#4386002 - 20/01/2011 22:30
Re: Mistrzostwa Świata - SZWECJA 2011 - mężczyźni
[Re: grajus87]
|
old hand
Meldunek: 15/07/2010
|
Polska - Szwecja typ: Polska under 26.5 - 1.72 Ladbrokes
Wydaje mi sie to pewny typ. Spodziewam sie, ze to Szwedzi dzis wygraja. Nie wyobrazam sobie, zeby gospodarze przeszli bez punktu do nastepnej fazy. Do tej pory, nie liczac Argentynczykow, z ktorymi przegrali, zatrzynywali rywali ponizej 27 goli. Dzisiaj na pewno Szwedzi skupia sie na obronie, w czym pomoze na pewno 11 - tysieczna widownia. Polacy, ktorzy nie liczac meczu ze slabiutkimi Slowakami i Chilijczykami nie strzelali wiecej niz 25 goli.
|
Do góry
|
|
|
|
#4386449 - 21/01/2011 01:20
[Re: kuerten]
|
enthusiast
Meldunek: 15/04/2010
|
Dziś polecam kupon akumulacyjny u bukmachera naziemnego (millenium):
Austria - Węgry to mecz o pietruszkę dla obu zespołów, więc nie wiem dlaczego Węgrzy mieliby wygrać to spotkanie z przewagą? nie zalęży im na tym, bo i tak ten wynik sie liczyć dalej nie będzie. Austryjacy liczyli trochę na więcej i na mało zdecydowanych rywali (patrz 1 połowa Islandia) potrafią podkręcić tempo. Według mojej opinii trochę bardziej zależy na tym wyniku Austryjakom. Węgrzy nie będą ryzykować kontuzji, bo liczą po cichu na medal.. @kuerten,nie rozumiem trochę tego co piszesz,to czy to będzie mecz o przysłowiową pietruszkę okaże się dopiero po meczu Islandia-Norwegia,jeżeli wikingowie ten mecz wygrają to wtedy chyba Madziarze będą chcięli wygrać swój mecz.I jeszcze odnośnie różnicy zwycięstwa,w przypadku ewentualnej wygranej Norwegii wszyscy będą mięli po 8 pkt. i będziemy liczyć bramki. Jeżeli coś pomyliłem,z góry przepraszam,ale kilka razy obejrzałem tabele tej grupy z każdej strony i wyszło mi coś takiego. Zaznaczam nie podaje typów na zwycięzcę meczu tylko ewentualną sytuację w tabeli i odpowiadam,że to nie musi być mecz o pietruchę  pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#4386628 - 21/01/2011 02:21
[Re: kapela_87]
|
member
Meldunek: 17/01/2011
|
Austria - Węgry
Ostatni mecz 1 fazy mistrzostw. Wszystko już rostrzygnięte Węgry z trzema wygranymi i jedną porażka zagrają w najlepszej 12 świata. Austria z jednym wygranym i trzema porażkami zagra o miejsca 12-24. Węgry to drużyna zdecydowanie lepsza od Austrii. Grają od wielu lat na prawie każdych MŚ. W 2009 zajęli 6 miejsce . Dla Austrii dużym sukcesem jest sam awans. Ostatnio na mistrzostwach zagrali w 1993 roku. Szykuje się wyrównany mecz ale Węgrom nie wypada nie wygrać z drużyną, która przegrała z Japonią.
|
Do góry
|
|
|
|
#4387523 - 21/01/2011 05:30
[Re: BesiktasTorcida1948]
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
Polska-Szwecja 2
świetny kurs na Szwecję [...] Szwedzi za to zachwycają, szczególnie w meczu z Argentyną,Szwedzi nie są pod żadną presją, a nawet jeśli to i tak nie mają z Nią problemu co było widać w meczu z Argentyną, sędziowie też w tym meczu dobitnie pomagali Szwedom..., a sbornej to można szukać w Rosji a nie w POLSCE, tyle Twoja analiza jest dobitnie bezsensu, mecz wygra Polska bo jest dużo lepiej przygotowana do tego turnieju i z meczu na mecz się rozkręca. abstrahując od tego że umoczyłeś to twoje stwierdzenie to są wyżyny analitycznego podejścia , rozłożyłeś problem na czynniki pierwsze Dzisiaj Szmal wyczyniał cuda dzięki temu cały czas był kontakt, ale rozbiło się wszystko o głupie straty tak jak myślałem , co mecz mamy więcej strat niż przeciwnik dzisiaj ze 2-3 razy więcej strat mieliśmy od Szwedów
|
Do góry
|
|
|
|
#4387819 - 21/01/2011 07:30
[Re: kapela_87]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/04/2004
|
Dziś polecam kupon akumulacyjny u bukmachera naziemnego (millenium):
Austria - Węgry to mecz o pietruszkę dla obu zespołów, więc nie wiem dlaczego Węgrzy mieliby wygrać to spotkanie z przewagą? nie zalęży im na tym, bo i tak ten wynik sie liczyć dalej nie będzie. Austryjacy liczyli trochę na więcej i na mało zdecydowanych rywali (patrz 1 połowa Islandia) potrafią podkręcić tempo. Według mojej opinii trochę bardziej zależy na tym wyniku Austryjakom. Węgrzy nie będą ryzykować kontuzji, bo liczą po cichu na medal.. @kuerten,nie rozumiem trochę tego co piszesz,to czy to będzie mecz o przysłowiową pietruszkę okaże się dopiero po meczu Islandia-Norwegia,jeżeli wikingowie ten mecz wygrają to wtedy chyba Madziarze będą chcięli wygrać swój mecz.I jeszcze odnośnie różnicy zwycięstwa,w przypadku ewentualnej wygranej Norwegii wszyscy będą mięli po 8 pkt. i będziemy liczyć bramki. Jeżeli coś pomyliłem,z góry przepraszam,ale kilka razy obejrzałem tabele tej grupy z każdej strony i wyszło mi coś takiego. Zaznaczam nie podaje typów na zwycięzcę meczu tylko ewentualną sytuację w tabeli i odpowiadam,że to nie musi być mecz o pietruchę  pozdro primo: Kupon miał wejść i wszedł - w założeniu, że Islandia najpierw wygra, a później będzie działo się dalej.. co nie miało wpływu na dalszy los zespołów (Islandia,Węgry,Norwegia), które już awansowały dalej już przed tą kolejką. secundo: Węgrzy nie mogli sobie "polepszyć" ani wyniku punktowego, ani bramek w meczu z Austryjakami, którzy nie mieli żadnych szans na awans do grupy walczącej o półfinały. Skład był już jasny przed tą kolejką (patrz wyżej). 3 czołowe zespoły wychodzą do grypy, która walczy o półfinały z punktami i bilansem bramek uzyskanym między sobą, czyli w meczach tylko czołowej trójki. - czyli mecz o pietruszkę, inaczej niż Islandia-Norwegia (można rzec, że to już mecz grupy I: (Islandia,Francja,Hiszpania,Węgry,Norwegia,Niemcy).
|
Do góry
|
|
|
|
#4389452 - 22/01/2011 01:15
[Re: kuerten]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/11/2006
|
Kolejny mecz Polaków na tych MSW - kolejny silny przeciwnik. Na nieszczescie Polaków pierwszy mecz z Danią, kiedy to jeszcze nie czas na zadne kalkulacje nie nadszedl i Dania zagra pelną siłą. Remis Polakow będzie w moim mniemaniu sukcesem. Nasz zespół nie jest juz tak silny jak niegdyś a wycie sprawozdawcy w tvp nie jest w stanie zmniejszyc strat chocby o jedna bramke. Reasumujac : Unibet Dania - Polska typ 1 kurs 1.46 stawka 9/10 do tego remis na zwrot, wybrany juz indywidualnie przez kazdego, w biurze w ktorym bedzie on najkorzystniejszy. Zycze powodzenia Zegarek
|
Do góry
|
|
|
|
#4390083 - 22/01/2011 05:23
[Re: Legia]
|
Celtic Glasgow FC
Meldunek: 19/12/2003
|
Według mnie, mecz z Danią jest meczem "o wszystko". I my ten mecz wygramy. Wenta nie jest ślepcem i wyciągnął wnioski z gospodarzami. Na pytanie: "Co dzisiaj głównie ćwiczono"?, większość odpowie zgodnie: Grę w przewadze. Poprawimy ten element gry i będzie znacznie lepiej. Wygrywamy ten mecz 
|
Do góry
|
|
|
|
#4390090 - 22/01/2011 05:25
[Re: zegarek]
|
Celtic Glasgow FC
Meldunek: 19/12/2003
|
Kolejny mecz Polaków na tych MSW - kolejny silny przeciwnik. Na nieszczescie Polaków pierwszy mecz z Danią, kiedy to jeszcze nie czas na zadne kalkulacje nie nadszedl i Dania zagra pelną siłą. Remis Polakow będzie w moim mniemaniu sukcesem. Nasz zespół nie jest juz tak silny jak niegdyś a wycie sprawozdawcy w tvp nie jest w stanie zmniejszyc strat chocby o jedna bramke. Reasumujac : Unibet Dania - Polska typ 1 kurs 1.46 stawka 9/10 do tego remis na zwrot, wybrany juz indywidualnie przez kazdego, w biurze w ktorym bedzie on najkorzystniejszy. Zycze powodzenia Zegarek Meldunkowym, matrymonialnym... Wyboru od "cholery".
|
Do góry
|
|
|
|
#4390120 - 22/01/2011 05:37
[Re: APOLLYON]
|
veteran
Meldunek: 19/10/2007
|
Zauważcie że przygotowanie kondycyjne, walka , psycha u Polaków jest cały czas na wysokim poziomie brakuje tego szczęścia i mniej głupich strat od początku MŚ gramy poniżej oczekiwań. Przypomnijmy sobie sytuacje z przed 2 (?) lat gdzie wychodziliśmy mając O pkt z grupy i zagraliśmy w pół finale po meczu ze Szwedami oni wiedzą że teraz grają o wszystko, a oni lubią grać takie mecze z nożem na gardle i myślę że trzeba być dobrej myśli przed jutrzejszym meczem powodzenia:) jutro piwko i oglądanie bo nigdy nie zagram przeciwko Polakom w ręczną po takim kursie jak jest na Danie Polska 
|
Do góry
|
|
|
|
#4390124 - 22/01/2011 05:40
[Re: DJ_wAgLiK]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2003
|
Chorwacja - Argentyna (H 0-3.5) typ: 1 kurs: 1.50 Argentyna zaskakuje na plus w tej imprezie. Przegrała tylko z Orłami Wenty po zaciętym spotkaniu. Postęp w południowoamerykanskiej piłce widać, ale uważam, że wyniki osiągnięte przez rewelację tego turnieju, to po części lekceważenie ze strony przeciwników, którzy mysleli że spotkania wygraja się na luzie i bez większego wysiłku. Chorwaci z kolei lekko zawodzą. Póki co mają tylko jedno oczko i nie maja innego wyjścia jak to spotkanie wygrać. Z pewnością dobrze przeanalizowali grę rywali przed sobotnim spotkaniem i wyjda w pełni zmobilizowani i tutaj upatruje łatwego zwycięstwa 
|
Do góry
|
|
|
|
#4390567 - 22/01/2011 09:10
[Re: DJ_wAgLiK]
|
old hand
Meldunek: 15/07/2010
|
Dania - Polska typ: Polska under 25.5 kurs: 2.10 Ladbrokes
No, no, jestem strasznie zaskoczony kursem. W meczu ze Szwecja przy lini 26.5 kurs wynosil 1.72.
Polacy zdobyli na tych mistrzostwach wiecej niz 25 goli tylko w meczu ze slabiutkimi Chilijczykami i Słowakami. Niestety, gramy jak do tej pory bardzo slabo. Mecazrnie ze Slowakami i Argentynczykami. Slaba pierwsza polowa z Koreanczykami. No i oczywiscie porazka ze Szwedami. To wszystko sprawia, ze ciezko byc optymistą przed rewelacyjną Danią, ktora wygrala wszystkie spotkania na tych mistrzostwach.
|
Do góry
|
|
|
|
#4391631 - 22/01/2011 19:44
[Re: skrzypo555]
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
Prosiłbym o opinie na temat Niemcy - Islandia
Nie znam się na piłce ręcznej, ale kurs na Niemców chyba trochę przesadzony. Obie drużyny oceniam na równi a porażki naszych zachodnich sąsiadów z Francją i Hiszpanią to nic dziwnego. Mam podobne zdanie.Niemcy to Niemcy.Jak dla mnie bardziej wyrafinowana drużyna chodź w której trochę wietrzenie składu.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|