#4471585 - 21/02/2011 02:16
Re: Najśmieszniejsze wypowiedzi na forum [2]
[Re: Self-Confident]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/12/2005
|
ale oni mają problem do mnie od N czasów ! wiem co mam pisać. studentów nienawidzę! fachowcy na bezrobociu eksperci w kilku dziedzinach niewspomnę ale najlepsze ujęcie zakłamane ....... wiadomo o co chodzi ktoś idiotę ze mnie robi confused niech przeżyję tu taki delikwent czy pajac .... nie znają mojej sytuacji więc niech zamilczą ja mam o wiele większą wiedzę od nich mi starczy średnie i nie uciekam tak jak niektórzy hipokryci przed armią. owszem 5 lat poza granicami PL daje znać poematów nie będę piasać prostym jękiem piszę by każdy wiedział o co biega tak wiem,że źle a chojraki niech kość wezmą i udławią się nią uwaga tłumaczę: Oni (nie wiem kto) zawsze coś do mnie mieli. Malo tego strasznie nie lubię studentów oraz bezrobotnych pseudofachowców. Jest tez pewna grupa która uważa się za ekspertów w pewnych dziedzinach, oni także nie przypadli mi do gustu. Jednak to czego nie znoszę najbardziej to zakłamanie. Mam nadzieje ze będziecie wiedzieli o co chodzi. Wiele osób chce wystrychnąć mnie na dudka! Myślę, że mieli by problemy aby tu w ogóle przeżyć. Jeśli nie znają mojej ciężkiej sytuacji to niech zamilcza proszę. Osobiście uważam, ze posiadam o wiele szersza wiedzę niż oni. Wykształcenie średnie, jakie zdobyłem, jest wystarczające i nie muszę się obawiać poboru do wojska. Nie tak jak spora cześć hipokrytów. 5 lat spędzone poza granicami państwa wywarło na mnie olbrzymi wpływ, dlatego nie chce tego ubierać w piękne słowa. Staram się używać prostego języka tak aby przekaz był zrozumiały dla wszystkich. Jebię chojraków. Made my day 
|
Do góry
|
|
|
|
#4471841 - 21/02/2011 04:29
[Re: [T]-error]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 08/01/2008
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4471866 - 21/02/2011 04:35
[Re: vindom]
|
Celtic Glasgow FC
Meldunek: 19/12/2003
|
Nie żartujcie sobie z gościa, bo znów zamknie się w sobie jak jakiś skorupiak i już definitywnie pożegna się z forum i nikt go nie przekona by znów powrócił. On musi zostać, drugi taki analfabeta z w randze moda się nie trafi. Mało kto posiada na forum taką osobę, to piękna swoista ciekawostka, dobro szczególne, o które należy dbać z należytą troską, a nie robić sobie grube żarty. Vindom, "swoista ciekawostka", to był koleżka "Dżizas". No i może jeszcze ten MacGyver... Bezdomny jest, bez wątpienia, bardzo wartościowym członkiem tego forum. Ale jak zechce, to odejdzie. On nie jest małym zwierzątkiem, żeby sie o niego troszczyć i pielęgnować. To jest facet i wie co dla niego dobre. Uzna, że dla swojego spokoju czas sie pożegnać, to niech to zrobi i tyle.
|
Do góry
|
|
|
|
#4472028 - 21/02/2011 05:09
[Re: APOLLYON]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/03/2006
|
Nie żartujcie sobie z gościa, bo znów zamknie się w sobie jak jakiś skorupiak i już definitywnie pożegna się z forum i nikt go nie przekona by znów powrócił. On musi zostać, drugi taki analfabeta z w randze moda się nie trafi. Mało kto posiada na forum taką osobę, to piękna swoista ciekawostka, dobro szczególne, o które należy dbać z należytą troską, a nie robić sobie grube żarty. Vindom, "swoista ciekawostka", to był koleżka "Dżizas". No i może jeszcze ten MacGyver... Bezdomny jest, bez wątpienia, bardzo wartościowym członkiem tego forum. Ale jak zechce, to odejdzie. On nie jest małym zwierzątkiem, żeby sie o niego troszczyć i pielęgnować. To jest facet i wie co dla niego dobre. Uzna, że dla swojego spokoju czas sie pożegnać, to niech to zrobi i tyle. To jest kwestia gustu. Dla mnie "ciekawostką" jest ktoś kto posiada rangę moda, a pisze jakby cierpiał na analfabetyzm, dla ciebie zaś inni użytkownicy.
|
Do góry
|
|
|
|
#4472069 - 21/02/2011 05:25
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/11/2006
|
ale sie przyjebaliście do kolegi zaczął jeden i ruszyła lawina
|
Do góry
|
|
|
|
#4472080 - 21/02/2011 05:31
[Re: vindom]
|
Celtic Glasgow FC
|
Nie żartujcie sobie z gościa, bo znów zamknie się w sobie jak jakiś skorupiak i już definitywnie pożegna się z forum i nikt go nie przekona by znów powrócił. On musi zostać, drugi taki analfabeta z w randze moda się nie trafi. Mało kto posiada na forum taką osobę, to piękna swoista ciekawostka, dobro szczególne, o które należy dbać z należytą troską, a nie robić sobie grube żarty. Vindom, "swoista ciekawostka", to był koleżka "Dżizas". No i może jeszcze ten MacGyver... Bezdomny jest, bez wątpienia, bardzo wartościowym członkiem tego forum. Ale jak zechce, to odejdzie. On nie jest małym zwierzątkiem, żeby sie o niego troszczyć i pielęgnować. To jest facet i wie co dla niego dobre. Uzna, że dla swojego spokoju czas sie pożegnać, to niech to zrobi i tyle. To jest kwestia gustu. Dla mnie "ciekawostką" jest ktoś kto posiada rangę moda, a pisze jakby cierpiał na analfabetyzm, dla ciebie zaś inni użytkownicy. Ani Ty, ani ja, nie wybieramy modów. Nie mamy w tej materii nic do powiedzenia. Niech więc, Bezdomny pozostanie dla Ciebie "ciekawostką"  Jak pisałem wcześniej: Powinien być rozliczany z tego, co robi dla forum a nie za brak przecinków w zdaniach. Ja juz kończę w tym temacie, bo to nie ma sensu.
|
Do góry
|
|
|
|
#4472167 - 21/02/2011 05:57
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/03/2006
|
Jak pisałem wcześniej: Powinien być rozliczany z tego, co robi dla forum a nie za brak przecinków w zdaniach. Ja juz kończę w tym temacie, bo to nie ma sensu.
Robi faktycznie bardzo dużo, m.in. w każdym temacie, w którym zabiera głos, w sposób nieudolny posługuje się językiem ojczystym. Żeby jeszcze chciał się poprawić i pisać w sposób bardziej zrozumiały, czytelny - OK nie byłoby problemów. Niemniej jako mod powinien dawać przykład nie tylko aktywnością, ale również poprawną pisownią. Poza tym nie chodzi o jak to ująłeś "brak przecinków", bo te błędy zdarzają się większości ludzi. Chodzi o cały sposób zapisu, konstrukcji wypowiedzi, które zawierają sporo błędów gramatycznych, logicznych, składniowych. Nie wspominam o interpunkcyjnych właśnie. I ten jego "specyficzny sposób" zapisu wywołujący efekt tragikomiczny stał się zarzewiem drwin. Nikt przecież nie podważa ani jego aktywności, ani wiedzy o angielskiej piłce - przynajmniej mam takie wrażenie.
|
Do góry
|
|
|
|
#4472255 - 21/02/2011 06:24
[Re: Boubson]
|
GRILL MASTER
Meldunek: 04/01/2007
|
czepiacie sie tyle Wam powiem... jak dla mnie kolejny temat dla frustratow ktorzy chcac podwyzszyc swoje ego najezdzaja na innych... ktos kto tu jest modem - niech usunie 2 ostatnie, nic nie wnoszace do naszego forum, strony pełna zgoda  , najeżdżają na gościa bez większego powodu, niech sobie pisze jak chce, nikt nie musi tego czytać, ale mam wrażenie, że niektórzy wchodzą na to forum przede wszystkim po to, żeby kogoś zmieszać z błotem, nie rozumiem w jakim celu, chyba po to, żeby kompleksy leczyć...
|
Do góry
|
|
|
|
#4472262 - 21/02/2011 06:26
[Re: Boubson]
|
Celtic Glasgow FC
|
czepiacie sie tyle Wam powiem... jak dla mnie kolejny temat dla frustratow ktorzy chcac podwyzszyc swoje ego najezdzaja na innych... ktos kto tu jest modem - niech usunie 2 ostatnie, nic nie wnoszace do naszego forum, strony Boubson, tych, którzy najeżdżają na Bezdomnego już disiaj tu nie ma. Ja jestem po jego stronie, bo to porządny gość.
|
Do góry
|
|
|
|
#4472465 - 21/02/2011 12:12
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
To jest facet i wie co dla niego dobre. Zachowuje się jak baba. Trafnej LM LE również trafnych typów w 2011 większego udzielania się w Stadionie Piłkarskim życzę Odchodzę z forum
Życzę większj listy humanistów i ludzi z ADHD
Pozdrawiam A jak widzicie we mnie wroga mogę pożegnać
Trzymajcie się i niech kto inny w Anglii działa
A ty kolego jak myślisz,że jestem uzależniony od forum to się grubo mylisz
Niewykluczone,że to moje ostatnie słowa tu : AVE LAZIO ! Foch i chuj 
|
Do góry
|
|
|
|
#4472609 - 21/02/2011 16:47
[Re: ArtekPotito]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/10/2005
|
czepiacie sie tyle Wam powiem... jak dla mnie kolejny temat dla frustratow ktorzy chcac podwyzszyc swoje ego najezdzaja na innych... ktos kto tu jest modem - niech usunie 2 ostatnie, nic nie wnoszace do naszego forum, strony pełna zgoda  , najeżdżają na gościa bez większego powodu, niech sobie pisze jak chce, nikt nie musi tego czytać, ale mam wrażenie, że niektórzy wchodzą na to forum przede wszystkim po to, żeby kogoś zmieszać z błotem, nie rozumiem w jakim celu, chyba po to, żeby kompleksy leczyć... Gdyby się bardziej starał, to nikt nic by nie mówił. Przecież to dużo nie kosztuje. Myślę, że po przeczytaniu 2-3 średniej wielkości współczesnych powieści poprawa byłaby znaczna.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|