Massey to jest 3cioligowiec. Pamietam jak plakalem ze smiechu, gdy kiedys przyczepil sie do Mesa na co ten nagral jakis chyba 2minutowy diss na loozaku i podsumowal wzystko jednym wersem 'tez bym zacytowal twoje rapsy, ale ich nie ma' haha
Panowie, zobaczcie ten numer, ktory wrzucilem wyzej- rzadko cos takiego wychodzi A zeby nie bylo offtopa, to moze cos z klasyki.
ehhh co to za diss Red to jebany kur.wa leszcz Red meska dziw.ka jest Wyglądasz jak marna kopia wyr.uchanej dziwki itp..... tutaj Mes elegancko cisnie tego całego Masseya
O moich gadkach z Reda pamiętają dziewczęta i chłopcy A o twoich kto pamięta? kto? Też bym zacytował twoje rapsy, ale ich nie ma I nie ma na czym skupić uwagi łajzo Mam dość tych pedalskich wstawek ziomek Nomen omen co wolisz? ja wolę woman ziomek (proste) Co to kurwa, Wojewódzki? Mój ostatni wers sprawił, że siedzisz w kucki Myślisz o mnie, ja myślę tylko czemu Chcesz brzmieć jak Małolat cztery lata temu
Tak człowieku, to jest Too Short, znasz tą płytę? Nie? niech tata ci ściągnie z Internetu Too Short [?]
13:30 - ja otwieram oko Pięć po wpół do myślę dokąd pójść, spoko Wpada znajoma, robi mi kawę i loda 14:00 - ktoś twój diss zapodał Do 15 po my zrywamy boki Obstawiamy czyj to flow i po kim go masz I kopiesz dołki pod kim? 14:40 - mam gotowe zwrotki, ziomek ... a nie mam dużo czasu dla ciebie Mówię ci to jest mój ostatni diss Mogę się napić trochę z tobą (proste) Ty pijesz Pepsi, ja piję Tyskie I teraz słuchaj Emil Blef zjada cię dupą człowieku Przykre, ale perfekt, w gwoli ścisłości Ja poświęciłem ci już zbyt dużo czasu człowieku, więc Więc nie będzie żadnej krucjaty tutaj Wiesz, nie będzie 50 dissów i 80 mixtejpów Zapomnij o tym człowieku, ale przysiądź do roboty człowieku, A tak w ogóle to miło, że troszczysz się o moją cerę, miło Ja się nie troszczę człowieku, ja dużo piję Piątka, aha, Ten Typ Mes, Flexxip, 2cztery7 człowieku Idę nagrywać drugą płytę, cześć
Ps: to nic osobistego do Ciebie Agassi poprostu smiesza mnie tego typu dissy ,co one wnosza ,mnostwo wulgaryzmów ,zero konkretów ...
AGASSI
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007
Jak mawia Mój ulubiony raper "dissy są dla chamstwa" I oczywiście ma racje Takie disssy jak Mesa czy "Zwidy" Tedego to unikaty po ,których nie ma odpowiedzi ale 90% to same czyste chamstwo i o to chodzi. BTW żeby tak wreszcie ktoś zdissował Słonia
Panowie, zobaczcie ten numer, ktory wrzucilem wyzej- rzadko cos takiego wychodzi A zeby nie bylo offtopa, to moze cos z klasyki.
[/quote]
Tym numerem rozwaliles system Nas to jest jedne z najlepszych jak nie najlepszych raperow .Do dzis ciary mi przechodzą jak przypomne sobie koncercik w Stodole promując plytke ,,hh is dead'' .Pierwszy kawalek i doslownie wszystko ze mnie sie lało -Jeden z najlepszych koncertow na jakich byłem
A żeby było zabawniej to akurat Eldo propsuje na fejsie ten utwór Peji . Chociaz może to Massey mu kazał tak jak wtedy na koncercie w Inowroclawiu a ptaszki ćwierkały że to Peja nasłał Masseya z karkami.