#4326171 - 30/12/2010 08:46
Re: Co mnie wkurza? [37]
[Re: lelu]
|
Io sono Interista
Meldunek: 11/07/2005
|
może to raczej głupota ale mnie wkurwia jest taki jeden zajebisty filmik na youtube z finału Inter - Bayern lenistwo nie pozwala mi go wrzucić do zakładek, a jak się najebie i chciałbym go zobaczyć to musze najpierw przejebać połowe filmików z tego finału za nim go znajde  P.S jakby to czytał Akhu a kojarzył filmik to niech podeśle linka 
|
Do góry
|
|
|
|
#4326209 - 30/12/2010 09:31
[Re: lelu]
|
AVE LAZIO
Meldunek: 18/05/2006
|
Kobieta z którą mieszkam nagle cisza nocna Rozstaliśmy ok Jakiegoś Polaka na mieszkanie wpuszzcza  Nagle problemy do mojej osoby Co ja jej zrobiłem  Umowa z TV i netem wygasa w Maju  Co mam posprzątać Sączaka  Ja nie toleruje sezonowców nie nienawidzę Ale on wie kto ja  Czuje ,że cham ze wsi Nawet z ziomkiem nie mamm jak pogadać po 22:00
|
Do góry
|
|
|
|
#4326219 - 30/12/2010 09:43
[Re: KlaymanPL]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/12/2005
|
KlaymanPL z czystej ciekawosci- co to za robota ?:) W jednej z warszawskiej kancelarii prawnej. Ja to sie nie dziwie, jak poszedlem raz czy dwa z ex panna na wyklady na prawo to 'raaany boskie, co to za ludzie' 
|
Do góry
|
|
|
|
#4326220 - 30/12/2010 09:48
[Re: Bezdomny]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/04/2010
|
Bezdomny tez mieszkam za granica i 1. Za granica zwiazek polsko polski sie moze tylko rozpasc 2. Nie nawiazuj znajomosci z polkami ktore wyjechaly juz lepieej przeleciec Murzynke lub Azjatke 3. Nie nawiazuj znajomosci z Polkami ktore wyjechaly 4. bron Boze nie nawiazuj znajomosci z Polkami ktore wyjechaly nie wiem gdzie swoja sztuke poznales mam nadzieje ze jeszcze przytargales z PL 5. Nic niee stoi na przeszkodzie zebys poznawal Polki zyjace w Polsce 6. Mieszkam z jedna - w zadnym razie jej nie zamierzam przelatywac  co dla niej wydac funta to jak odciac sobie reke albo conajmniej palce - u Jaroslawa Kaczynskiego by to poszlo bez problemu bo przydaloby sie do pozniejszego wciskania kitu ale dla normalnego czlowieka to jest bolesne - materializm jest cecha ktorej najbardziej nie znosze u kobiet Moja ex po wyjezdzie klela na czym swiat stoi w co wdepnela niby a ponad 3 lata po rzejsciu sie drog spotykam ja czasem na miescie jednak wyjazd nie byl taki zly chyba no chyba ze wyjazd ze mna byl do kitu A 'mowe z TV i netem wypowiadasz' max do konca nastepnego miesiaca jesli to ma byc przeszkoda przeprowadzenia sie to ja wspolczuje ale net przenosza jak bys nie wiedzial razem z konsumentem tylko wystarczy zadzwonic na infolinie
|
Do góry
|
|
|
|
#4326374 - 30/12/2010 17:17
[Re: codi]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 01/09/2004
|
KlaymanPL z czystej ciekawosci- co to za robota ?:) W jednej z warszawskiej kancelarii prawnej. Ja to sie nie dziwie, jak poszedlem raz czy dwa z ex panna na wyklady na prawo to 'raaany boskie, co to za ludzie' E tam. Głupoty prawisz. Na studiach w Lublinie miałem świetnych znajomych, tak samo w kancelarii w Lublinie. Rzuciłem to, bo chciało mi się zarabiać więcej... i muszę się męczyć z ludźmi dla którzy wyznacznikiem społecznym jest wysokość wypłaty. PS. Z czego był ten wykład? 
|
Do góry
|
|
|
|
#4327189 - 31/12/2010 03:02
[Re: codi]
|
Pooh-Bah
|
To tez kwestia uczelni pewnie- tam to byl UAM, ale generalnie to strasznie sztywni ludzie np. ja to elegantem nie jestem, lecz widok typow chodzacych na wyklady w garniakach jest jednak dla mnie dosc smieszny  (jesli sam chodziles, to wybacz :D) Bylem na prawie rzymskim i hmmm drugi przedmiot mi wypadl z glowy, chyba karne. No jest to śmieszne. Rozumiem elegancko się powinno wyglądać, ale bez przesady, żeby się w garniak jak do pogrzebu ubierać. U nas był jeden w gajerze i ciągle w tym samym chodził  Zgrywał bystrzaka, a poleciał po 4. roku (albo się gdzieś przeniósł). PS. Dzisiaj kolejny popis dał "warszfawiak" ode mnie z pracy. Kurtuazyjnie się zapytałem, gdzie będzie sylwka spędzał, a on do mnie, że to jego prywatna sprawa i nie ma zamiaru z byle kim się taka informacją dzielić  Powinien po pysku dostać, ale szkoda pięści..
|
Do góry
|
|
|
|
#4327350 - 31/12/2010 04:08
[Re: AGASSI]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2005
|
Codi, na wykladzie jak byles to sie nie dziw, na wyklady tylko tacy chodza u mnie na prawie jakos nie jest tak strasznie, wiele osob "pozadzieralo nosa" ale zawsze mozna znalezc kogos normalnego KlaymanPL - bardzo mnie ciekawi czy sam "wywalczyles" ta wymarzona robote w kancelarii, czy jakos tak po znajomosciach
|
Do góry
|
|
|
|
#4327500 - 31/12/2010 05:18
[Re: ajdam]
|
Pooh-Bah
|
Codi, na wykladzie jak byles to sie nie dziw, na wyklady tylko tacy chodza u mnie na prawie jakos nie jest tak strasznie, wiele osob "pozadzieralo nosa" ale zawsze mozna znalezc kogos normalnego KlaymanPL - bardzo mnie ciekawi czy sam "wywalczyles" ta wymarzona robote w kancelarii, czy jakos tak po znajomosciach Znalezienie pracy w Warszawie to żadne problem. Dostałem cynk od kolegi, że w mojej kancelarii będzie nabór, wysłałem CV i na luzie poszedłem na rozmowę. Zadzwonili po 2. tyg., że są zainteresowani zawarcie ze mną umowy. Pojechałem i jestem.. nawet nie wiedziałem, że tak dużo będą mi płacić  Dla mnie, człowieka przyzwyczajonego do lubelskich zarobków, wydaje się do dużo. Może faktycznie nie jest tak - nie znam realiów warszawskich, dopiero tu zacząłem mieszkać.
|
Do góry
|
|
|
|
#4327508 - 31/12/2010 05:21
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/06/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4327642 - 31/12/2010 06:32
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2005
|
KlaymanPL, w takim razie gratulacje i powodzenia, bo na moje to fajnie trafiles (a ludzmi nie ma co sie przejmowac - to tylko kilka godzin dziennie)
mnie w 2011r czekaja decyzje odnosnie tego co dalej robic, i tak szukam motywacji, zeby w ogole podchodzic do egzaminow na aplikacje...
|
Do góry
|
|
|
|
#4327682 - 31/12/2010 06:59
[Re: Llama]
|
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007