#4327611 - 31/12/2010 06:06
Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje
[Re: Akhu]
|
Marat Safin
Meldunek: 14/05/2005
|
Typer roku: blackjack - zawsze znajdzie jakieś wałki i pefffki 
Typer roku [piłka nożna] McDziarz - może irytuje wklejanymi kuponami, ale często trafne spostrzeżenia poparte fajnymi pickami, Igea - niezły temat w PP, już wcześniej dał się poznać jako znawca naszej kopanej
Typer roku [tenis ] Ciągutka, Vendetta, Zludna - za najlepiej opisany czelek w Polsce Oczywiście jest jeszcze Włodar - ale jemu już się pisać nie chce Wyróżnienie - Kameleon extra temat w PP oraz prowadzący pół sezonu monolog Wuuja
Typer roku [koszykówka] RIP ["]
Typer roku [hokej ] bezapelacyjnie do samego końca Vonseb i Craax
Typer roku [US Sports] Skiper zawsze trzyma poziom, szkoda, że coraz mniej pisze, Fab i WNN ładnie pracują z NCAA
Typer roku [sporty zimowe] Riva, Riva i jeszcze raz Riva człowiek orkiestra w temacie biathlonu
Typer roku [sporty motorowe] nie śledze
Typer roku [tor żużlowy] wielki fanatyk speedwaya Amir Khan
Typer roku [piłka ręczna] RIP ["]
Typer roku [siatkówka] Korver - kapitalna praca mnóstwo ciekawych typów, szkoda, że z ekipą zszedł do podziemia, Misiek - fajne analizy, Cendruś - gdyby tylko oddał tą stówę byłby już w ogóle moim idolem , Wojtas - krótko, ale zawsze treściwie
Typer roku [wyścigi konne] nie znam się
Typer roku [inne sporty] Piostar za snooka
Pokerzysta roku: nie znam się
Moderator roku: Rafał, Majner, Piostar właściwi ludzie na właściwym miejscu
Odkrycie roku: był nim wuuja, ale się zmył 
Tekst roku:dzin nie masz pojecia z kim masz doczynienia
swego czasu jak gralem w naziemnych choc i teraz lubie przyswirowac
to chlopaki w kolejce mnie puszczali
zreszta wiedzieli ze padnie slowo wypie......
jestem legenda w pewnych miejscach
trzymaj sie
Złota malina: w zasadzie bezkonkurencyjnie Nirtz - lekarza siostro lekarza...
Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt Włodar - tenisowe abecadło, wychowawca młodych adeptów białego sportu na forum
|
Do góry
|
|
|
|
#4328513 - 31/12/2010 23:55
[Re: Bullet]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/12/2003
|
Typer roku [piłka nożna] craax nie zaglądam do działów tematycznych, ale pamiętam z QC podczas MŚ i z konkursów, że ma chłop pojęcie Typer roku [tenis ] Goget mam wielkie uznanie dla tego użytkownika, dobre greeny Typer roku [US Sports] Ghost człowiek siedzi w US Sports, ale widać, że już coraz mniej mu się chce udzielać, CFab jakieś 30% yieldu na NCAAB przechodzi praktycznie bez echa, frend30 bardzo dobre picki z futbolu, ale też już dał sobie spokój... Tekst roku: 15-15 w meczu mahuta Złota malina: użytkownicy z tematu Polityka, za przenoszenie żałosnych standardów z w/w do innych topiców Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt * Ghost wydaje mi się, że użytkownik zasłużył na dołączenie do panteonu zasłużonych  jeden z nielicznych trzymających poziom wypowiedzi, coraz mniej tu ludzi godnych zaufania Do innych działów nie zaglądam, więc nie wiem kto teraz jest bożyszczem QC 
|
Do góry
|
|
|
|
#4328721 - 01/01/2011 02:12
[Re: Akhu]
|
AVE LAZIO
Meldunek: 18/05/2006
|
Kategorie:
Typer roku: Craax
Typer roku [piłka nożna] Craax
Typer roku [tenis ] Vendetta
Typer roku [koszykówka] Fanatyk_1984
Typer roku [hokej ] Craax
Typer roku [US Sports] juancarlos
Typer roku [sporty zimowe] Rivaldinho
Typer roku [sporty motorowe] Green Arrow
Typer roku [tor żużlowy] Amir_Khan
Typer roku [piłka ręczna] KRAJAN
Typer roku [siatkówka] Wojtas
Typer roku [wyścigi konne] skunks
Typer roku [inne sporty] Piostar
Pokerzysta roku: rafal08
Moderator roku: Piostar
Odkrycie roku: ---------------------------------
Tekst roku:
Ankaragucu - Antalyaspor 1 2.0 wiem, że w tym dziale należy podać analizę spotkania, wybaczcie, mi się po prostu nie chce powiem tylko tyle: jak gospodarze nie wygrają tego meczu, to ja jestem primadonną szanghajskiego burdelu  gorąco polecam
Złota malina: CONRAD
Nagroda specjalna: PIOSTAR
|
Do góry
|
|
|
|
#4328984 - 01/01/2011 05:40
[Re: Bullet]
|
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
|
............ Typer roku [siatkówka] Korver - kapitalna praca mnóstwo ciekawych typów, szkoda, że z ekipą zszedł do podziemia, Misiek - fajne analizy, Cendruś - gdyby tylko oddał tą stówę byłby już w ogóle moim idolem , Wojtas - krótko, ale zawsze treściwie....... Nie to żebym dowalał do pieca, ale to cytat z Nominacji do Oskarów Mecz.pl 
|
Do góry
|
|
|
|
#4329548 - 01/01/2011 17:52
[Re: fechu]
|
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
|
Typer roku [tenis ]: włodar, Kameleon Typer roku [US Sports]: Ghost Typer roku [inne sporty]: Piokong za boks Tekst roku: tekst chyba Llamy o tenisowym QC  (izunie, boksy i płacze ... ) Złota malina: Conrad, andegawem Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: Ghost
|
Do góry
|
|
|
|
#4334029 - 04/01/2011 00:01
[Re: cassapian]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
Typer roku [piłka nożna] - Bezdomny, za ambicje, checi i spora wiedze, McDziarz - kontrowersyjny ale typer dobry Typer roku [tenis ] - włodar - bez komentarza, Azazel - w tematach sie nie udziela ale widac, ze jak ma czas to zazwyczaj cos wynajdzie, młody gniewny Typer roku [hokej ] - vonseb - wiedza wiedza wiedza, jedna z niewielu osob z forum, ktora nie patrzy tylko na statystyki z tabeli i lubi poogladac hokej, Cayman i bolo - fajnie z nimi temat z PLH udalo sie rozwinac Typer roku [sporty zimowe] - bezkonkurencyjnie Rivaldinho, Jimmy - ruszyl pozno ze skokami ale nominacja moze Go zmobilizuje  Typer roku [tor żużlowy] - Amir Khan - mozna Go nie lubic ale zuzel to Jego zywiol Typer roku [siatkówka] - Wojtas - jedyny, ktorego nie zlapal "forumowy len", Korver - znawca i specjalista Moderator roku: Piostar - neutralny, zawsze spokojny i "bezdocinkowy" Złota malina: Nirtz Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt : betowiec - ilosc Jego postow i te dlugie monologi na qusi zrobily na mnie wrazenie 
|
Do góry
|
|
|
|
#4334087 - 04/01/2011 00:24
[Re: Misiek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/08/2006
|
Typer roku: ciężko mi powiedzieć. 19Marcin08 dał sobie spokoj a miałem go za małego faworyta, więc wstrzymam się od głosu. Typer roku [piłka nożna] Bezdomny, dam też plusa McDziarzowi jak sobie już daruje te pieprzenie o Legii bo wiedzę ma sporą. Typer roku  Piostar, Goget, Włodar. Wskazałbym Grajusa ale typy via QC to dla mnie nie typy, z chęcią bym go zobaczył w PP lub dziale tematycznym. Typer roku [koszykówka] jako, że to przekrój z całego roku to nikogo nie wskażę. Typer roku [hokej ] Craax Typer roku [US Sports] Skiper, WNN, Ghost Typer roku [sporty zimowe] Rivaldinho, dodam Ojro na zachętę  Typer roku [sporty motorowe] nikogo. szkoda, że tomo przestał się udzielać. Typer roku [tor żużlowy] Green Arrow Typer roku [piłka ręczna] nie podejmę się. Typer roku [siatkówka] Misiek, Korver, Wojtas Typer roku [wyścigi konne] Skunks Typer roku [inne sporty] retoox za plażówkę, Pioking za sporty walki, Piostar za inne gówniane sporty  Pokerzysta roku: nie śledzę Moderator roku: Goget choć czasem przesadza z tym Nadalowaniem  Piostar- na zachętę za to, że mu mało osób wysyła te 5zł na MB. Odkrycie roku: młody gniewny którego również chciałbym widzieć częściej w działach tematycznych czy PP. Tekst roku: 15-15 u mahuta, też w bieli robię- muszę alimenty spłacić: ultra  Złota malina: Cendruś i Conrad ale mam nadzieję, że po tych pomysłach forum ruszy z powrotem drugą młodością  Nagroda specjalna: Piostar. Tematy w EPP, nie ponosza go emocje jako nadzorca zwierząt. dziękuję.
|
Do góry
|
|
|
|
#4334762 - 04/01/2011 05:12
[Re: Kieras]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/04/2007
|
Typer roku: Bezdomny - chce mu sie! I to nierzadko z dobrym skutkiem. I chwala mu za to  Typer roku [piłka nożna] Bezdomny - za typy i opisy spotkan z EPL (a takze z nizszych lig angielskich) nalezy mu sie DUZE craax oraz McDziarz - nominacja dla obu Panow za dzialalnosc we wszystkich tematach zwiazanych z nasza kopana. McDziarz oczywiscie nie raz irytowal, prowokowal, itd, ale trzeba mu przyznac, ze wiedza nt. naszej pilki bardzo duza, a i nieraz wylapuje bardzo fajne zdarzenia, takze w nizszych ligach. Typer roku [tenis ] włodar - z pewnoscia jeden z najlepszych typerow na calym mecz.pl  wlasciwa osoba na wlasciwym miejscu Goget - podebralo sie czasem jakis typ i najczesciej trafiony  Typer roku [koszykówka] c1amak, antybuker, Grey Tiger oraz Fanatyk_1984 - zdecydowana czolowka dzialu koszykarskiego. Typer roku [hokej ] - Typer roku [US Sports] Skiper oraz Ghost - caloksztalt wiedzy o amerykanskich sportach do pozazdroszczenia mlody gniewny - wiedza i chec do pisania o NBA CFab - NCAA w malym paluszku! szkoda, ze Baqu troche zaniknal  Typer roku [sporty zimowe] Rivaldinho - dzial zimowy bez niego wrecz by nie istnial Typer roku [sporty motorowe] - Typer roku [tor żużlowy] - Typer roku [piłka ręczna] - Typer roku [siatkówka] Korver oraz Wojtas - milo sie czyta typy obu Panow z siaty. Wiedza co robia i to sie ceni  Typer roku [wyścigi konne] - Typer roku [inne sporty] - Pokerzysta roku: - Moderator roku: rafal08 - kompetenty, malo konfliktowy, a o to w tym fachu chodzi  Odkrycie roku: Bezdomny oraz mlody gniewny - te postacie najbardziej rzucily mi sie w oczy w minionym roku  Tekst roku: generalnie wiekszosc postow niejakiego Dzisasa - oj mozna sie bylo posmiac na QC US Sports  Złota malina: Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt Rivaldinho i rafal08 - wydaje sie, ze te 2 postacie powinny dolaczyc do tego elitarnego grona 
|
Do góry
|
|
|
|
#4335327 - 04/01/2011 09:17
[Re: juancarlos]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/07/2007
|
Typer roku: nie wiem nie sprawdzałem jaki kto ma zysk Typer roku [piłka nożna] Bezdomny za wiedzę Typer roku [tenis ] Betowiec :szkoda że nie ma "boks-iarza" roku Typer roku [koszykówka] Typer roku [hokej ] Typer roku [US Sports] Typer roku [sporty zimowe] Riva za wiedzę Typer roku [sporty motorowe] Typer roku [tor żużlowy] Typer roku [piłka ręczna] Typer roku [siatkówka] Korver - reszta "typerów" to nieporozumienie Typer roku [wyścigi konne] Typer roku [inne sporty] Piostar często widać jak gra chuj wie co Pokerzysta roku: rafal08 dobry z niego "murek" Moderator roku: rafal08 jeden z nielicznych który oprócz banowania i zakładania nowych tematów potrafi załatwić coś lub odpowiedzieć w kompetentny sposób Odkrycie roku: Bezdomny Tekst roku: Złota malina: Conrad i Nirtz - potrafią wszystko upolitycznić Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt * rafal08
|
Do góry
|
|
|
|
#4336543 - 05/01/2011 02:02
[Re: Shanti]
|
+
Meldunek: 29/04/2004
|
Typer roku:  blackjack i Kameleon - cenie sobie ich tematy w EPP Typer roku  : McDziarz, craax, kfjiatek - bo chlopaki walcza na PL podworku i chwala im za to. Typer roku  Włodar - szkoda ze kilku mu zyczliwych sprawilo ze zakonczyl temat w PP, na szczescie mozna czasem go spotkac na QC i cos wylowic. Pozazdroscic wiedzy. Typer roku  oj jak ja nie lubie kosza  Typer roku  : tu sie nic nie zmienia.. Vonseb - ogromna wiedza w temacie hoka w europie, Craax za PL Typer roku  : Ghost, WNN Typer roku  Inzaghi: biathlonowy pasjonat, jego zdanie zawsze jest dla mnie wazne. Kreczmer: ogomna wiedza w temacie biegow, do tego wyczucie.. bez ktorego w zimowce ciezko sie utrzymac. Typer roku  : dzial prawie umarł, Green Arrow Typer roku [tor żużlowy]:: Green Arrow bo jego bety szczegolnie na GP moge grac w ciemno, fachowiec i pasjonat czarnego sportu. Amir Khan: tylu zwolennikow co przeciwnikow.. ja jednak cenie sobie jego zdanie. Typer roku [piłka ręczna]: Travis, Forty Typer roku  Korver: wiedza polaczona z umiejetnoscia wykorzystania jej w bukmacherce.. potrafic ustrzelic dobry kurs, gra pod value palce lizac  Typer roku [wyścigi konne]: yyy  Typer roku [inne sporty]: Retoox - plazowka, Piostar, Danielsan: snooker Pokerzysta roku: Rafal Moderator roku: Rafal, Piostar, PLatini - chyba najaktywniejszi i bezkonfliktowi Odkrycie roku: hmm.. Soczi - swietny temat w EPP Tekst roku: dzida  Złota malina: Wszelkiej masci gwiazdy jak Cendrus [skan mnie zniszczyl, nie wiem jak Was :D] Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: Piostar
|
Do góry
|
|
|
|
#4337038 - 05/01/2011 04:10
[Re: craax]
|
addict
Meldunek: 13/07/2010
|
Typer roku [piłka nożna] - Bezdomny, dobry jest i basta! Typer roku [tenis ] - nie wiem Typer roku [hokej ] - vonseb - choćby za dzisiejsze boksowanie :D, ale tak na poważnie, najlepszy tafler  Typer roku [sporty zimowe] - nie wiem Typer roku [tor żużlowy] - jak dobrze pamiętam, to Khan. on nie ma w żyłach krwi, ma żużel ! Typer roku [siatkówka] - Wojtasa tu pełno, jest najlepszy. Moderator roku: Piostar & Platini i komentarz jest zbędny 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|