jako ze rafał08 - mod ktorego naprawde cenie i szanuje - napisal do mnie priva z pewnym zapytaniem, postanawiam dla dobra konkursu nieco odpuscic...
nie wiadomo bowiem czy majner - tez mod ktorego wszyscy cenimy i szanujemy - w ramach przyplywu zlosci nie stwierdzi ze nie bedzie dyskusji, nie bedzie konkursu, niczego nie bedzie...
wiec odpuszczam... wiesz juz majner ze po raz n-ty w ciagu szesciu lat stworzyles idiotyczny regulamin, co do ktorego bardzo wielu z nas ma watpliwosci ( a zazwyczaj Ci co ich nie maja, wpisywali ze temat byl walkowany w poprzednich latach, wiec i oni go mieli)... i kolejny raz juz piszesz ze w ramach tego ze kogos skrzywdziles dasz mu wolny los w nastepnej edycji... rozwiazanie nieglupie, ale na raz, jak sytuacja sie powtarza to znaczy ze ktos po prostu nie ogarnia tego do czego sie zabral
ciesze sie z wyrazow poparcia, wiem doskonale ze nie jestem odosobniony w zdaniu jakie sobie dzis wyrobilem... majner - wysylasz mnie do piaskownicy, a to nie ja zaczalem wyzywac innych, poniewaz mieli inne zdanie... na przyszlosc - naprawde, nie pisze teraz tego zlosliwie, zapytajcie Rivy co w tym regulaminie jest nie tak, a on napewno chetnie pomoze...