#4578027 - 03/04/2011 21:02
Re: Hej Ho Hej Ho do Szkoły się Szło - czyli moje wspomnienia ze szkoły
[Re: naz1kozak]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
|
Dużą rybę jakiś człowiek złowił, w Oleśniku, koło Mogielnicy. Proszę bardzo:  ś
|
Do góry
|
|
|
|
#4578419 - 03/04/2011 23:57
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/11/2003
|
Elo. Macie jakieś fajne wspomnienia ze swoich szkółek? Ja naprzykład jak chodziłem u nas w hucie do zawodówki na oś. Szkolnym to niezłe numery żeśmy wycinali naszym belfrom. Jazda była że hoho. Np. Jak kolega przyszedł pijany na lekcje i zaczął zwymyślać babę od polskiego, że mu może to i tamto i później go wyrzucili ze szkoły.[/quote] Cudowne wspomnienia 
|
Do góry
|
|
|
|
#4578545 - 04/04/2011 00:53
[Re: zmarcin]
|
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007
|
Elo. Macie jakieś fajne wspomnienia ze swoich szkółek? Ja naprzykład jak chodziłem u nas w hucie do zawodówki na oś. Szkolnym to niezłe numery żeśmy wycinali naszym belfrom. Jazda była że hoho. Np. Jak kolega przyszedł pijany na lekcje i zaczął zwymyślać babę od polskiego, że mu może to i tamto i później go wyrzucili ze szkoły. Cudowne wspomnienia  [/quote] autopsja ziom 
|
Do góry
|
|
|
|
#4578565 - 04/04/2011 00:58
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
|
Elo. Macie jakieś fajne wspomnienia ze swoich szkółek? Ja naprzykład jak chodziłem u nas w hucie do zawodówki na oś. Szkolnym to niezłe numery żeśmy wycinali naszym belfrom. Jazda była że hoho. Np. Jak kolega przyszedł pijany na lekcje i zaczął zwymyślać babę od polskiego, że mu może to i tamto i później go wyrzucili ze szkoły. Czyli nic a nic się nie pomyliłem ,z główką nie najlepiej . Poziom ..... dno i 100m mułu
|
Do góry
|
|
|
|
#4578646 - 04/04/2011 01:26
|
old hand
Meldunek: 09/02/2011
|
przyznał się , że chodził do zawodówki więc czego wy od niego oczekujecie?
|
Do góry
|
|
|
|
#4578664 - 04/04/2011 01:34
|
old hand
Meldunek: 30/08/2007
|
Elo. Macie jakieś fajne wspomnienia ze swoich szkółek? Ja naprzykład jak chodziłem u nas w hucie do zawodówki na oś. Szkolnym to niezłe numery żeśmy wycinali naszym belfrom. Jazda była że hoho. Np. Jak kolega przyszedł pijany na lekcje i zaczął zwymyślać babę od polskiego, że mu może to i tamto i później go wyrzucili ze szkoły. No to odjebał, jestem pod wrażeniem, jest co wspominać  ...
|
Do góry
|
|
|
|
#4578833 - 04/04/2011 02:55
[Re: Samartyanin]
|
addict
Meldunek: 23/03/2007
|
Elo. Macie jakieś fajne wspomnienia ze swoich szkółek? Ja naprzykład jak chodziłem u nas w hucie do zawodówki na oś. Szkolnym to niezłe numery żeśmy wycinali naszym belfrom. Jazda była że hoho. Np. Jak kolega przyszedł pijany na lekcje i zaczął zwymyślać babę od polskiego, że mu może to i tamto i później go wyrzucili ze szkoły. No to odjebał, jestem pod wrażeniem, jest co wspominać  ... Będzie co opowiadać wnukom
|
Do góry
|
|
|
|
#4578834 - 04/04/2011 02:56
[Re: cantona7]
|
addict
|
Elo. Macie jakieś fajne wspomnienia ze swoich szkółek? Ja naprzykład jak chodziłem u nas w hucie do zawodówki na oś. Szkolnym to niezłe numery żeśmy wycinali naszym belfrom. Jazda była że hoho. Np. Jak kolega przyszedł pijany na lekcje i zaczął zwymyślać babę od polskiego, że mu może to i tamto i później go wyrzucili ze szkoły. No to odjebał, jestem pod wrażeniem, jest co wspominać  ... Będzie co opowiadać wnukom Aaa i miałem dopisać - nie zapomnę jak raz zapomniałem butów na zmianę - to była jaaazda, nie wiedziałem co robić
|
Do góry
|
|
|
|
#4578843 - 04/04/2011 02:59
[Re: cantona7]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/12/2004
|
Aaa i miałem dopisać - nie zapomnę jak raz zapomniałem butów na zmianę - to była jaaazda, nie wiedziałem co robić oj tak, też mnie to zawsze jaralo, wiecej adrenaliny niz jazda bez biletu tramwajem
|
Do góry
|
|
|
|
#4578862 - 04/04/2011 03:03
[Re: bolo_lacznik]
|
addict
|
Aaa i miałem dopisać - nie zapomnę jak raz zapomniałem butów na zmianę - to była jaaazda, nie wiedziałem co robić oj tak, też mnie to zawsze jaralo, wiecej adrenaliny niz jazda bez biletu tramwajem noo albo przepisywanie prac domowych, hardcore 
|
Do góry
|
|
|
|
#4579076 - 04/04/2011 06:04
[Re: urena]
|
Krecik
Meldunek: 04/01/2009
|
przyznał się , że chodził do zawodówki więc czego wy od niego oczekujecie? Sam kończyłem ogólnokształcące, ale człowieku co ty masz do ludzi po zawodówce ? Mi życie na studiach pokazuje, że Ci po zawodówce są na swoich kierunkach przed Nami, może dlatego, że przygotowywali się do tego w momencie kiedy ja wkuwałem jakieś reakcje chemiczne czy uczyłem się o koniugacji orzęsków ? Z LO to ja nic nie wyniosłem co mi się przyda w życiu. A Ci po technikach należą do najlepszych na roku, a to jest Koźmiński, najlepsza uczelnia handlowa w Europie Wschodniej.
|
Do góry
|
|
|
|
#4579079 - 04/04/2011 06:13
[Re: bolo_lacznik]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2006
|
Aaa i miałem dopisać - nie zapomnę jak raz zapomniałem butów na zmianę - to była jaaazda, nie wiedziałem co robić oj tak, też mnie to zawsze jaralo, wiecej adrenaliny niz jazda bez biletu tramwajem prawda... te prace domowe, te worki z obuwiem... chlip... czesto zapominalem zeszytow, nie ma co wspominac... ale do dzis pamietam JAK RAZ, JEDEN JEDYNY RAZ, ZAPOMNIALEM STROJU NA W-F... nosz qrwa, myslalem ze mnie rozniesie, druga czy trzecia klasa podstawowki, mecz miedzyklasowy, dziewczyny stoja i dopinguja a mnie nauczyciel nie wpuszcza (a to musiala byc jednak czwarta klasa bo przez trzy lata sie mialo tylko jedna wychowawczynie) bo nie mam stroju... wrrrrrr
|
Do góry
|
|
|
|
#4580302 - 05/04/2011 01:27
[Re: młody gniewny]
|
old hand
Meldunek: 09/02/2011
|
Wróć !
Pojebałem z technikum. Usunąć moją wypowiedź. wiadomo ze w zawodowce tez znajdziejsz kogos normlanego, ale wiekszosc prezentuje tragiczny poziom. teraz łatwiej sie dostac do Lo niz zawodowki wiec tez cos o tym swiadczy. po zawodowce masz wmiare pewna prace, bo jest popyt na twoje uslugi, teraz byle debile ida na studia bo liczy sie tylko kasa, uczelnie przepuszczaja studentow, nawet tych co oblewaja bo by im sie $$$ nie zgadzala. Wszedzie sa wyjatki, ale ogolnie zawodowka to wiekszosc poziom kultury prezentuje bardzo przecienty , lagodnie mowiac .
|
Do góry
|
|
|
|
|
|