#45052 - 22/04/2004 17:33
Re: mBank, eKarta - wpłaty i wypłaty [2]
|
enthusiast
Meldunek: 26/10/2003
|
Zamowilem ekarte i jedyne co mnie w mbanku wkurza ,to to ze kazali mi na nia do 14 dni czekac.Czy rzeczywiscie az tyle trzeba czekac ,czy jest szansa ze np.w tydzien dojdzie.Powinno sie dac zamowic wysylke karty listem priorytetowym.Szczeze mowiac troche sie zawiodlem,no nic pozostaje mi odczekac te 2(jakze dlugie-bo pozbawione obstawiania)  tygodnie.pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#45053 - 22/04/2004 19:18
|
veteran
Meldunek: 28/09/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Naarmo: [qb]Zamowilem ekarte i jedyne co mnie w mbanku wkurza ,to to ze kazali mi na nia do 14 dni czekac.Czy rzeczywiscie az tyle trzeba czekac ,czy jest szansa ze np.w tydzien dojdzie.Powinno sie dac zamowic wysylke karty listem priorytetowym.Szczeze mowiac troche sie zawiodlem,no nic pozostaje mi odczekac te 2(jakze dlugie-bo pozbawione obstawiania)  tygodnie.pozdrawiam[/qb][/QUOTE]Może przyjśc wcześniej i tak pewnie będzie. Mi kiedyś wysyłali coś pocztą i miało iść do 10 dni, a okazało się że wysłali priorytetem i było za 2 dni  Niestety nie zawsze są tacy szybcy. Jak się trafią jakieś święta dłuższe po drodze to nic nie można u nich załatwić scottie
|
Do góry
|
|
|
|
#45054 - 22/04/2004 19:39
|
enthusiast
|
Najprosciej by bylo gdyby mozna bylo wybrac rodzaj przesylki.Doliczaliby to do kosztow karty i ludzie mieliby wybor,a tak trzeba sie zadowolic tym co jest  pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#45055 - 22/04/2004 20:09
|
addict
Meldunek: 24/06/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał scottie: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał czyczu: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Ezquerro: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał scottie: [qb] account number - numer konta -12 ostatnich cyfr z 26[/qb][/QUOTE]myslalem ze to 16 liczb, moze te 4 zera sie nie licza wiec wpisze 12 dzieki scottie[/qb][/QUOTE]dobrze myslałeś ma być 16 ostatnich, scottie sie machnął  [/qb][/QUOTE]dobrze myślisz, te zera się nie liczą, więc jest 12 cyfr nie machnąłem się więc, a ty czyczu "nie ucz ojca dzieci robić" scottie[/qb][/QUOTE]dobrze wybacz ojcze  (p.s. i tak i tak będzie dobrze)
|
Do góry
|
|
|
|
#45057 - 24/04/2004 21:56
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał kanciasty: [qb]Witam mam pytanko, jesli wplacilem do buka ekarta 50 E to gdy bede chcial wyplacic kase, zalozmy majac w buku ugrane 200 E, robie zwrot na karte, pytanie: czy moge wyplacic tylko kwote nie przekraczajaca te 50 E, czy bez wiekszych ograniczen. z gory dzieki za odpowiedz pozdrowka[/qb][/QUOTE]To zależy od buka. Jedni pozwalają wypłacić kartą więcej niż się wpałacało, ale w większości z tego co się orientuję to można wypłacić do kwoty jaką się wpłacało ,a potem trzeba użyć innej metody wypłaty. Siakoś tak scottie
|
Do góry
|
|
|
|
#45058 - 24/04/2004 22:29
|
addict
Meldunek: 03/12/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał scottie: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał kanciasty: [qb]Witam mam pytanko, jesli wplacilem do buka ekarta 50 E to gdy bede chcial wyplacic kase, zalozmy majac w buku ugrane 200 E, robie zwrot na karte, pytanie: czy moge wyplacic tylko kwote nie przekraczajaca te 50 E, czy bez wiekszych ograniczen. z gory dzieki za odpowiedz pozdrowka[/qb][/QUOTE]To zależy od buka. Jedni pozwalają wypłacić kartą więcej niż się wpałacało, ale w większości z tego co się orientuję to można wypłacić do kwoty jaką się wpłacało ,a potem trzeba użyć innej metody wypłaty. Siakoś tak scottie[/qb][/QUOTE]wielkie dzieki za odpowiedz, czyli: przykladowo zrobie pierwszy zwrot 50E na ekarte, pozostala kase musze wyplacic inna metoda, lub moge robic raz w miesiacu zwroty po 50 E? chodzi mi dokladnie jak to jest w bet365, tam zamierzam uderzyc pozdrowka
|
Do góry
|
|
|
|
#45059 - 24/04/2004 22:55
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał kanciasty: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał scottie: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał kanciasty: [qb]Witam mam pytanko, jesli wplacilem do buka ekarta 50 E to gdy bede chcial wyplacic kase, zalozmy majac w buku ugrane 200 E, robie zwrot na karte, pytanie: czy moge wyplacic tylko kwote nie przekraczajaca te 50 E, czy bez wiekszych ograniczen. z gory dzieki za odpowiedz pozdrowka[/qb][/QUOTE]To zależy od buka. Jedni pozwalają wypłacić kartą więcej niż się wpałacało, ale w większości z tego co się orientuję to można wypłacić do kwoty jaką się wpłacało ,a potem trzeba użyć innej metody wypłaty. Siakoś tak scottie[/qb][/QUOTE]wielkie dzieki za odpowiedz, czyli: przykladowo zrobie pierwszy zwrot 50E na ekarte, pozostala kase musze wyplacic inna metoda, lub moge robic raz w miesiacu zwroty po 50 E? chodzi mi dokladnie jak to jest w bet365, tam zamierzam uderzyc pozdrowka[/qb][/QUOTE]B365 możesz sobie od razu odpuścić , bo oni nawet nie mają wpłaty E kartą  Sprawdź to jeszcze dokładnie, ale wydaje mi się że nie bo tez chciałem wpłacić i mi się nie udało. Jeśli chodzi o wypłaty to chyba jednak możesz tylko tą kwotę wypłacić , którą wpłaciłeś. Nie możesz co miesiąc takiej kasy wypłacać Vide GB , tam jak przekroczysz limit wypłaty na kartę to wypłacasz Moneybookers. scottie
|
Do góry
|
|
|
|
#45061 - 26/04/2004 14:25
|
stranger
Meldunek: 25/01/2002
|
ile trzeba czekac na az wyplaca kase z B$W na konto w mbanku?? prosze o szybko odpowiedz. Wielkie dzieki i pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#45063 - 26/04/2004 19:11
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/10/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał scottie: B365 możesz sobie od razu odpuścić , bo oni nawet nie mają wpłaty E kartą  Sprawdź to jeszcze dokładnie, ale wydaje mi się że nie bo tez chciałem wpłacić i mi się nie udało. Jeśli chodzi o wypłaty to chyba jednak możesz tylko tą kwotę wypłacić , którą wpłaciłeś. Nie możesz co miesiąc takiej kasy wypłacać Vide GB , tam jak przekroczysz limit wypłaty na kartę to wypłacasz Moneybookers. scottie[/QUOTE]mylisz sie. do bet365 jak najbardziej mozna wplacic ekarta. z wyplatami na karta wiekszymi niz depozyt nie ma zadnego problemu, ba, jest to jedyna mozliwosc wyplaty jesli wplacales karta. o wyplate na karte trzeba poprosic mailem (nie ma mozliwosci z poziomu strony) podajac kwote i odpowiedz na pytanie bezpieczenstwa. proces otwierania konta w mbanku to totalna porazka - w moim przypadku od momentu zlozenia wniosku przez net do momentu otrzymania ekarty minal ponad miesiac czasu! inteligo bije ich o glowe pod tym wzgledem, od zamowienia do przyjazdu kuriera z przesylka minely 3 dni!
|
Do góry
|
|
|
|
#45065 - 27/04/2004 04:09
|
addict
Meldunek: 12/09/2002
|
Panowie mam pytanko: Jaka jest aktualna nazwa i adres mBANKu, gdyz zawsze wyplacalem w betandwin i bylo ok a teraz jak chcialem wyplacic to mi za kazdym razem wypisuje bledny adres banku?? Dotychczas mialem taki: Nazwa banku BRE Bank S.A. – mBank Adres al. Mickiewicza 10 90-050 Lodz A buraki z supportu nie odpowiadaja na e-maile  uke: juz nie wspomne ze mi zalozyli ograniczenia do 5 ojro co bylo skandalem ale to juz inna bajka. ale im to nie pomaga bo i tak ich loje Z gory dzieki za odpowiedz  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#45066 - 27/04/2004 04:20
|
member
Meldunek: 25/03/2004
|
Wejdź na czat mbanku. tam zawsze jest jakiś operator i on powie ci najlepiej.
|
Do góry
|
|
|
|
#45069 - 27/04/2004 04:40
|
enthusiast
|
MorpheusI ile idzie wyplata z b&w na konto??pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#45071 - 27/04/2004 04:47
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał gruda: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał scottie: B365 możesz sobie od razu odpuścić , bo oni nawet nie mają wpłaty E kartą  Sprawdź to jeszcze dokładnie, ale wydaje mi się że nie bo tez chciałem wpłacić i mi się nie udało. Jeśli chodzi o wypłaty to chyba jednak możesz tylko tą kwotę wypłacić , którą wpłaciłeś. Nie możesz co miesiąc takiej kasy wypłacać Vide GB , tam jak przekroczysz limit wypłaty na kartę to wypłacasz Moneybookers. scottie[/QUOTE]mylisz sie. do bet365 jak najbardziej mozna wplacic ekarta. z wyplatami na karta wiekszymi niz depozyt nie ma zadnego problemu, ba, jest to jedyna mozliwosc wyplaty jesli wplacales karta. o wyplate na karte trzeba poprosic mailem (nie ma mozliwosci z poziomu strony) podajac kwote i odpowiedz na pytanie bezpieczenstwa. proces otwierania konta w mbanku to totalna porazka - w moim przypadku od momentu zlozenia wniosku przez net do momentu otrzymania ekarty minal ponad miesiac czasu! inteligo bije ich o glowe pod tym wzgledem, od zamowienia do przyjazdu kuriera z przesylka minely 3 dni![/qb][/QUOTE]A widzisz Gruda, tego nie wiedziałem, bo niby skąd mam wiedziec że mają taki hidden bonus Dzięki, może to info się przyda scottie
|
Do góry
|
|
|
|
|
|