Strona 6 z 6 < 1 2 3 4 5 6
Opcje tematu
#4482062 - 24/02/2011 18:45 Re: Pozostałe europejskie puchary 2010/2011 (Liga Mistrzyń, CEV Cup, Challenge Cup) [Re: Wojtas_]
Darken_Volk Offline
enthusiast

Meldunek: 06/08/2010
Łódź - Urbino 2

Łodzianki fatalny sezon, w tabeli miejsce trzecie od końca, w LM wygrany zaledwie jeden mecz po pięciosetowym boju. Po objęciu dryżyny przez Niemczyk nie widać żadnej poprawy w zespole, porażka w ostatniej kolejce 1:3 z przedostatnią w tabeli Stalą Mielec (trzeci set przegrany do 12...).

Włoszki zarówno w CEV Cupie jak i w lidze radzą sobie bardzo dobrze. W Serie A bilans 8-4, identyczny jak zajmujące pierwsze miejsce Pesaro, jednak mają na koncie więcej pięciosetówek co daje im pozornie dalekie siódme miejsce. W ostatnich meczach 9/10 zwycięstw, porażka w ostatniej kolejce także nie bez walki (dwa ostatnie sety do 24).

Trener gości oczywiście mowi że nie będzie to łatwy mecz, ale z drugiej strony wszyscy wiemy że to stara śpiewka smile

Podsumowując - jedyne co przemawia na korzyść polskiej drużyny to własna hala, cała reszta po stronie Włoszek.

Do góry
Bonus: Unibet
#4488210 - 26/02/2011 16:39 Re: Pozostałe europejskie puchary 2010/2011 (Liga Mistrzyń, CEV Cup, Challenge Cup) [Re: Darken_Volk]
Belm0o Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 29/01/2011
Sisley - RESOVIA 2 kurs 3.35 (fortuna)

Co do tego spotkania buki faworyzują mocna Sisley kursy w granicach 1,25 nie wiem dlaczego...
Przytoczę słowa, które Ljuby Travicy, które napałają optymizmem przed dzisiejszym spotkaniem : "Przy tak dobrej grze, nie ma możliwości żebyśmy ponieśli drugą porażkę. W pierwszym przegraliśmy, bo w końcówkach setów popełniliśmy zbyt wiele błędów, ale poza tymi pomyłkami przez całe spotkanie graliśmy bardzo dobrze i rozegraliśmy, jak dotąd, najlepszy mecz w sezonie. Nie mamy jednak powodu, żeby tracić wiarę w siebie i po zawodnikach widzę, że są pozytywnie nastawieni do rewanżu. Powtórzę jeszcze raz, jeśli zagramy na takim poziomie, jak w środę w Rzeszowie, to wygramy. Jestem o tym przekonany."
Także dzisiaj zobaczymy po raz kolejną walkę i oby było jak mówi trener ja osobiście oglądając 1wszy mecz wierzę w to...

Za Sisleyem przemawia jedynie :

- własna hala ( nie jest to duży atut... co pokazywały porażki Sisleya w lidze na własnym parkiecie, z kolei myślę, że to Resovii też aż tak dużej różnicy nie robie )
- doświadczenie
- personalnie jedynie wydaje mi się, że środkowi są ciut lepsi...

Za Resovią :

- personalnie są dużo mocniejsi ( Grozer, Akhrem, Cernic, Igła )
- w lidze już to co mieli ugrać to ugrali, więc muszą być skupieni na LM $$$
- większa motywacja... gdyż aby awansować muszą po prostu ten mecz wygrać
- są w stanie ograć każdego ( może po za Trento tongue ) pokazali to ogrywając skrę i tocząc z nimi wyrównane pojedynki

Podsumowując po obejrzeniu ostatniego meczu przegranego w końcówkach setów... nie mogę przejść obojętnie przy kursach jakie buki oferują na Reske... myślę że to będzie zacięty bój z wynikiem 3-1, 3-2 dla Reski z tąd takie typy :

- Reska WIN kurs 3,35 4/10
- Reska +1,5 kurs 2,43 6/10
- over 182,5 kurs 1,85 7/10

buk FORTUNA

POWODZENIA !!! toast

Do góry
#4488222 - 26/02/2011 16:44 Re: Pozostałe europejskie puchary 2010/2011 (Liga Mistrzyń, CEV Cup, Challenge Cup) [Re: Belm0o]
Belm0o Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 29/01/2011
Originally Posted By: Belm0o
Sisley - RESOVIA 2 kurs 3.35 (fortuna)

Co do tego spotkania buki faworyzują mocna Sisley kursy w granicach 1,25 nie wiem dlaczego...
Przytoczę słowa, które Ljuby Travicy, które napałają optymizmem przed dzisiejszym spotkaniem : "Przy tak dobrej grze, nie ma możliwości żebyśmy ponieśli drugą porażkę. W pierwszym przegraliśmy, bo w końcówkach setów popełniliśmy zbyt wiele błędów, ale poza tymi pomyłkami przez całe spotkanie graliśmy bardzo dobrze i rozegraliśmy, jak dotąd, najlepszy mecz w sezonie. Nie mamy jednak powodu, żeby tracić wiarę w siebie i po zawodnikach widzę, że są pozytywnie nastawieni do rewanżu. Powtórzę jeszcze raz, jeśli zagramy na takim poziomie, jak w środę w Rzeszowie, to wygramy. Jestem o tym przekonany."
Także dzisiaj zobaczymy po raz kolejną walkę i oby było jak mówi trener ja osobiście oglądając 1wszy mecz wierzę w to...

Za Sisleyem przemawia jedynie :

- własna hala ( nie jest to duży atut... co pokazywały porażki Sisleya w lidze na własnym parkiecie, z kolei myślę, że to Resovii też aż tak dużej różnicy nie robie )
- doświadczenie
- personalnie jedynie wydaje mi się, że środkowi są ciut lepsi...

Za Resovią :

- personalnie są dużo mocniejsi ( Grozer, Akhrem, Cernic, Igła )
- w lidze już to co mieli ugrać to ugrali, więc muszą być skupieni na LM $$$
- większa motywacja... gdyż aby awansować muszą po prostu ten mecz wygrać
- są w stanie ograć każdego ( może po za Trento tongue ) pokazali to ogrywając skrę i tocząc z nimi wyrównane pojedynki

Podsumowując po obejrzeniu ostatniego meczu przegranego w końcówkach setów... nie mogę przejść obojętnie przy kursach jakie buki oferują na Reske... myślę że to będzie zacięty bój z wynikiem 3-1, 3-2 dla Reski z tąd takie typy :

- Reska WIN kurs 3,35 4/10
- Reska +1,5 kurs 2,43 6/10
- over 182,5 kurs 1,85 7/10

buk FORTUNA

POWODZENIA !!! toast

mój mały błąd tongue oczywiście CEV Cup a nie LM ale to też się wiąże z $$$ smile

Do góry
#4490864 - 27/02/2011 17:34 Re: Pozostałe europejskie puchary 2010/2011 (Liga Mistrzyń, CEV Cup, Challenge Cup) [Re: Wojtas_]
zegarek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/11/2006
Mostostal - Cska pierwszy set/mecz typ 1/1 kurs 1.8 Gamebookers

Do Polski przyjezdza zespol slabszy wmojej ocenie od Mostostalu. majacy zaliczke zwyciestwa w dwumeczu. Polacy wyjda do walki maksymalnie skoncentrowani, nie podejrzewam o to samo Bulgarów, mających jako naród mentalność nieco ,,arabską,,. Smiem twierdzic ze zarowno mecz jak i pierwszy set padną łupem Mostostalu.

Zycze powodzenia

Zegarek

Do góry
#4523292 - 12/03/2011 06:38 Re: Pozostałe europejskie puchary 2010/2011 (Liga Mistrzyń, CEV Cup, Challenge Cup) [Re: Wojtas_]
Slawek_kk Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/12/2004
ZAKSA - Sisley Treviso(+1.5) 2 1.44

Cos mi sie wydaje ze Wlosi troche zlekcewazyli ten mecz bo od poczatku nie gral Papi..Dopiero na dwa ostatnie sety wszedl ale nic juz nie pomogl bo ciezko sie pozniej gra jak tyle stoi sie w kwadracie. Mysleli ze latwo pojdzie po latwym wygranym pierwszym secie. A ZAKSA to zagrala na luzie bo wiedzieli ze nie maja nic do stracenia, ze moga a Wlosi musza tylko sytuacja sie teraz odwrocila bo to ZAKSA bedzie grala pod presja. Apetyt rosnie w miare jedzenia i wszyscy licza ze wygraja...mam nadzieje ze tak sie stanie bo drugiej takiej szansy moga nie miec no ale zadanie niezwykle trudne. Mysle ze spokojnie Wlosi ugraja te dwa sety, tak jak to zrobili u siebie i pewnie do 17 i 18. Marzy mi sie wynik 3-2 dla Zaksy...albo jak przegraja to chociaz zeby ten zloty set ugrali. Kursy leca na Treviso...

Do góry
Strona 6 z 6 < 1 2 3 4 5 6

Moderator:  rafal08