Nadal piszesz rzeczy niesamowite.
15000zł z tysiąca no no jestem pod wrażeniem
Tylko mam jedno ale piszesz że na typach przez ciebie wyselekcjinowanych i zawyżonych w porownaniu z innymi , osiągasz 80% skuteczność [8 na 10 trafiasz]i to przy łącznym ako ok. 2.5.
Oznacza to że trafiasz kursy ako ok. 2.5 z 80% skutecznością czy tak?
No no jestem naprawdę pod wrażeniem.
Może usiądziemy w mix i wyjaśnisz mi szczegóły też se trochę zarobię

iwo:
Jak bedę trafiał 80% po kursach ako 2.5 to chyba faktycznie rozstane się z moja progresją gdzie dobieram mecze tak jak mowiłeś wyżej.
Jedno mnie tylko niepokoi.
Jak to jest ze ja gram swoja progresją już ponad rok i nie muszę tu nic zmieniać a ty już opracowałeś który system w tym roku???????
Przyznasz że miesiąc[zdaje się że tyle już tak grasz] to nie taki dlugi okres na sprawdzenie skuteczności metody.
Niestety to co piszesz to czysta "fata morgana" pokaż mi buka który daje kursy na tenis 1.6 gdy srednia światowa jest 1.3 i to jeszcze możesz w nich przebierać bo musisz dokonac własnej analizy czyli po drodze część odrzucić.
Owszem zdarza się że są takie przeszacowania ale to jest incydentalne a nie nagminne.
Czy mozesz tu podac ze 2 - 3 takie pary które zagrałeś - zobaczymy czy faktycznie takie kursy znajdujesz bo ja mam wraznienie że to musi być u buka o ktorym nie slyszałem - no więc jak podasz ze 2-3 takie pary??? czy wymiekasz