Nie wiecie jak długo zajmuje temu bukowi wyjaśnienie zgłoszenia wysłanego do ich supportu?
Zgłosiłem uwagi do dziwnych operacji na moim koncie 27 marca i do dzisiaj sprawa nie jest wyjaśniona. Mało tego, do dzisiaj nie mam informacji do kiedy planują wyjaśnić zgłoszoną sytuację.
W międzyczasie oczywiście zablokowali mi konto, 3 razy poprosili o kopię dowodu tożsamości (wysłałem im za pierwszym razem), raz o numer telefonu (2 razy już im wysłałem).
Nie rozumiem - po prostu mają taki bałagan, że jednej sprawy do końca nie doprowadza jedna osoba, tylko za każdym razem ktoś inny mi odpisuje?
Tak się zastanawiam, czy olewają w ten sposób wszystkich klientów, czy tylko mi się tak przyfarciło. Może po prostu zbyt grzeczny jestem (byłem) w kontaktach z nimi? Pewnie jakbym wysyłam im maile kilka razy dziennie albo bym ich zwyzywał, to bym już dawno sprawę miał wyjaśnioną.
Tempo mają zabójcze - nadal nie podali co się dzieje, co robią, kiedy planują rozwiązać ten problem.
Przeczytałem cały wątek i widzę, że sporo osób miało przeboje z Tobetem. Regulamin faktycznie naginają do swoich potrzeb - też mam u nich kilka (kilkanaście?) anulowanych zakładów już po zakończeniu danego zdarzenia. Oczywiście oni mają prawo do błędów - gracze nigdy.