#4342378 - 06/01/2011 23:17
Re: Oskary mecz.pl 2010 - Nominacje
[Re: Piostar]
|
#1 WorldSpeedway
Meldunek: 03/06/2005
|
Kategorie: Typer roku: ----- Typer roku [piłka nożna] Ośmiornica ( nie czytam, nie korzystam, nie gram z wyjątkiem typów Paula  ) Typer roku [tenis ] Włodar, Goget,Piostar Typer roku [koszykówka] - Finanz - dobre typy na Quasi Typer roku [hokej ] Jeśli już coś pobieram z lodu to opinia Vonseba i Craaxa odgrywa dla mnie decydujacą rolę. Typer roku [US Sports] ----- Typer roku [sporty zimowe] - Kreczmer, Rivaldinho, Inzaghi Typer roku [sporty motorowe] - głównie monolog, ale Conrad czasem dorzuci pewki na P1  Typer roku [tor żużlowy] - AmirKhan ( jedziemy z bukami 5:1), Legolas (cenne informacje z Krosna połączone z typami na HC), jarko33 ( cenne informacje z Ostrowa połączone z typami na Ostrovię bądź jej rywali) Typer roku [piłka ręczna] ---- Typer roku [siatkówka] - Korver - w ciemno mozna wchodzić, Wojtas - stawia trafne diagnozy w temacie. Misiek Typer roku [wyścigi konne] ----- Typer roku [inne sporty] Bokserskie pewki by PioKing. Piostar Pokerzysta roku: ----- Moderator roku: Piostar, Goget ( wszystkie informacje,linki dotyczące ATP i WTA Tour podane na tacy) Odkrycie roku: ------ Tekst roku: "Zarosłeś jak rower w pokrzywach" - autor uciekł mi w natłoku spraw.
|
Do góry
|
|
|
|
#4343752 - 07/01/2011 04:38
[Re: Green Arrow]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/01/2008
|
Typer roku: retoox - dobre typy w niszówkach,które lubię najbardziej Typer roku [piłka nożna]: --- Typer roku [tenis ]: Włodar Typer roku [koszykówka]: --- Typer roku [hokej ]: vonseb - Europa,craax - Polska i reszta Europy Typer roku [US Sports]: Ghost Typer roku [sporty zimowe]: Rivaldinho i Kreczmer - biegi z karabinem i bez Typer roku [sporty motorowe]: --- Typer roku [tor żużlowy]: Green Arrow,Amir Khan Typer roku [piłka ręczna]: --- Typer roku [siatkówka]: Korver Typer roku [wyścigi konne]: --- Typer roku [inne sporty]: retoox - plaże,hale,bandy & Co , Piostar - szachy,golf i inne duperele - to co tygrysy lubią najbardziej Pokerzysta roku: karty mnie interesują tylko w realu,papieros,wódeczka te sprawy Moderator roku: Rivaldinho,Piostar Odkrycie roku: --- Tekst roku: --- Złota malina: najchętniej dla siebie za całoroczne lenistwo Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt * : ---
|
Do góry
|
|
|
|
#4344259 - 07/01/2011 08:20
[Re: Kameleon]
|
veteran
Meldunek: 13/01/2006
|
Złota malina: QC - rozlazłe,chaotyczne,czasochłonne, męczące itp. itd. Tekst roku: amkwish "Aż oczy bola patrzeć jak tłumaczy ludności miejskiej i wiejskiej, nasz kochany Conrad, członek Platformy Obywatelskiej. Conrad zawsze ze swoja partia, a ona z Conradem, a kto ma inne zdanie jest PISmóżdżkiem i dziadem. Trudno jednak w tym bełkocie dopatrzec sie ładu, wiec powiedzmy zgodnym chórem : SPIEPRZAJ DZIADU !" To pisałem, ja , amk, user drugiej klasy. NIE BANUJTA ,ŁO JEZUUUUUUUU Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt: Conrad, ELDORADOOdkrycie roku:T erry Butcher, dondoModerator roku: PiostarTyper roku [wyścigi konne]: SkunksTyper roku futbol: Bezdomny
|
Do góry
|
|
|
|
#4344809 - 07/01/2011 20:10
[Re: Akhu]
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
Typer roku: chciałbym zwrócić uwagę publiczności na akagi, Kameleon. Akagi - mysle ze niedoceniany typer z pilki, hokeja i tenisa, czesto szukajacy spadkow, wzrostow u bukow, no i taaa elokwencja na forum  Leon za niezmordowane prowadzenie tematu w PP i EP. Nie moge wyjsc z podziwu ze jest na 'zielono' przy tylu typach. Typer roku [piłka nożna]: wyróżnię BezdomnyTyper roku  : betowiec, niestety jego typy mozna spotkac tylko na QC albo PRIV. Typer roku  : vonseb, craax - dodalbym jeszcze innych userow, ale oni tylko w dziale PLH pisza, a Vonseb to europejska w malym paluszku ma, craax troche mniej wiedzy o Europie ale i tak zasluguje. Typer roku [siatkówka]: Wojtas ze mu sie jeszcze chce pisac... Typer roku [inne sporty]: Piostar - wszestronnosc Moderator roku: Piostar ewentualnie rafal08 - tylko prosze nalozyc na niego ZAKAZ wstawiania tych tanczacych/rozbierajacych sie laseczek jako awatar Tekst roku: tyson czekam do 15-15 w meczu mahuta i zaczynam grac progresje na przełamanie - a wiadomo jak sie skonczylo Odkrycie roku: betowiec - bokser (czyt. kibic, gracz) wagi ciężkiej! Boksuje rano, wieczór, w nocy. Przeboksowal wszystkich typami i iloscia postow na Quasi i od czasu do czasu ciętym językiem. COMEEEE ONNNN East Side Złota malina: Conrad, amkwish, Nirtz i inni - za niezlomnosc w uaktualnianiu tematu Polityka na forum bukmacherskimNagroda specjalna: rafal08, Piostar - jesli Conrad ukula jakas statuetke to powinien albo dac polowke kazdemu, albo wykulać dwie osobne
|
Do góry
|
|
|
|
#4349770 - 09/01/2011 04:25
[Re: Bezdomny]
|
AVE LAZIO
Meldunek: 18/05/2006
|
Kategorie:
Typer roku: Craax
Typer roku [piłka nożna] Craax
Typer roku [tenis ] Vendetta
Typer roku [koszykówka] Fanatyk_1984
Typer roku [hokej ] Craax
Typer roku [US Sports] juancarlos
Typer roku [sporty zimowe] Rivaldinho
Typer roku [sporty motorowe] Green Arrow
Typer roku [tor żużlowy] Amir_Khan
Typer roku [piłka ręczna] KRAJAN
Typer roku [siatkówka] Wojtas
Typer roku [wyścigi konne] skunks
Typer roku [inne sporty] Piostar
Pokerzysta roku: rafal08
Moderator roku: Piostar
Odkrycie roku: ---------------------------------
Tekst roku:
Ankaragucu - Antalyaspor 1 2.0 wiem, że w tym dziale należy podać analizę spotkania, wybaczcie, mi się po prostu nie chce powiem tylko tyle: jak gospodarze nie wygrają tego meczu, to ja jestem primadonną szanghajskiego burdelu  gorąco polecam
Złota malina: CONRAD
Nagroda specjalna: PIOSTAR
odkrycie roku już zlazłem i mogę się wypowiedzieć dlaczego BKS : to co on na live robi brak słów.łowca overów również mogę wyróżnić : Paździoch : też łowca bramek na qc piłka nożna skuteczni zawodnicy 
|
Do góry
|
|
|
|
#4353953 - 10/01/2011 07:42
[Re: grajus87]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/11/2007
|
Typer roku: włodar - chłopak ma taką wiedzę że mi się to w głowie nie mieści , widać że pracował na to wszystko.
Typer roku [piłka nożna] - Bezdomny .Za dużo w tym dziale nie siedze , ale rzuca mi się w oczy przeważnie on z typami z lig Angielskich.Nie ma co ukrywać inne ligi są zaniedbane.
Typer roku [tenis ] włodar ( opisałem przy typerze roku) Fro Lech Ta dwójka wie zdecydowanie najwięcej.Resztę jakoś trudno wyróżnić.
Typer roku [koszykówka]Big Ben tutaj nie mam żadnych wątpliwości.Także mało podaje swoich typów , jednak czasami mi coś skrobnie z ACB .Powiem szczerze że maszyna nie omylna.
Typer roku [hokej ] - craax jedyny któremu się chyba chce ruszać ten dział.Korzystam z jego podpowiedzi
Typer roku [US Sports] Tutaj jedynie biorę pod uwagę NBA i wyróżniam ponownie Big Bena oraz młodego gniewnego który ma pojęcie o tym co pisze
Typer roku [sporty zimowe] Kreczmer- za świetne typy z biegów narciarskich oraz Riva za biathlonik
Typer roku [tor żużlowy] - Green Arrow oraz Amir Khan obaj mają szeroką wiedzę i trafnie podpowiadali jeśli chodzi o Polskie Ligi oraz Elite League.
Typer roku [siatkówka] Korver bo ma niesamowitą skuteczność i szerokie pojęcie o rozgrywkach juniorskich. Wojtas bo trzema puls na Włoskiej Lidze oraz PLS. Bardzo cenię też podpowiedzi Cendrusia
Moderator roku: Piostar , jak mam pytanie to kieruje je do niego. Z innymi jakoś nie mam kontaktu
Odkrycie roku: nie mam pojęcia , sporo nowych twarzy ale czy ktoś się z nowych wyróżniał
Tekst roku: Wszystkie teksty Jezusa,Dzisasa w ciagu tych 3 dni
Nagroda specjalna: Korver bądz Włodar do koszykówki dołączam Fanatyka1984
|
Do góry
|
|
|
|
#4353966 - 10/01/2011 07:46
[Re: Jose]
|
Io sono Interista
Meldunek: 11/07/2005
|
Nagroda specjalna: Goget - najlepszy obecnie w tym fachu na forum.  Poprawka, nie można Gogeta drugi raz. młody gniewny - zasłużyła chłopina 
|
Do góry
|
|
|
|
#4354201 - 10/01/2011 10:52
[Re: Misiek]
|
veteran
Meldunek: 07/07/2010
|
Nominacje tylko w dzialach w ktorych bywam na podstawie moich krotkich spostrzezen  Typer roku: ? Typer roku [piłka nożna] ? - mimo ze moja dyscyplina to ostatnio mniej ja gram, a jak juz to raczej swoje typy lub inne forum, tutaj jeszcze nie mialem okazji sprawdzic dzialu ale kiedys na pewno zajrze i za rok moze komus wrecze swoja nominacje  ; Typer roku [tenis ] Goget - za trzymanie dzialu i wklad w dzial (typy, analizy, opinie); włodar - fajne typy i analizy; Fro_Lech - takze za wklad w dzial i opinie; Typer roku [koszykówka] Fanatyk_1984 - nie stawiam kosza, ale widzialem duza aktywnosc jego w tym dziale wiec na pewno sie nalezy; Typer roku [hokej ] craax - zdecydowanie on, jak juz cos stawiam to sprawdzam co napisze, dobre typy, pomocne analizy, ciekawe spostrzezenia; Typer roku [US Sports] mlodygniewny - bo sie tego domagal...  a tak na serio to za ogolny udzial w USS i fajne typy; CFab - za typy, nalezy mu sie chociazby za NCAAB; Ghost - za ogarnianie calego USS, stawiam glownie NBA ale kojarze aktywnosc MLB i NFL; Wychowany_Na_Nalewce - pozytywnie kojarze z NCAAB chociaz ostatnio mniej ale nominacja sie nalezy; Typer roku [sporty zimowe] ? Typer roku [sporty motorowe] ? Typer roku [tor żużlowy] ? Typer roku [piłka ręczna] ? Typer roku [siatkówka] Wojtas, Korver, Misiek - wszyscy trzymaja dzial, trafne typy, pomocne analizy i ciekawe spostrzezenia, mozna na nich polegac choc Korver ostatnio atakuje z ukrycia Typer roku [wyścigi konne] ? Typer roku [inne sporty] ? Pokerzysta roku: ? Moderator roku: ? Odkrycie roku: ? Tekst roku: ? - ostatnio jakis tekst na ktoryms QC mi sie podobal ale nie pamietam Złota malina: ? Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt * ?
|
Do góry
|
|
|
|
#4355650 - 11/01/2011 05:12
[Re: Misiek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/08/2007
|
Typer roku: Korver- spec od siatki, fachowe analizy, dobre podpowiedzi na QC...widać, że chłop ogarnia temat.
Typer roku [piłka nożna] - ?
Typer roku [tenis ] - Włodar- tenisowy guru, Fro-Lech-duża wiedza, Marcel- szkoda, że tylko na QC
Typer roku [koszykówka] - ?
Typer roku [hokej ] - ?
Typer roku [US Sports] - Młody gniewny- wymiata w NBA
Typer roku [sporty zimowe] - Retoox, Rivaldinho - dobre bety poparte rzeczową analizą
Typer roku [sporty motorowe] - ?
Typer roku [tor żużlowy] - ?
Typer roku [piłka ręczna] - ?
Typer roku [siatkówka] - Korver- spec od siatki, fachowe analizy, dobre podpowiedzi na QC...widać, że chłop ogarnia temat.
Typer roku [wyścigi konne] - ?
Typer roku [inne sporty] - Retoox- za plażówkę
Pokerzysta roku: - ?
Moderator roku: - ?
Odkrycie roku: ?
Tekst roku: ?
Złota malina: ?
|
Do góry
|
|
|
|
#4355865 - 11/01/2011 06:09
[Re: Akhu]
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
Typer roku [piłka nożna] - Bezdomny - wkurza mnie jego styl pisania  ale jest chyba jedynym, któremu się chce coś napisać Typer roku [tenis ] - włodar, Goget - Niesamowita wiedza. Szkoda tylko, że Goget nie zajmuje się typowaniem spotkań a robieniem ich na zielono  Typer roku [koszykówka] - brakuje mi w PLK szejna jak cholera  Typer roku [hokej ] - craax - za często nie zaglądam do tego działu ale wiem, że craax ma niezłą wiedzę. Do tego vonseb - szkoda, że z tego co widziałem obudził się pod koniec roku ale nominacja pójdzie jak już w to 2011  Typer roku [US Sports] - Ghost, Skiper, CFab - Skiper i Ghost posiadają olbrzymią wiedzę co udowadniają nie pierwszy już rok. Wyróżnić chciałbym za niezły wynik z NCAA CFab Typer roku [tor żużlowy] - Amir Khan - Jest w tym niezły. Olbrzymia wiedza połączona z pewnością siebie. Akhu - żeby jeszcze udzielał się w dziale a nie tylko w temacie EPP i priv  Typer roku [siatkówka] Misiek, Wojtas_, Korver - świetna robota. Tak się składa, że czasami biorę w ciemno typy Wojtasa i wówczas wchodzą one na luzie  Z pozostałej dwójki rownież często korzystam. Moderator roku: Piostar - jest wszędzie. Czy to godzina 7 czy 23 można go zobaczyć w działach, zawsze pomocny. Tekst roku: "czekam do 15-15 w meczu mahuta i zaczynam grac progresje na przełamanie" by tyson Do tego teksty Bezdomnego z działów Co mnie wkurza i Co mnie śmieszy - chciałbym żeby takie 'bajabonga' mnie denerwowały bądź cieszyły  Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt - Ghost
|
Do góry
|
|
|
|
|
|