a wiec na dzis takiec cus
Ol.Lublana-Cibona Zag. maly kurs, ale dla mnie dzis jeden z wiekszych pewniakow na dzis @1.2
Zagrzeb KK-N.Mesto wiec tak im wyzszy handi na krke tym wiekszy pewniak, milenium dal dwie linie +3,5 @1.85 i +5,5 @1.65 te drugie zagram za 7/10...
Chalon-Pau Orthez 1 @1.3 i mozna sprobowac Over 152 w ciagu ostatnich 5lat gospodarze wygrali 4 razy nie widze innego rozwiazania jak 5zwyciestwo...
Paris-Orleans 2 @1,55, dalbym nawet handi -4,5 na gosci, orleans pokazal, w dwoch ostatnich meczach, ze zla forma odeszla dalek stad, w tamtym roku pamietam jak dzis jak mi konczyli kupon na gruby hajs i wtopili jednym punktem dzis rewanz oby nie bylo powtorki z zeszlego roku.
Nancy-Cholet 1 @1,5 mecz w czolowce tabeli, ale bilans 6-1 u siebie bardziej mnie przekonuje i run 7zwyciestw z rzedu...
Frankfurt-Ulm 1 @1,1 tu chyba nie trzeba tlumaczyc kursy maly, ale wygraja na pewno mozna dorzucic na podatki
wiem, ze mialem nie grac tzatzikowej ligi, oto dla mnie promocja jaka dali buki... po ostatniej porazce gram Kallithea-Aris 2 @1.5, gdyby nie ostatnia porazka arisu u siebie to byloby 1,25
olympiakos i panata to nawet nie mowie,bo to wiadomo, ze 10000/10, mega niskie kursy, ale jak ktos gra w necie mozna to kazda zlotowka jest cenna
PAOK-Kavala 1 @1.2 kavala ma jakas dziwna forme jak na nich, ale dzis juz czas doznac kolejnej porazki szczegolnie, ze na wyjedzie maja bilans 1-4
Sassari-Cremona dla mnie wychodzi czysta 2 dla tych bardziej ostroznych mozna zlapac handi na gosci...
Prokom-Anwil W. jako kibic slaska to graja dzis ze soba dwie moje ulubione druzyny
jakby mnie ktos przyparl do muru zagralbym handi na anwile, zazdroszcze Stoinowi, bo chwalil mi sie, ze bedzie ogladal druzyne Packa na wlasne oczy, gdyby baltyk nie byl tak daleko sam zebralbym dupe na taki mecz...
San Sebastian-Barcelona 2 @1,2 nie trzeba nic tlumaczyc
Wiem, ze tzatzikowa grecka i kebabowa turcja to ligii ktore omija sie z daleko i dawno powinienem to zrobic, ale jak sie widzi taki mecz to zal nie zagrac Oyak-Banvit 2 @1.3, wystarczy spojrzec na tabele na sklady i wszystko jasne... no chyba, ze bede rzygal po kebabie, a zdarzalo sie
to by bylo na tyle, dziekuje za kilka chwil spedzonych ze mna
pozdrawiam Benitoo