#4410132 - 29/01/2011 19:26
Re: Kibice [3]
[Re: kkslech]
|
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007
|
[ Jak ktoś przychodzi do was w gości i robi chlew i jeszcze się rzuca, gdy próbujecie go wyprosić to jak się zachowujecie? Koleś był najebany jak stodoła i taki o to przykład dawał swoim dzieciom. Biedna, sponiewierana przez kiboli rodzina. Śmiech na sali. Patologia z marginesu. ` 1. powiedz proszę jaki to chlew zrobił ten patologiczny kibol w dresiku 2. na jakiej podstawie twierdzisz,że to rodzina z marginesu ? 3. rozumiem,że Wy na meczach to nawet po jednym piwku nie jesteście .
|
Do góry
|
|
|
|
#4410143 - 29/01/2011 19:30
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
Jak już pisałem w innym temacie na stadionie nie ma demokracji. Facet pojawił się w miejscu, gdzie obowiązują pewne zasady. Zawsze mnie śmieszy jak to kibole zawłaszczają sobie publiczne widowiska. Wydaje im się, że stadion jest ICH, że to oni ustalają ZASADY. Typowe myślenie kiboli, dla których ideał to 200 osób na meczu (oczywiście "sami swoi" i "kumaci"), żadnych cywilów, żadnych pikników. Tylko oni i ewentualnie ich odpowiedniki z obozu rywali żeby można było się pobić. A potem jeszcze domaganie się od wszystkich "szacunku", a zwłaszcza od piłkarzy. Bo kibole uważają, że piłkarze powinni ich po stopach całować, że ONI "bronią barw klubu" i reprezentują go napier*alając się sztachetami pod stadionem. Oczywiście nie dotyczy to tylko Lecha, to ogólna tendencja widoczna w Polsce od kilkunastu lat wśród tzw. "kumatych" kibiców. Gdzieniegdzie to zostało ukrócone, gdzieniegdzie kibole wygrali i teraz sami przychodzą na stadion.
|
Do góry
|
|
|
|
#4410171 - 29/01/2011 19:40
[Re: AGASSI]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/08/2007
|
[ Jak ktoś przychodzi do was w gości i robi chlew i jeszcze się rzuca, gdy próbujecie go wyprosić to jak się zachowujecie? Koleś był najebany jak stodoła i taki o to przykład dawał swoim dzieciom. Biedna, sponiewierana przez kiboli rodzina. Śmiech na sali. Patologia z marginesu. ` 1. powiedz proszę jaki to chlew zrobił ten patologiczny kibol w dresiku 2. na jakiej podstawie twierdzisz,że to rodzina z marginesu ? 3. rozumiem,że Wy na meczach to nawet po jednym piwku nie jesteście . 1. Taki, że postanowiono go wyprosić. Normalnych kibiców, zachowujących się normalnie nie wyprasza się bez powodu z kotła. 2. A to na takiej, że facet bierze dziecko na mecz i spija się jak ostatni żul, a potem wiedząc, że jest już z tym dzieckiem na stadionie, prowokuje niebezpieczne sytuacje. Mógł po prostu grzecznie udać się piętro wyżej jak go wyproszono, a nie zgrywać bohatera. 3. Trzeźwość na stadionie to podstawa  Zazwyczaj to pijana żuleria robi chlew na wyjazdach, czasem na meczach u siebie. I znam to z własnych obserwacji, bo ładnych parę lat już jeżdżę na wyjazdy. I nie mówię o wyjazdach za Kolejorzem, bo tam się takich rzeczy rygorystycznie pilnuje. Mam na myśli mój lokalny klub 
|
Do góry
|
|
|
|
#4410202 - 29/01/2011 19:50
[Re: Bzyku]
|
Carpal Tunnel
|
Gdzieniegdzie to zostało ukrócone, gdzieniegdzie kibole wygrali i teraz sami przychodzą na stadion. No w Poznaniu kibole wygrali no i jakoś nie ma problemu z frekwencją. I gdzie jest k**a teraz twoja koncepcja??! No gdzie???? Się ja pytam!! I skoro śmieszy cię przywłaszczanie sobie klubu przez najwierniejszych kibiców to może przypomnieć Ci kto odbudował od podstaw Lechię, GKS, Hutnik?? Podpowiem, że na pewno nie twoi cywile i pikniki.
|
Do góry
|
|
|
|
#4410254 - 29/01/2011 20:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/03/2005
|
1. powiedz proszę jaki to chlew zrobił ten patologiczny kibol w dresiku 1. Taki, że postanowiono go wyprosić. Normalnych kibiców, zachowujących się normalnie nie wyprasza się bez powodu z kotła. Jasniej mozesz? bo ciekawy jestem  Musialby chyba mowic bardzo niemile rzeczy zeby dostac to co dostal  ale jesli juz to nie od goscia tak 'wysoko postawionego', taki ktos powinien unikac raczej takich sytuacji i o to cale zamieszanie, gdyby na jego miejscu stal kto inny to moze bysmy o tym nie uslyszeli..
|
Do góry
|
|
|
|
#4410260 - 29/01/2011 20:04
|
|
[ Jak ktoś przychodzi do was w gości i robi chlew i jeszcze się rzuca, gdy próbujecie go wyprosić to jak się zachowujecie? Koleś był najebany jak stodoła i taki o to przykład dawał swoim dzieciom. Biedna, sponiewierana przez kiboli rodzina. Śmiech na sali. Patologia z marginesu. ` 1. powiedz proszę jaki to chlew zrobił ten patologiczny kibol w dresiku 2. na jakiej podstawie twierdzisz,że to rodzina z marginesu ? 3. rozumiem,że Wy na meczach to nawet po jednym piwku nie jesteście . 1. Taki, że postanowiono go wyprosić. Normalnych kibiców, zachowujących się normalnie nie wyprasza się bez powodu z kotła. 2. A to na takiej, że facet bierze dziecko na mecz i spija się jak ostatni żul, a potem wiedząc, że jest już z tym dzieckiem na stadionie, prowokuje niebezpieczne sytuacje. Mógł po prostu grzecznie udać się piętro wyżej jak go wyproszono, a nie zgrywać bohatera. 3. Trzeźwość na stadionie to podstawa  Zazwyczaj to pijana żuleria robi chlew na wyjazdach, czasem na meczach u siebie. I znam to z własnych obserwacji, bo ładnych parę lat już jeżdżę na wyjazdy. I nie mówię o wyjazdach za Kolejorzem, bo tam się takich rzeczy rygorystycznie pilnuje. Mam na myśli mój lokalny klub ogladam Sobie jeszcze raz i widzę jak do spokojnie stojącego gościa notabene samego bez dzieci, podchodzi kolo,który po krótkiej wymianie uprzejmości go opluwa, po chwili podchodzi z drugim kolesiem i znów oplucie a potem zwykły rękoczyn bez powodu, dalej pojawia sie kobitka z dziećmi i tez zostaje opluta----jakos tego chlewu nie kumam dalej więc postaraj się lepiej  .......może cała ta rodzina była najebana,że trzeba było ich opluć i wpierdolić bo zepsuli wizerunek Wiary Lecha ? ps.
|
Do góry
|
|
|
|
#4410347 - 29/01/2011 20:38
[Re: AGASSI]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
macho kurde pieprzony napluł kobicie z dzieciakami w twarz ale dla wielu to IDOL Tak sie zastanawiam czy Ty jestes slepy? Oplul/ nie oplul nie istotne. A nawet jesli to tego goscia, a nie kobiety. A dla mnie Ty jesteś jednak większym idiotą. Przeczytaj ten artykuł. Teraz przeczytaj jeszcze raz. To, co w szóstym akapicie, i to co pod zdjęciem też. Teraz już rozumiesz, że nie tylko o flegmę chodzi? Nie rozumiesz. To jeszcze raz - akapit czwarty. No więc ten palant nie jest zwykłym śmieciem w szaliku jakiejś tam drużyny, tylko szefem Ogólnopolskiego Związku Stowarzyszeń Kibiców. Ma wpływ nie tylko na zachowanie zapatrzonych w niego nastolatków w barwach Lecha, ale także realny wpływ na parę istotniejszych dla milionowej rzeszy kibiców spraw. Czym zresztą sam troglodyta się chwali. O tym, że jako właściciel firmy ma podejrzane układy z klubem, urzędem miejskim, a wkrótce zarzut za fałszywkę kryjącą ściganego za rozbój kumpla z trybun, nie będę już wspominał, bo jak znam życie zbędziesz to standardowym "żydowska gazeta kłamie, bo jest żydowska i kłamie". Ale poraża mnie doprawdy, że dla Ciebie i, jak słyszę, dla wielu innych w Poznaniu, wszystko jest OK. Poczytaj sobie czlowieczku pozostale art tego pismaka, a potem sie wypowiadaj. Nie zamierzam ani bronic Litara, ani wyzywac tego goscia co przylazl na II z kobitami i dziecmi. To co mnie zostanawia to fakt dlaczego: - uslyszelismy o tym dopiero teraz, skoro od meczu mineło juz hohohoh czasu? - jak pismak z wybiórczej dostał nagranie? - o co tak naprawde poszło Widzimy jedno krotkie nagranie, wymachiwanie rekami, moze i plucie, ale nic wiecej. Gdyby sie naprawde cos wydarzyło to gosc poszedl by na policję. Tymczasem sprawa ujrzała swiatło dzienne dzieki znanmy juz wszystkim pismakowi. Jemu sie chyba naprawde nudzi, niech se chodzi na te swoje parady rownosci.
|
Do góry
|
|
|
|
#4410358 - 29/01/2011 20:43
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
|
Nie zamierzam ani bronic Litara, ani wyzywac tego goscia co przylazl na II z kobitami i dziecmi. To co mnie zostanawia to fakt dlaczego: - uslyszelismy o tym dopiero teraz, skoro od meczu mineło juz hohohoh czasu? - jak pismak z wybiórczej dostał nagranie? - o co tak naprawde poszło
Widzimy jedno krotkie nagranie, wymachiwanie rekami, moze i plucie, ale nic wiecej. Gdyby sie naprawde cos wydarzyło to gosc poszedl by na policję. Tymczasem sprawa ujrzała swiatło dzienne dzieki znanmy juz wszystkim pismakowi. Jemu sie chyba naprawde nudzi, niech se chodzi na te swoje parady rownosci.
Co ciekawe artykuł ukazał się na pierwszej stronie ogólnopolskiego wydania 
|
Do góry
|
|
|
|
#4410404 - 29/01/2011 21:00
|
|
lupus.....nie jestem ślepy a w dodatku GW w ogóle nie czytam i kompletnie nie znam pozostałej twórczości tego pismaka więc nie spinaj się tak bo Ci żyłka pęknie Niby go nie usprawiedliwiawsz ale ch.uj z tym czy opluł czy nie ,popchnął czy nie  Pewnie to taki kibicowski savoir-vivre BTW Ty byś poszedł na Policję ?
|
Do góry
|
|
|
|
#4410412 - 29/01/2011 21:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/10/2005
|
To co mnie zostanawia to fakt dlaczego: - uslyszelismy o tym dopiero teraz, skoro od meczu mineło juz hohohoh czasu?
Akurat na to pytanie odpowiedz jest dosc oczywista. Nie pamietam 'czym prasa zyla' bezposrednio po meczu, ale widocznie byl to temat tak zajmujacy, ze na jakies stadionowe przpychanki nikt nie zwrocilby najmniejszej uwagi. A pierwsza strona to juz zenada.
|
Do góry
|
|
|
|
#4410464 - 29/01/2011 21:14
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
PS Po tym co Zytnicki pisał w zeszłym roku to wtedy KLUB KKS Lech Poznan wypowidział wyborczej umowę. I z tego co pamietam to chyba nadal jest aktualne.
koleś dostał zlecenie: coś znaleźć, więc przejrzał wszystkie taśmy z monitoringu, natrafił na zajebisty materiał po paru miechach.  === Liter żałosny, ale i wybiórcza żałosna.
|
Do góry
|
|
|
|
#4410465 - 29/01/2011 21:15
[Re: Llama]
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4410876 - 29/01/2011 22:56
[Re: Amkwish]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/01/2005
|
Jak już pisałem w innym temacie na stadionie nie ma demokracji. Facet pojawił się w miejscu, gdzie obowiązują pewne zasady. Zawsze mnie śmieszy jak to kibole zawłaszczają sobie publiczne widowiska. Wydaje im się, że stadion jest ICH, że to oni ustalają ZASADY. Typowe myslenie kazdej swołoczy. Nic nie miec, ale sobie zawłaszczyć i ustalic swoje zasady. No i najważniejsze, zawsze byc w kupie, jeszcze nigdy nie widziałem solowych popisów jakiegos napinacza Napisał gość, który w wielu swoich postach obraża innych ludzi. Zobaczyć i wytknąć chamstwo u kogoś to pierwszy a zastanowić się nad swoim zachowaniem to nie ma potrzeby  pewnie napluć komuś w twarz a obrażać słownie to co innego wiec wyjdzie, że się czepiam.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|