Sisley - RESOVIA 2 kurs 3.35 (fortuna)
Co do tego spotkania buki faworyzują mocna Sisley kursy w granicach 1,25 nie wiem dlaczego...
Przytoczę słowa, które Ljuby Travicy, które napałają optymizmem przed dzisiejszym spotkaniem : "Przy tak dobrej grze, nie ma możliwości żebyśmy ponieśli drugą porażkę. W pierwszym przegraliśmy, bo w końcówkach setów popełniliśmy zbyt wiele błędów, ale poza tymi pomyłkami przez całe spotkanie graliśmy bardzo dobrze i rozegraliśmy, jak dotąd, najlepszy mecz w sezonie. Nie mamy jednak powodu, żeby tracić wiarę w siebie i po zawodnikach widzę, że są pozytywnie nastawieni do rewanżu. Powtórzę jeszcze raz, jeśli zagramy na takim poziomie, jak w środę w Rzeszowie, to wygramy. Jestem o tym przekonany."
Także dzisiaj zobaczymy po raz kolejną walkę i oby było jak mówi trener ja osobiście oglądając 1wszy mecz wierzę w to...
Za Sisleyem przemawia jedynie :- własna hala ( nie jest to duży atut... co pokazywały porażki Sisleya w lidze na własnym parkiecie, z kolei myślę, że to Resovii też aż tak dużej różnicy nie robie )
- doświadczenie
- personalnie jedynie wydaje mi się, że środkowi są ciut lepsi...
Za Resovią :- personalnie są dużo mocniejsi ( Grozer, Akhrem, Cernic, Igła )
- w lidze już to co mieli ugrać to ugrali, więc muszą być skupieni na LM $$$
- większa motywacja... gdyż aby awansować muszą po prostu ten mecz wygrać
- są w stanie ograć każdego ( może po za Trento
) pokazali to ogrywając skrę i tocząc z nimi wyrównane pojedynki
Podsumowując po obejrzeniu ostatniego meczu przegranego w końcówkach setów... nie mogę przejść obojętnie przy kursach jakie buki oferują na Reske... myślę że to będzie zacięty bój z wynikiem 3-1, 3-2 dla Reski z tąd takie typy :
- Reska WIN kurs 3,35 4/10
- Reska +1,5 kurs 2,43 6/10
- over 182,5 kurs 1,85 7/10buk FORTUNA
POWODZENIA !!!