#4433375 - 06/02/2011 21:01
Re: Dyskusje, pytania, uwagi, wątpliwości itd. /2/
[Re: connor]
|
PLAYOFF WINNER 2011
Meldunek: 17/08/2006
|
W Unibecie o asy i df? ok
w takim razie totalne amatorstwo ze wyniki byly dostepne dopiero w sobote po 15stej..., wydawalo mi sie ze awansowalem i tracilem swoj cenny czas na podawanie typow, czyli gralem(co smieszniejsze rywala juz pokonalem w tej rundzie) a Aronek nie mial najmniejszych szans na pokonanie swojego przeciwnika ze wzgledu na to ze dopiero teraz by sie dowiedzial ze jednak wygral przez kruczek w regulaminie...
jednym slowem zenad, podawanie oficjalnych wynikow na jeden dzien przed koncem turnieju, z pewnoscia juz nigdy tutaj nie zagram.
Pozdr. Moj rywal z I rundy dzieki kruczkom prawnym Majnera awansowal ale tak był zaskoczony takim obrotem sprawy ze w kolejnej rundzie nie oddał żadnego typu. Przyznaję Ci Experto rację ten konkurs pod "opieką" Majnera to żenada. Jest Akhu, Boubson, ktorzy z pełnym profesjonalizmem poprowadziliby ten konkurs ale z niezrozumiałych dla mnie powodow zarzadza tym Majner, ktory nie ma czasu lub ma wszystko i wszystkich w dalekim poważaniu...
|
Do góry
|
|
|
|
#4433483 - 06/02/2011 21:26
[Re: Rivaldinho]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/01/2008
|
widze ze spotkanie Anderson - Devvarman przy 1:2 jest susp. - co dalej z tym typem ? mozna dac zastepczy czy jesli zostanie dograne np jutro to wynik bedzie sie liczyl. prosze o miare szybka odpowiedz najlepiej przed zakonczeniem rundy przyłączam się do pytania. Dajcie znać ludziska
|
Do góry
|
|
|
|
#4433535 - 06/02/2011 21:41
[Re: nalbandiann]
|
2fast 2furious
Meldunek: 06/11/2001
|
Czekamy z wynikami do poniedziałku do godz. 12:00. Typu zastępczego za mecz Anderson - Devvarman nie można podać do momentu, aż Unibet zrobi za niego zwrot. Czekanie do ostatniego dnia z podawaniem typów ma swoje plusy, ale ma też minusy i to jest ten najważniejszy z nich Experto, nie pierwszy raz odpadasz z tego konkursu za błędny zapis typów i co, znowu powiesz, że to parodia ? To po co bierzesz w nim udział ? Typ masz policzony po kursie 1, bo jest niezgodny z regulaminem i kropka. A co do wyników podanych w sobotę, to w Play Off`ach Bet365 jakoś nigdy nie były podawane wyniki przez moderatora i jakoś każdy sobie radził, a tu jakoś każdemu trzeba wyniki podstawiać pod nos, bo tu nie potraficie sobie sami policzyć i to dla mnie jest żenadą. mkr, jak już dorośniesz i dojrzejesz do słowa "przegrana" to daj znać
|
Do góry
|
|
|
|
#4433574 - 06/02/2011 21:51
[Re: Rivaldinho]
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
no w sumie, pomysl Rivy nie jest zly... ale zenujace jest zachowanie stalych bywalcow konkursow i forum, pretensje i fochy jak dzieci, a to przeciez dorosli ludzie majner jakby chcial sie tak zachowywac jak. np mkr i Experto, to powinien w trakcie trwanie play offow zamknac konkurs i miec wyjebane na takich usserow. Tu go podziwiam ze z takimi marudami musi sie uzerac
|
Do góry
|
|
|
|
#4433613 - 06/02/2011 22:00
[Re: Ojro]
|
+
Meldunek: 29/04/2004
|
Ty chyba zartujesz Ojro Zaden konkurs na forum nie jest tak fatalnie prowadzony, od dawien dawna totalna samowolka i masa sporow przez nieprecyzyjny regulaminy, aneksy, widimisie i dziwne interpretacje prowadzacego Tak wynika z moich obserwacji - choc mnie to bezposrednio nie dotknelo, przyznam ze to denerwujace. Tak wiec Twoje klaskanie w tym przypadku jest dla mnie daleko niezrozumiale. Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz
|
Do góry
|
|
|
|
#4433799 - 06/02/2011 22:55
[Re: Amir_Khan]
|
2fast 2furious
|
Amir, grasz z Aronkiem. Riva, nie twierdzę, że konkurs jest idealnie prowadzony i że regulamin jest idealny. Jest tylko jedna podstawowa zasada - błędy w regulaminie kasuje się po zakończeniu konkursu, a nie na życzenie userów w trakcie jego trwania. Temat z podawaniem wyników przez userów był wałkowany już kilkanaście razy i zawsze stawało na tym, żeby to moderatorzy podsumowywali. Zresztą Akhu na bieżąco podlicza debel, to tylko ja "zawalam" w singlu Jeśli będzie wola narodu, aby każdy sam sobie podliczał bilans, to oczywiście taki zapis w regulaminie się pojawi. Tylko, że udział w konkursie bierze ponad 100 osób, a w takich kwestiach wypowiada się góra 10 osób. Przy zapisach do następnej edycji możemy wprowadzić zapis, że każda osoba podczas zapisów będzie się musiała zdeklarować czy woli sama podliczać bilans czy chce, żeby to robił moderator. Jak będzie 50,01% głosów na osobiste podliczanie, to się taki zapis wprowadzi do regulaminu. Bo nie sztuką jest w tej chwili kazać userom podliczać bilans, bo zawsze znajdzie się jakaś czarna owca, która napisze, że nie wiedziała i odpadnie z tego powodu z konkursu i znowu będą żale i rzygi w stronę prowadzących. Żeby było jasne - to ostatnie zdanie nie jest skierowane przeciwko Boubsonowi
|
Do góry
|
|
|
|
#4433817 - 06/02/2011 22:59
[Re: Amir_Khan]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
To ze nie podalem hc gem ok moja wina, chociaz posty nade mna i pode mna byly z tym samym handi i z tym samym kursem na Li, tylko ktos malo rozgarniety by pomyslal ze chodzi o inny handi gdyz tylko on byl dostepny na ten mecz, ale ok kruczek w regulaminie i niech bedzie moj blad. Z tym za zenade uwazam cos innego, to ze w sobote po poludniu dopiero sie dowiedzialem o tym ze jednak ktos inny awansowal, gdzie podalem juz 4 typy i pokonalem kolejnego rywala. Majner bez watpienia uwazam ze jestes najgorszym prowadzacym, przyczyniles sie do zalatwienia sponsorow, ale to co juz wyprawiales w samych konkursach to totalna amatorka. Pamietam jak kiedys ludzie zamykali konta u bukow z powodu tego jak prowadziles konkurs i wywalales z konkursu userow za kopiowanie pickow a przepuszczales swoich znajomych, mam na to wyjebanie i nie zagram juz w zadnym konkursie gdzie moderujesz, bez odbioru.
|
Do góry
|
|
|
|
#4433909 - 06/02/2011 23:23
[Re: connor]
|
2fast 2furious
|
Owszem, wywalałem (i nie tylko ja) ludzi z TopSpina za kopiowanie typów, ale przecież to było na WASZE (czyli userów) życzenie, więc nie wiem czemu akurat w tym momencie wyciągasz tą sprawę i jeszcze osądzasz mnie o kolesiostwo. A to, że jeden koleś zamknął konto w Unibecie, bo wyleciał z konkursu i poskarżył się Unibetowi to fakt. Tylko, że nie uwierzysz jaka była reakcja Unibetu w tym temacie.
Masz prawo uważać mnie za najgorszego moderatora, bo żyjemy w wolnym kraju i ja nic do tego nie mam.
|
Do góry
|
|
|
|
#4433973 - 06/02/2011 23:33
[Re: majner]
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
Tyle razy już było to co powyżej wałkowane i co edycja jakieś pretensje. Gdy jeszcze nie prowadziłem tego konkursu sam interesowałem się tym jak typował mój rywal, jaki ma bilans i czy awansowałem do kolejnej rundy. W play-off C jest przecież tak, że każdy sam ogarnia z kim gra i tylko czasami ktoś wyskoczy ze zdziwieniem czemu jest tak a nie inaczej. Majner miał mało czasu, ja z Akhu nie wiedzieliśmy czy porobić podsumowania czy nie (by nie dublować) i stąd dopiero wczoraj Akhu ogarnął całość, po tym jak majner określił się z brakiem czasu. Co by nie dopisać do regulaminu, czy to w I poście zawsze wam jest nie na rękę. Skoro startuję w jakimś konkursie to wypada przeczytać regulamin, do tego jeśli coś nowego dojdzie to chyba zawsze wrzucamy to w I poście. Naprawdę ogarnięcie tego wówczas nie jest trudne. Zdarza się, że brak czasu, ktoś na szybko typuje i coś zapomni - przecież to może się zdarzyć mi, Akhu czy majnerowi. Tylko należy wówczas zauważyć wlasny błąd w tym i nie rzucać pukami na lewo i prawo jaki to jeden czy drugi mod jest zły. Z pewnych względów zaprzestałem prowadzić konkurs ale po ostatnich wyczynach i propozycji Akhu, na którą nie mogłem się zgodzić (pfff ) bardzo możliwe, że od następnej edycji ogarnę znowu z nim ten konkurs. Ale wiele się odechciewa, gdy tłumaczysz komuś po kilka razy jedno a on dalej nie rozumie o co be.
|
Do góry
|
|
|
|
#4434022 - 06/02/2011 23:42
[Re: zludna]
|
2fast 2furious
|
Dobra, umówmy się, że każdy poda swój wynik po zakończeniu rundy i nie będzie problemów. Podliczenie 5 typów zajmie... no 5 minut maksymalnie, jak ktoś będzie mnożył pisemnie :-) Ale Ty podasz, X poda i Y poda bilans, ale Z już nie poda i znowu będzie awantura
|
Do góry
|
|
|
|
|
|