większych nagród jest powodem takiej frekwencji. Można jechać z III edycją  Chociaż lato, urlopy i inne sprawy mogą spowodować ubytki w wielu graczach.
|
Do góry
|
|
|
|
#4757147 - 27/06/2011 22:30
|
Meldunek: 12/10/2003
|
Nagrody jakie są każdy widzi przed startem konkursu i jeśli dla kogoś za mało to niech się nie zgłasza, proste Ja nikogo przecież nie zmuszam żeby zagrał w tym konkursie. Niektórzy się zgłaszają i mimo aktywności na forum w konkursie nie typują...o co im w takim razie chodziło jak się zgłaszali, to ja chyba nie ogarnę nigdy. 1 słownie JEDEN user się odezwał z tych, którzy olali konkurs i jest to grajus. Już mogę napisać, że dostanie 3 szanse mimo, że w dwóch edycjach pokpił sprawę.
|
Do góry
|
|
|
|
#4769043 - 04/07/2011 04:55
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/11/2007
|
Nagrody jakie są każdy widzi przed startem konkursu i jeśli dla kogoś za mało to niech się nie zgłasza, proste Ja nikogo przecież nie zmuszam żeby zagrał w tym konkursie. Niektórzy się zgłaszają i mimo aktywności na forum w konkursie nie typują...o co im w takim razie chodziło jak się zgłaszali, to ja chyba nie ogarnę nigdy. 1 słownie JEDEN user się odezwał z tych, którzy olali konkurs i jest to grajus. Już mogę napisać, że dostanie 3 szanse mimo, że w dwóch edycjach pokpił sprawę. nie nawalę  przeoczyłem wtedy sprawę
|
Do góry
|
|
|
|
#4771921 - 06/07/2011 02:23
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
Meldunek: 11/01/2007
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4783145 - 10/07/2011 19:22
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/10/2007
|
13. Tylko w rundzie zasadniczej możemy grać te same zdarzenia co przeciwnicy z biegu. W barażach, półfinałach i finale zabronione jest granie tego samego zdarzenia co przeciwnik. Jeśli ktoś zagra np. Toruń-Leszno typ:1, żaden z uczestników biegu nie może zagrać opcji 1x2 i handicapów na ten mecz. Jaki jest sens zakazu typowania innego typu? Jeśli X gra na Toruń to czemu zakazywać gry na Leszno osobie Y? Y uważa, że Toruń przegra zatem chce grać na Leszno, ale tutaj mu się uniemożliwia... Rozumiem zakaz w stylu. X gra Toruń z handi. Natomiast Y gra czystą wygraną Torunia - tzw. typowanie "pod rywala" Ale gdy typy są zupełnie przeciwne to nie rozumiem kompletnie sensu tego zakazu. Jak widzimy żużel to nie piłka nożna, że w jednym meczu jest oferta po 30 zakładów... Ograniczania możliwości typowania wypaczają sens ducha rywalizacji mającego wyłonić najlepszego znawcę żużla  Zwłaszcza nie godzi się aby w demokratycznym państwie prawnym urzeczywistniającym zasady sprawiedliwości społecznej doprowadzać do takowej sytuacji. Mając powyższe na względzie wnioszę o zmianę tego punktu regulaminu 
|
Do góry
|
|
|
|
#4783173 - 10/07/2011 19:37
[Re: Vader]
|
Meldunek: 12/10/2003
|
[QUOTE] Ograniczania możliwości typowania wypaczają sens ducha rywalizacji mającego wyłonić najlepszego znawcę żużla Zwłaszcza nie godzi się aby w demokratycznym państwie prawnym urzeczywistniającym zasady sprawiedliwości społecznej doprowadzać do takowej sytuacji. Jezusie Drogi W tej edycji zostanie jak jest, a później pomyślimy. Chyba, że w demokratycznym państwie przegłosujecie to do 20:00 Przypuszczam, że tego punktu nawet nie odczujesz w dalszej fazie rywalizacji 
|
Do góry
|
|
|
|
#4784096 - 11/07/2011 00:54
|
Speedway Liga
Meldunek: 26/02/2005
|
i niestety jestem skazany na baraz bo legolas znowu sam jechal swoj bieg pojebane to jest 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|