#4406576 - 28/01/2011 02:25
Re: Mistrzostwa Świata - SZWECJA 2011 - mężczyźni
[Re: Lukasz111]
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
Typ konkursowy
Francja-Szwecja 2 kurs 5 ladbrokes
Francja murowany pewniak zmierzy się z gospodarzem turnieju , trójkolorowi idą jak burza do tej pory same zwycięstwa i tylko jeden remis, Szwedzi już dwie porażki na koncie , liczę na to że gospodarzom trafi się dzień konia, kursy pokazują że eksperci dają im zaledwie kilkanaście procent szans.
To są mistrzostwa świata , Francuzi to nie maszyny , może przytrafić im się słabszy dzień , gorsza dyspozycja , z kolei gospodarze mogą wspiąć się na wyżyny swoich możliwości , przy odpowiedniej dozie szczęścia , są w stanie nawiązać walkę z faworyzowanymi gośćmi. Mam nadzieję że pokażą że stać ich na sprawienie nie lada sensacji. Niech wygra piękno sportu i skazywani na porażkę Wikingowie.
|
Do góry
|
|
|
|
#4406695 - 28/01/2011 03:00
[Re: Legia]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/08/2006
|
Węgry Kurs: 2,62
Wypada spróbować. Nasi piłkarze rozsypani całkowicie, pełno strat z Chorwacją i gdyby nie to, że świetnie bronili nasi bramkarze, a sędziowie dali Chorwatom pełno kar to byłby pogrom. Nasi w ataku bez pomysłu, Bielecki nic nie rzuca, jedynie traci pilki, Lijewski slabo, zmiennicy nic do gry nie wnosza. Wegrzy chyba na nic wiecej w tej grupie nie liczyli, przegrali z Francja i Hiszpania, ale pokonali Niemcow i powalcza z nami o miejsce dajace szanse walki o IO. Wydaje mi sie, ze na pewno do meczu przystapia w lepszych nastrojach niz nasi szypiornisci.
|
Do góry
|
|
|
|
#4407228 - 28/01/2011 08:47
[Re: Gaske]
|
enthusiast
Meldunek: 18/01/2011
|
dzsiaj: dania, polska, chorwacja. za/przeciw ??
Piszecie, że Polska bez formy. to prawda, ale to jest jednak mecz o igrzyska i uwazam , ze beda w stanie to wygrac i chociaz tym przykryc blamaz porazki. aczklowiek chcialbym przypomniec, ze Wenta przed MŚ mówił o 7 miejscu, że to jest ich cel. mysle, ze ten cel zostanie zrealizowany. Polska wygra !
|
Do góry
|
|
|
|
#4407930 - 28/01/2011 20:04
[Re: Zohan]
|
veteran
Meldunek: 01/12/2007
|
Hiszpania, Chorwacja, Polska  widać, że każdy ma inne typy - co świdczy o tym, ze będzie ciężko coś ugrać. wg mnie Polacy są tak czy inaczej lepszą drużyną od Madziarów, mimo kłopotów, mają świadomość stawki, myślę, że dadzą radę. Chorwacja - potęga piłki ręcznej, ten turniej im nie poszedł, lecz wciąż są bardzo mocni, co pokazali wygrywając na dużym luzie z Polską. Islandia nie powinna im się za mocno postawić. Hiszpania - drużyna bardzo bardzo mocna, wg mnie na pewno mocniejsza od Duńczyków, którzy nie zasługują na to miejsce gdze są ,niby wygrywają wszystko, a jednak ich gra mnie w ogóle nie przekonuje, czas ay w końcu ktoś ich zatrzymał. Francja-Szwecja - rozum podpowiada francuzów, jednak kursiow na gospodarzy kusi i to mocno, jak dla mnie no bet, lub jednak Francja, która jest obecnie najlepsza na świecie
|
Do góry
|
|
|
|
#4408080 - 28/01/2011 21:27
[Re: Kielon86]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4408090 - 28/01/2011 21:30
[Re: Kielon86]
|
Mistrz Playoff Zima 2011
Meldunek: 30/01/2006
|
ja do dzisiejszych meczy podchodzę troszkę inaczej. Co prawda mam na singlu Polskę  no ale oprócz tego mam jeszcze kupon na strzelców: Tłuczyński over 4,5 @1,70 A.Petersson over 4,5 @1,70 jeśli chodzi o Tomka, to wiadomo że wykonuje rzuty karne (a spodziewam się ich paru w tym meczu, najważniejsze żeby co najmniej dwa pierwsze trafił) spodziewam się że będzie też dużo wykluczeń, bo wiadomo że choć jest to mecz o dopiero 7 msc to jest cholernie ważny dla obu ekip, więc za pewne będzie twarda walka. A jak będą kary, to łatwiej ze skrzydła się rzuca  Jeśli chodzi o zawodnika Gejzerów, to jest to najlepszy strzelec, a wydaje mi się że będzie overowy mecz, tak więc te 5 bramek powinien rzucić  no ale najważniejsze to POLSKA 
|
Do góry
|
|
|
|
#4408190 - 28/01/2011 22:23
[Re: Platini]
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
Polska - Węgry Patrząc na dzisiejsze spotkanie i oferowany kurs na nasz zespół mam mieszane odczucia. Nasza kadra jechała jako jeden z faworytów imprezy, wg mnie - nie znającego się za bardzo na piłce ręcznej  w tej czwórce powinni się znaleźć. Tymczasem po fatalnym meczu ze Szwecją - to on wg mnie zaważył na wszystkim - gramy dziś o siódme miejsce. Niby motywacja może być słaba ale należy zwrócić uwagę na fakt, że drużyna, która dzisiejszy mecz wygra będzie miała przepustkę do IO. Trener Wenta jasno zapowiadał, że celem minimum jest zajęcie miejsca w siódemce najlepszych drużyn. I dziś ten cel trzeba zrealizować. Węgrzy mnie nie przekonują choć przyznam się, że nie widziałem ich pełnych spotkań. U nas głównym elementem, który przekonuje mnie do grania na Polskę to postawa bramkarzy. Zarówno Szmal jak i jego zmiennik bronią na fajnej skuteczności. Jeśli przegramy dzisiejszy mecz to będzie totalna masakra - wrócimy na tarczy a wówczas może być ciężko o utrzymanie fajnego kolektywu, który panuje w ekipie. A tego chyba żaden kibic by nie chciał. Typ: Polska -1.5 @1,72
|
Do góry
|
|
|
|
#4408403 - 28/01/2011 23:48
[Re: mateekk]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2004
|
Miłośnik remisów też dzisiaj liczy na przynajmniej jeden remis w trzech meczach bo w gospodarzy nie wierzę wcale..
|
Do góry
|
|
|
|
#4408461 - 29/01/2011 00:15
[Re: nawoj]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/01/2005
|
Chorwacja - Islandia
Mecz o 5 miejsce. Jedni i drudzy słabiutko na tych mistrzostwach. Oglądałem mecz Islandii z Hiszpanią, totalna klapa w 1 połowie (10 bramek różnicy), po przerwie próbowali gonić ale jak zbliżyli się na 4-5 bramek, raczej spowodowany rozprężeniem Hiszpanów, następował od razu odjazd. Chorwaci wcale nie lepiej, remis ze słabiutką Serbią, porażki ze Szwecją i Danią, czyli z ekipami, z którymi jeśli byli w formie normalnie wygrywali w ostatnich latach na wielkich imprezach. Dziś więcej szans na zwycięstwo daje mimo wszystko Chorwatom, którzy swoim doświadczeniem i sprytem powinni wygrać to spotkanie.
Typ: Chorwacja 1.90 @ Ladbrokes
|
Do góry
|
|
|
|
|
|