KSM Krosno - Lubawa Litex Ostrów Wlkp.
26.06.2011 17:00
Witam dziś ważny mecz dla obu ekip drużyna z Krosna podrażniona przegrana 74-16 w ostrowie będzie chciała wygrac ten mecz za wszelka cene
o czym moze swiadczyc nasilniejszy sklad jaki posiadaja taki wystawili , Ostrowianie znowu przyjezdzaja bez Gomolskiego ktorego zastapi slaby Kroner ktory na poczatku sezonu na torze w Ostrowie nie nawiazal walki o sklad nawet z bruchaiserem , 3 podtsawowe ogniewa za poobijane Wegrzyk , Sowka I Borodulin
Za Wegrzyka mogla byc ZZ , jednak wykonałem telefon i jest juz w drodze do Krosna, warto zobaczyc upadki z Lublina juniorow szczegolnie Łukasza
http://tvproart.pl/tvonline/obejrzyj/3634/Lubelski_Wegiel_-_ZKS_Ostrovia_cz.3/12 bieg , nie spodziewalbym sie po nim jakis tam zdobyczy punktowych , to samo z Borodulinem gdzie takze w Lublinie nie przejechal wiecej jak start i wejscie w pierszy luk a do tego na plecy wjechal mu Bubel
Rok temu jak byłem w Krosnie Ostrowianie plakali ze Krosno jakos musialo oszukac z startu wwychodzili w kazdym prawie biegu na 5-1, najwiecej wtedy pkt zdobyli Klecha i Staszewski tego pierwszego nie ma juz w skladzie , takze wtedy nie umial nawiazac walki lider Ostrowa ktory wszedzie robil 12-15 pkt Daniel Pytel 1,2,1,0 to jego dorobek z Krosna to swiadczy o tym ze ten tor jest bardzo specyficzny , najdluzszy , czarny , waski, trzeba byc dobrze spasowanym zeby cos osiagnac
Dla mnie osobicie Krosno jesli rzeczywiscie pojada w skladzie
Hansen , Celmer , Jaros , Malek , Miturski , Czaja , Hadek
to ten mecz wygraja tobet oferuje na Krosno 2.40 handicap +2,5 1,95
polecam ale nie przesadzac z stawka