Witam
Mam problem z Tobetem.
Tobet w swojej dzisiejszej ofercie Livebettingu oferował granie na kwalifikacje w skokach w Harrahovie. Dostępnych było około 10 par w tym kilka spośród zawodników zmuszonych do kwalifikacji i kilka na zawodników z czołowej 10 pucharu świata którzy kwalifikacje mieli zapewnione. Zdecydowałem się zagrać 2 pary
Hilde - Małysz 1
Evensen - Lloitzl 1
- zakład brzmiał "kto lepszy w kwalifikacjach ?"
Transmisje z kwalifikacji na żywo przeprowadzał eurosport2 więc miałem podgląd na wydarzenia. Po skoku 43 zawodników obniżono belkę i przyszła kolej na wspomniana czołowa "10". Byłem zdziwiony bo okazało się ich skoki nie są oceniane przez sędziów a przeliczniki wiatru mimo że wyświetlane nie dodawane do wyników. Cóż spodziewałem się w tej sytuacji zwrotu, jednak okazało się że Tobet rozliczył te moje wydarzenia jako nietrafne biorąc pod uwagę tylko długości
Rozpocząłem z nimi dyskusje mailową ale jedyne co otrzymałem to oficjalne wyniki
http://www.fis-ski.com/pdf/2011/JP/3010/2011JP3010RLQ.pdfNo i jak widać w wynikach czołowa 10 nie została w ogóle sklasyfikowana na jakichkolwiek miejscach (no bo nie mogli być) a w parze Evensen - Lloitzl dalej skoczył Austriak, ale już dodając widniejącą tam bonifikatę za wiatr wyższą notę ma Evensen
tobet odsyła mnie cały czas do tego linku twierdząc że tam ma klasyfikacje kwalifikacji i mogę sprawdzić pozycje moich zawodników - ja nie chce im odpuścić bo nie grałem na kto dłużej skoczy tylko na skoki w pełnym słowa tego znaczeniu a całą ich ocenę uważam za niedorzeczną ( równie dobrze ktoś mógł skoczyć 200 m i mieć upadek a drugi miałby 199 i z nim przegrać wg tobetu)
macie jakieś rozwiązanie ? na razie pisałem tylko z polskim suportem, może odwołać się do angielskiego albo gdzieś napisać do "wyższej instancji" ??
acha w grę wchodzi tu mała kwota, ale dla mnie przede wszystkim liczą się zasady i obustronna uczciwość